teman2....

Monday, October 22, 2012

Rayyan Izzan the Hero

as salam sume kwn2,

selamat hari isnin, selamat hari gaji gk utk sume kwn2 yg keje gomen, arini takde monday blues sbb nyer kamis nih nk cuti dh raya haji dh.... pastu bos lak cuti rehat heheheh, arini bz skit nk setelkan fail kerja n kemas2 maklum dlm minggu nih ada audit iso ngn audit 5s...

jom lyn aksi hero kt umah

ni keje dia time kt dapur, abis sume periuk belangga jd gendang

mak ngah yg suke kenekan ini bdk... heheheh redha je

sebab rambut dh panjang sgt, pas mandi amik gel papa skit, bt rambut trojan tp tak blh tgk lembut sgt rambut dia hehehe

p/s: heheheh dh plan nk bt bbq time balik kg raya haji nnti

p/s.s:- aku dh ada nama2 utk pemanang teka teki aritu, next entry aku bgtau sapa je yg dpt teka ek, pastu sapa yg bertuah 3 org yg terpilih tu ek

25 comments:

mamasuri said...

apa ni aiyan..rambut dah smart..tang puting tu lak spoil..hehehe..handsome aiyan skrang...dah beso kan...

lieyalatif said...

KIKIKI...ensem2...rambut pacak woooo....heheeheh....betul tu dana, rambut kalo lembut mmg tak jadi....tapi tu kalo ko pendek kan sikit sure jadi...

norhidana said...

Emy- ahak2 nk wat camne, mat puting katakan

Lieya- hehehe pyh nk potong wei, tunggu balik kg lah nk suh nenek dia ptgkan, skit je dpn tuh, lgpun belakang tuh kenteng syg lak

Qasey Honey said...

hehe..tu tanda nti dh besauu nk mbaking jugak la mcm mamanya..nk jdi mastercheppp ^__^

Aida78 said...

haaa baru smart rabut pacak ni mcm devid becam....

Abil Fikri Ahmad said...

hahahaha nak belajar main drum agaknya tu...

Marya Yusof said...

As salam Dana,

Comeiii...comeeiii...comeeeiii! Lama Marya tenung gambar aiyan kena buli dgn makngah tu...gerammmlah! :)

izan mama mia said...

hehehe..lasak juga si aiyan ni yer..kan main lagi dengan periuk tu

Kakzakie said...

Ayyannn.... nak kukus apa tu sayang. Mama tak susun betul ye. Ha tologlah susun..

Qhaifa Nur said...

bab kemas mengemas ni budak mesti suka...aiyan pun tak terkecuali
suka boy buat rambut pacak2, lagi ensem tau....

Pokok Manggis Depan Rumah said...

comel nye dia.. Suka betul bila main yea.

JaSSNaNi said...

assalamualaikum dik..
akak raya haji tak balik kg... :( sedey kan.. tapi tak per la.. dah call mak bagi tau tak balik... nak wat camne.. so solat jemaah raya kat sini.. lepas tu tengok org korban je la.. lepak kingkong atas rumah sampai lebam.. hahahahaha.. boleh gitu.. :P

NEKCIK said...

salam Dana..nekcik ucapkan selamat menyambut hari raya aidil adha..baik baik jalan....nekcik berayer di kl jer!!!

lizz said...

rayyan rambut pacak...hencem...

Papa Mifz said...

oh Ayyan dah tumbuh gigi 2 batang kat bawah yer...comel2...:)

norhidana said...

Qaseh Honey- heheheh masterchep lah sgt nyer

k Aida78- hehehe tp lembik bebeno, pastu terlentok

en Abil- agaknyer lah tu, mama kene usha2 la try, tp kang betul2 ada drum satu umah tak blh tido

Marya-w`salam Marya, hehehe dia mmg selalu kene buli ngn makngah or mak tek

Izan-nk tau lsk ke tak kene dtg umah tgk... kali hari minggu betul2 dia buli mama dia

k Zakie- saja je nk bg kemek pengukus mama dia tu, tau la beli murah2 je

norhidana said...

k Qhaifa Nur-dia mmg asal takde dpn tv duk dpr lah, sepahkan segala periuk belangga

PMDR- hehehe lg comel kalu kene kaco

k Jassnani-w`salam kak, thn lps kami beraya kt kl je,thn nih cuti lama skit, itu yg blik kg

Nekcik-w`salam nekcik, mekasih nekcik...

Lizz-macih2

papa Mifz-dh ada 4btg sumenyer papa mifz, atas tu ada 2 lg tuh

Amie said...

Comelnya dia... dengan 2 batang gigi kat bawah tu! Cubit dia sikit bagi nangeesss... uwaaaa..
Salam kenal, follower 133

nur anis said...

morning aiyan..:)

wahida said...

hensemnya ayyan ni...


p/s: ada teka teki ke? mcm mana aku boleh terlepas neh? adoi la...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alolololo ayyan yg super comel :)

Karukord Jagau's said...

rambut dh smart tu ^_^

Nurul Husna Mohd Hassan said...

encem la aiyan buat rambut pacak :)

ct rahani said...

comel rambut pacak aiyan.. :)

intan_blur said...

nak gelak tgk pic yg tutup kepala tuh..happy nye diaaa..hheehe