teman2....

Friday, September 28, 2012

ketupat palas lawan rendang daging

as salam sume kwn2,

selamat hari jumaat kwn2.... cptnyer dh jumaat kan, isnin nnti aku cuti nk bwk aiyan gi IJN, appoiment dia kul11.30pg mls lak nk ulang alik gi keje, cuti jelah abis cite...dh seminggu nih aku berdebar2, kwn2 doakan takde apa yg terjd ek, mintak jantung aiyan dh semakin baik...

sedap, teringat lepat pulut arwah nyai dulu... 

24 comments:

Qhaifa Nur said...

masih dalam mood raya lagi dana...

mamyharraz said...

dapnyaa.sy kalau mkn ketupat palas paling2 tidak mesti nak 3 ketul baru rasa feel ;)

kakcik said...

Alaaa... mana pulak kakcik nak cari ketupat ni? Rasa teringin la pulak! :)

Kakzakie said...

Dekat Johor ni payah nak dapat ketupat palas Dana. Rendang tu oklah..

inazamri said...

sedapnya tgk tupat palas n rendang tu.hope ayyan bertambah sihat.tingin akak nak jumpa dana n ayyan.

Zulfadly said...

sodapnya rendang tu! terliur tengok , nak masak memang tak jadi lah kan, hehe

nur anis said...

insyaallah kak..semoga aiyan baik baik sahaja..:)

sedapnya ketupat palas..saya suka sangat..:)

Cho Zila said...

sedap tu dana.. ehm petang2ni lapo lak...
akak juga doakan aiyan sihat-sihat aja.. semoga diberikan kesembuhan dariNya..

Acik Erna said...

assalam dana..insyaallah aiyan akan pulih ..aiyan kan budak baik dan comel dan mendapat kasih sayang sepenuhnya dari keluarga'
Dana..ketupat palas kegemaran acik ni

Tihara said...

akk dah lama tk makan ketupat palas ni, memang limited edition punye ketupat ni... :)

mama aryan said...

sedapnya ketupat & rendang..yummy2

muslimkidsshop said...

hai... jom ajar anak2 tentang islam.. kami di muslim kids shop ada jual pelbagai barang untuk anak2 anda.. silalah lawat blog saya... thank you! :)

mamawana said...

Salam sweetie.

Ketupat palas ini sanagat special sedapnyerrr....

Alin In D House said...

adeh sedapnyer meleleh air liur...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

adeh sedapnyer tgk....dh la xmkn lg ni :)

JaSSNaNi said...

hai dik... ketupat dah basi dah tu... dah 1 oct ni.. :) :P hehehe

Pokok Manggis Depan Rumah said...

sedap nye ketupat palas..
nak rasa jugak..
semoga aiyan sihat selalu..

Papa Mifz said...

dah lama tak mkn ketupat palas...huhu tetiba teringin pulak...

hope jantung Ayyan makin elok k...amin..

LYAfrina said...

sedapnyer...
mood raya x hbis lg ni ye..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

wahhhh..
sedap ni...
dhla blom bekpes lg ni.. heehhe

mamasuri said...

eh nnti bwak lagi yek..nyum2...hehehe

lelamaisara said...

kak dana sedapnye ketupat daun palas tu..pernah tgok akak ipar buat je...buat tak pernah pon..huhuuu

Karukord Jagau's said...

alahaaiii...sedapnya....rasa cam raya lg nih....

intan_blur said...

insyaAllah..smoga xde ape2 yg belaku..kite sbg hambanya..sntiasa bdoa utk dia..
relex ye akk..aiyan bby gud..