teman2....

Wednesday, September 19, 2012

WW view indah

as salam sume kwn2,

ahad lps gi OH bos edy, view dr belakang umah dia... ya Allah cantiknya...pttlah masa dtg meja kt dpn lenggang sume duk belakang

pemandangan indah setiawangsa

nk amik gmbar umah malu lak

boleh nmpak klcc dr sini... n separuh kl

p/s: sejak dua menjak nih asik sakit leher je... tido salah bantal ke apa... aduhla

23 comments:

Acik Erna said...

Assalam Dana..memang cantik sungguh gambar yang dana kongsikan ni

inazamri said...

cantiknye view .umah dia kondo ke apartment or banglo atas bukit?heheh semua akak tanye

wahida said...

cantik!! layan blues kat balkoni mmg best...

Munnafendy said...

ui..mesti kondo mewah ni.xgayat ke? hihi


*akak thanks byk2 utk tips akak tu.nnti blk nk g cari susu lah...hihi..blum decide nk bsalin kt mana tp mybe nnti mggu dpn buat kad pink tu kat klinik kesihatan dlu kot...

norhidana said...

Acik Erna- w`salam acik, mmg cantik acik, masa kami sampai tu pun teruja sgt

k Inazamri- mmg cantik kak, umah dia bhg belakang tu siap jd 3tingkat...banglo tp bukit

k Wahida- betul tu kak, nsb lah tak ujan je...


Munnafendy- ni banglo tp bukit dik, tak gayat sbb tak tinggi sgt hehehe...
* sesama dik, nnti msti lg ramai yg kongsi tips...

nur anis said...

waaa...cantik..penuh cahaya..:)

Kakzakie said...

Cantik view dia Dana. Tak payah naik KLCC dan boleh nampak dari rumah dia ye.

ct rahani said...

cantik viewnya dana.. bestkan duk umah tinggi2.. hiks..

izan mama mia said...

cantik..saujana mata memandang..berkelipan bila malam..

norhidana said...

Nur Anis- mmg cantik dik

k Zakie- betul tu kak... tgk dpn umah biasa2 je pg belakang... waaaaa

Ct Rahani- mmg cantik ct, best2 harga umah dia pun dh 2juta ++ heheheh

norhidana said...

Izan- mmg cantik, rasa cam nk duduk lama je kt situ...

NM02 said...

hi hi hi

camner skang? sihat?

huh... lama benau tak skodeng blog kekawan... ok, bw laju2...

zassssssss

>__<

norhidana said...

k Nieza- heheheh, sihat... nnti dtg lg tau

mamasuri said...

aduh mmg cantik...dah nama bos kan..

Qhaifa Nur said...

suasana malam yang sangat indah sekali dana.......

norhidana said...

Emy- heheeh betul2

k Qhaifa Nur- mmg indah, bkn bdk2 je suke mak pak pun suke

JaSSNaNi said...

assalamualaikum dana...
memang cantek sangat view tu...
best diorang kan.. dapat duduk rumah cantek2.. :) ehehehe

LYAfrina said...

cantiknyer...
bercahaya...

norhidana said...

k Jassnani-w`salam kak...
huhuhui yelah kak tgk lah harga umah berapa kan...

Lyafrina- mmg cantik

Cho Zila said...

kalau dah setia wangsa pemandangan gini memang orang kayoler... isyh syukur Alhamdulillah ...
amek jer gambar rumah dia dana .. kitakan blogger...

pepari said...

Subhanallah.. sangat cantik.. kat mana lah rumahnya ni.. atas bukit leh nampak KL best nya..

Awat tak tangkap gambar rumah sekali hehehehe

Che Rosliza Che mat said...

rasanya salah bantal...cantik betul pemandangan tue....

Kayna said...

Wow cantik... sakit leher tuu.. kadang amek masa sikit tuu baru hilang. InsyaALLAH nt ilanglaa tuu