teman2....

Wednesday, October 3, 2012

WW bila si bujang demam

as salam sume kwn2,

ujung minggu aritu si bujang demam, mlm td msh lg pns... isnin pg kenek doc bgtau pns sbb kahak... doc bg gak ubat dmm n antibiotik, bg gk ubat btk n kahak, pas amik ubt yg batuk n kahak dia akan muntah n kuar kahak2... huhuhui mintak2 cpt sihat (kata WW tp ada banyak gk word nyer)




hari ahad ptg, jelum bdn nyer ngn air asam jawa, dia siap amik kesempatan main air lg




mlm td msh pns lg, lumur kepala ngn asam jawa... sian dia


p/s: doakan semoa aiyan sihat spt sediakala....

31 comments:

Kakzakie said...

Doa kakak buat Ayyan moga cepat sembuh. Dana kena cutilah ye hari ini.

norhidana said...

kak Zakie- tak cuti kak, isnin je cuti.... makngah boleh handle lg

Kakcik Nur said...

Semoga Aiyan segera pulih dari demamnya.

Puan Fifiey said...

Insyallah takder apa la.. deman jer tu..

ros_reeza said...

ye, akak.. Ros doakan moga Aiyan cepat sembuh :)

lieyalatif said...

AIYAN cepat sembuh okey....

takpe dana, aiyan demam nak dpt akal tu....nak berjalan dah tu kot heeheheh....aiyan skrang dah tegap kan dana...suke aku tgk...

QA's ~ mamapapa said...

insyaAllah ..smoga cepat sembuh :)

mamasuri said...

oh inilah petua rambut keteng si aiyan yek..letak air asam jawa rupanya...hehehe..sian aiyan..abis satu kepala ni...takpe kan aiyan..turun skit suhu tu..apapun..moga cepat sembuh yek ..muahhh

Pokok Manggis Depan Rumah said...

kasihan nye demam..
demam2 pun boleh gelak lagi yea..
harap2 cepat sembuh demam tu :-)

Cho Zila said...

ayyan cepat sembuh sayang... ala kesiannyer dia.. tapi yang penting dia tetap senyum.. baguih budakni..

norhidana said...

kakcik Nur Seroja- amin2.... tq kakcik

pn Fifiey- hrp2 gitu lah, tp bdk2 bkn cam org tua, kene betul2 chek

Ros- amin2... mekasih dik

Lieya- hrp2 gitulah beb, riso aku...insyallah hrpnyer demam nk dpt akal lah... alhmdulillah ddk dh tgp cume berdiri je lum blh

mia izzati said...

musim ni kot kak..mia pon baru pas baik demam..susah ati rasaynya..kak lumur bunga raya gak...

Qhaifa Nur said...

moga aiyan cepat sembuh....

nur anis said...

cepat sihat ye aiyan...

p/s : kak, saya ni tak berapa reti lukis muka orang..hehe..pape pun, nanti saya try lukiskan ye...

Acik Erna said...

assalam dina..moga aiyan cepat baik ye.air daun bunga raya pun boleh jugak guna untuk turunkan panas badan

lizz said...

1st time kesini...moga aiyan cepat sembuh yer...

Daddy Ziyyad said...

Moga cepat sembuh..
Kalau byk lagi kahaknya, sometimes perlu ambil nebuliser

Dee said...

alahai..siannya ayyan..walau sengih2 tu..demam nak tambah akal kot..cepat sembuh ye sayang :)

wahida said...

cepat sihat ye sayang...

tapi dlm pada tak sihat tu, nampak notti lagi tu...hehe...

norhidana said...

QA`s-amin2

Emy-heheheh cube bt kt darin ya auw2 jd tak rambut dia kenteng...

PMDR- hehehe dia gelak sbb dpt main air jelum kepala tuh

k Chozila- pns2 bdn dia tp ttp ligat tu kak

norhidana said...

Mia Izzati-aah dik, doc ckp camtu tgh musim nih... nk cari pokok bunga raya pun pyh dik

k Qhaifa Nur- amin2, mekasih kak

Nur Anis- tq anis, hehehe cube lah dik mana tau jd... akak jth cinta ngn lukisan mu

Acik Erna-w`salam acik, amin2... itulah acik nk cari pokoknyer pun pyh

Lizz- nnti saya menyusul ke sana pulak, tq

Daddy Ziyyad- mekasih,selalu kalu bnyak kahak doc akan bg nebuliser ngn sedut kahak sekali

k Dee- heheeh hrp2nyer gitulah kak, apa lah akal baru dia

k Wahida- insyallah kak, heheheh walaupun dmm,kepala ada coolfvr ttp ligat

ct rahani said...

semoga aiyan sihat2 selalu k.. kiss dr auntie utk aiyan.. muahhhh... :)

Che Rosliza Che mat said...

Memang musim demam sekrg nie....syifa baru lepas baik...

Karukord Jagau's said...

alaa demam ye....siannya dia....moga cpt sembuh ye .....

Bitt (doubeIS) said...

semoga cepat sembuuh...demam2 pon boleh senyum... comel :)

norhidana said...

Ct Rahani-mekasih ct

Che Rosliza- itulah, hrp2 dmmnye cpt sembuh

en Jagau- alhamdulillah

k Bitt- mekasih kak.... senyum bile dpt main air ngn nampak org amik gmbr

Deq's Qienz said...

cian dia..skg dah sihat kew kak??

Afasz said...

moga ayyan cepat sembuh moga dia diberikan kesihatan yg baik .

amin

Nurul Husna Mohd Hassan said...

demam2 pun hepi lagi aiyan ni :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sian aiyan,,,,dh sihat belum kak

intan_blur said...

demam kah??? tgk happy semacam jek..hhehheh..noty boy la dia