teman2....

Wednesday, October 24, 2012

selamat hari raya korban kwn2

as salam sume kwn2,

mahap2 arini lmbt bt ntry, sibuk setel keje n kemas2 sbb esok ada audit 5s,

mood sedih nih, konon esok nk balik johor tp hampa, mungkin ptg baru gerak sbb nyer edy tak dpt cuti, cuti dia tak lulus... hampa betul... pelik tul ngn boss dia, dhla company melayu, dhla hampir sebulan ahad pun dia keje sampai mlm... cuti raya kene cut lak...

selamat bercuti semua

p/s: sorry kwn2 nama pemenang nnti akan aku umumkan lps raya..maaf sgt2 yek...

18 comments:

JaSSNaNi said...

alolololo ciann..
x per.. pelan2 kayuh.. esok pun tak per.. kan balik juga... ;D
>> lawa tocang aiyan.. :D

Kella said...

sabar.. ada hikmah disebaliknya tu..

selamat bercuti dah berhari raya.. =)

izan mama mia said...

berkorban cuti raya... sedih..

Karukord Jagau's said...

selamat hari raya juga (^___^)

Acik Erna said...

assalam Dana..sabo ye..Insyaallah dapat jugak balik kampung nanti kan..hati2 dijalan raya ye

lizz said...

Selamat hari raya aidiladha..

mia izzati said...

laa kesian akak..takpe janji dapat lik kak..tapi rasa tak besh la kan..boss tu pon macam tak raya plak dia..

Deq's Qienz said...

slmt hari raya buat kak sklurga..ati² ketika d jalanan ya :)

nur anis said...

salam kak...nanti akak bagi emel akak ye..

Papa Mifz said...

salam aidiladha yer...:)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Kasihan kat akak. Sabar yea.

Ros said...

Assalamualaikum norhidana,

Sabar la ya norhidana,mungkin ada hikmah disebaliknya...

Selamat Hari Raya Aidil Adha...

wahida said...

selamat hari raya korban dana...

ish...tak patut betul bos dia tu...grrrrrr!!!

Munnafendy said...

wahhh dah ada gigi la dia! :D

lieyalatif said...

ape citer raya haji aiyan ni...mesti meriah nie hah....

Tihara said...

as salam

selamat hari raya aiyan :)

Che Rosliza Che mat said...

Selamat hari raya...Korban apa tahun nie...

intan_blur said...

peace no war aiyan..
jgn nakal2 ok..!!