teman2....

Thursday, September 27, 2012

photo diary

as salam sume kwn2,

1st at all, mahap yek sbb smlm tak sempat bt ntry hehehe, arini aku bt ntry awal2
kot2 korang rindu kt aku kan... nyeh3

ok lah arini kn photo diary, so jom lyn photo yek

ni lah pesen aku bt ikan bakar, gune perencah ikan bkr adabi+bwg mrh

bfast pg sabtu megi goreng... time dh takde idea best gk lyn

kwn kite en Abil dlm rancangan kt tv alhijrah sabtu mlm... sampai set2 kt kalendar lg nk tgk

nasi ayam hainan yg glamer kt tmn melawati utk dinner abah mlm
sejak kene gastrik teruk mmg aku minat minum air nih


selasa baru ni ada kwn opis belanja bfast nasi kukus hayaki

si bujang yg sibuk menan belon ngn papa dia... 

bwk bekal pg nih, sardin roll goreng, bff aku pn Emy tuh dh duk ulang2 je tanya

p/s: isnin nih 1 okt aiyan ada appoiment kt IJN, berdebar2 lak aku

24 comments:

kakcik said...

Berderet gambo makanan! :)

norhidana said...

kakcik Seroja- hehehhe biar kwn2 ada idea msk sapan ke minum ptg kakcik

Cikgu Ma said...

sedapnya.....terliur..

**pergi IJN buat apa?

izan mama mia said...

berderet gambo makanan yer

norhidana said...

Cikgu Ma- pg IJN ada appoiment anak bujang kt sana

Izan- heheheh sesekali apa slhnyer

Cho Zila said...

susutu akak suka gak..
sardin roll sedap nampak.. akakpun suka gak...
alahai bab makan memang sukaler ...

JaSSNaNi said...

pergh... macam2 makanan ko tayang dik... semua sedap belaka... yg makanan pandai senyum tu lagi best.. meh nak gigit skali.. hua hua hua..

pst::: kulit wantan tu cari kat tesco ke, giant ke.. or mana2 pasaraya.. kebanyakan nya jual kat bahagian tauhu2 kering tu.. kat bahagian sejuk.. kat area2 cendawan ke.. sayo2 sejuk.. dekat2 bahagian mee kuning ke.. hmmmm senang je.. filing nye ikut suka kalau nak cincang isi udang ke.. isi apa pun tak per.. ikut selera.. nak boh fish ball bulat2 tu pun boleh.. try la ye..

norhidana said...

k Chozila- heheheh kirenyer mana yg boleh di mkn mmg suke ek kak

k Jassnani- hehehe ggt jgn tak ggt, ohooo tq kak, nnti dana try carik yek... tingin nyer nk bt wantan tuh

mamyharraz said...

laparrr terus perut tgk segala makan lazat tu kak ;)

pic last tu kegemaran saya!

NM02 said...

nasi kukus hayaki??? adapnyer... i like !

nur anis said...

megi goreng tu nampak yummy sangat kak...

wahida said...

ko ada gastrik nok? bahaya tu...jaga pemakanan...makan minum kena jaga...jgn skip waktu mkn...penting tu...

aku sayang ko, sila jaga diri bebaik ye...

Kayna said...

Laparrrrrrrr !!! huh. Seb baik x puasa.. hehehe..

norhidana said...

mamyHarraz- heheeh ko mmg nmpak makanan je lapar ek

k Nieza- hehehe apa lg, bwk si boolat mkn situ

Nur Anis- mmg betul dik, lyn pns2

k Wahida- aah kak, seksa sgt2...baik2 akan ku ikut nasihat...
wink2 :* syg ko jugak kak

norhidana said...

Kayna- heheheh lapar ek, jom lunch

Qhaifa Nur said...

hilang lapar perut hari ni tgk dana punya menu yg best2....

norhidana said...

k Qhaifa Nur- heheheh... bukan lg lapar ke kak

Dee said...

sedap eh nasi kukus hayaki tu? perencah ikan bakar adabi tu pun sedap ke sis? mcm jakun lak dee rasa sbb tak pernah cuba..

norhidana said...

k Dee- org dh belanja kire sedap je kak... perencah ikan bakar adabi tu kire sedap lah kak, ada rasa pds n masam2 gitu... cube lah...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

sedap nye makan2..
nak rasa juga..

Kakzakie said...

Anak-anak kakak pun minum susu dutch lady tapi yg dalam kotak dan yg putih biasa je tak ada perisa..

peparidsign said...

tetiba aku cam jakun jap.. ikan bakar pun ada perasa ek? hahahahaha.. gile ketinggalan akak ko nih.. nampak tak akak kau ni gadis melayu akhir zaman, semua buat from scratch tau, tade main instant2 ni wakakakaka.. mekasey share gambar food.. buat akak rasa lapar pulak di kala petang ni.. :P

ps: jom dating

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

semua gambo makanan ni saja tau bg teringin haha

lelamaisara said...

banyak nye makanan kat blog kak Dana ni..heee..buat orang lapau aje...sedap2 semua....