teman2....

Monday, September 10, 2012

AKU CINTA DIA (ntry khas)

as salam sume kwn2,

ehhhehehe pg td pas bfast masa nk amik paper bos tibe2 sorang kwn tunjuk paper nih.... terus aku bt ntry psl cite nih lah.... kalu korang beli surat kabar SINAR harian msti ada gambar ni.... walaupun terlepas tgk kt MHI tp dpt tgk kt paper.... semoga lps nih makin ramai yg mendoakan kesihatan k Gee....





tntu korang kenal kan blog sapa nih


p/s: entry raya pospont yek kwn2... heheheh

24 comments:

Acik Erna said...

assalam dana..acik pun tau blog ni..dapat tau dari blog kak cik

kakcik said...

Eh... kakcik kena cari SH hari ini...

norhidana said...

Acik Erna- aah dana pun sama acik...

norhidana said...

kakcik Seroja- cari jgn tak cari kakcik....

Kakzakie said...

Kakak pun ada mengikut blog dia. Kental/kuatnya jiwa seorg suami...

norhidana said...

kak Zakie- betul tu kan kak, moga kalu kite atau suami kite di uji, dpt sekuat dia...

baby lydia said...

nak gak baca blog sape ni kak..nk follower lah..link kt dya iyer ..tq

izan mama mia said...

kagum dgn kasih sayang mereka

Qhaifa Nur said...

bertuah si isteri dapat suami begitu..
susah senang bersama....
moga ada sinar kebahagian buat mereka berdua....

nur anis said...

terharu dan kagum rasa..semoga isterinya cepat sembuh...

norhidana said...

Lydia- akak dh tingalkan link en abil kt komen lydia ek

Izan- betul... tak semua suami sekuat n sesetia itu

k Qhaifa Nur- betul kak... semoga k Gee akan sihat spt sediakala

norhidana said...

Nur Anis- betul kan dik, kagum akak... tak ramai lelaki camtu, selalu yg kite dgr, bile isteri skit suaminyer tinggalkan

aimaniman said...

akak pun selalu ke blog tu baca kisah ikon suami malaya ni...

Papa Mifz said...

semoga isterinyer sembuh...amin...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Semoga cepat sembuh.. Sama2 doa.. Kasihan kat dia..

Abil Fikri Ahmad said...

Jeng jeng jenggg....cuba teka siapa yg dok komen ni!? hehehehe U all, terima kasih yea selalu doakan Gee, saya sgt2 menghargai sokongan2 yg di berikan pada kami khasnya buat Gee...tq,tq,tq,tq,tq,tq,....I love u guys..u love me??!!

Marya Yusof said...

As salam Dana,

Abil ni dulu rupanya my senior sekolah tp xpernah jumpa...kenal pun dia alam maya je... Iyalah moga lebih ramai yg mendoakan Gee & Abil... manatau dlm ramai2 juta2 rakyat msia ni ada sorang yg doanya sgt2 makbul... Ameen... kita pun jgn lupa doakan dia ye...

Abil mmg nakal kan...hahhaa :D

norhidana said...

Aimaniman- sama lah kite kak...

papa MIfz- amin2.... itu doa kite sama2

PMDR- ye dik,setiap kali baca blog tu msti akak nngis

en Abil- heheheh wah2 mekasih jenguk blog nih... kami sntiasa syg en abil ngn k Gee....

Marya- w`slm Marya, ohooo bile di selidik2 rupenyer dulu2 pnh jd senior ek... betul tu Marya, mana tau termakbul doa.... tak mustahil kalau Allah menginginkan

Cikgu Ma said...

saya dah follow blog abil fikri ni...memang tersentuh sangat tengok keadaan isteri dia

Bitt (double IS) said...

hehehehe blog bro abil ni! kadang2 tak perasan tau dia tulis sesuatu yg gembira disebalik mengusik jiwa...

semoga bro tu tabah dan sentiasa dipermudahkan...amin

Cho Zila said...

moga diberikan kekuatan untuk mereka berduakan.. terharujer baca.. teringat kat suami akak, mampukah dia..

norhidana said...

Cikgu Ma- sapa tak tersentuh mmg hati batu huhuhu

k Bitt- betul tu kak...kadang dia bt kelakar pun rasa nk nngis gk

k ChoZila- aah kak, kadang terpikir boleh kah kite atau suami nnti berkorban mcm dia...

Che Rosliza Che mat said...

cr tahu...pernah baca blognya sedih sangat2...pengorbanan seorang suami...

intan_blur said...

Allahuakbar..smoga kasih syg suami x kan pudar utk isterinya.. ;(