teman2....

Wednesday, September 5, 2012

WW speechless

as salam sume kwn2,

jom lyn WW, arini bz... perut pun msh tak sihat lg... masih terasa sebu n pedih2

mlm kelmarin mak tek banjer GCB

suke sgt main periuk mama... geram tul

dpt menan baru tp kejap je dia dh haiyak.... 

26 comments:

izan mama mia said...

muat dia dok dlm periuk tu yer..hihii

Qhaifa Nur said...

GCB sedapnya dana....
macamana mama nak masak aiyan dduk dlm periuk....comel sungguh dia.....

norhidana said...

Izan- hehehe muat2

k Qhaifa Nur- tp dana tak blh mkn lg, ada black papaer lah kak...

Marsha~ said...

astagaaaaaaaaa... siannyeeeeeee dia kena dera masuk dalam periukkk.... uhuhuhu

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

wow! gcb..
asyiiikkk!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kalau aladin dalam lampu ajaib, ayyan pulak dalam periuk ajaib :)

mamasuri said...

hahaha...comel giler si aiyan dok dlm periuk ko...nnti senang mama wat open house..dah ada lauk beso dlm periuk dah...aku tak nah mkn gcb beb...sedap ke???

norhidana said...

k Marsha- heheheh... dh dia duk kelentang kelantung kan periuk tu

k Leily- hehehhe

Nurul Husna- heheheh ajaib2 betul

Emy- sedap sbb dia grill dagingnyer tp aku tak tahan ngn sos nyer

Aida Salleh said...

comelnya dia dok dalam periuk tu...hehehhee

nur anis said...

haha..gambar dalam periuk tu comel sangat la...muat pulak tu..huhu

Wanieys said...

aiyan comelnyer kt dlm periuk tu....muat yer dia masuk eheee

lieyalatif said...

eh dana!! muat aiyan dok dlm periuk tu yeak hahaahah...comel2....aishhh jgn mak kamu gulaikan kamu dah le ye aiyan ....tapi suke aku tgk sbb cute heheehehheeh......

gcb mmg peberet aku wey...suke aku bile gcb dah kuar balik ekekeekekek

chae ra said...

tetibe rase cam nak g mc'd plak...

mia izzati said...

ala tomey dok dalam periukkkk..boxing kuning tu da lama tingin beli tapi memandangkan kat umah ni ada kucen..takot tak dan seminggu..bendalah tu dah bocor hehe

Kakzakie said...

Sejak ramadhan hingga kini kakak belum makan luar lagi tau dana. Macam break the recordlah kiranya. Beli luar adalah tapi makannya di rumah..

norhidana said...

Aida- heheheh comel2

Nur Anis- muat sbb periuk beso

Wanieys- heheheh dia kan kecik, periuk tu lak beso

Lieya- heheheh... kalu blh dh gulai dh, suke beno pg dapur

Chae ra- hehehe mkn jgn tak mkn

Mia- hehehe murah je boxing tuh rm10 je kt giant

k Zakie- wahhh kire pecah rekod ek, dana pun lum mkn ngn family kt luar, mcd tu pun mak tek yg beli utk mkn kt umah

Bitt (double IS) said...

gastrik ka..makan gaviscon :)

pepari said...

Ahahaha.. sama ngan Humairah punya lah Aiyan.. Kejap je dia heran menda tu.. :P

Zulfadly said...

kesian aiyan masuk dalam periuk, hahaha

Alin's In D House said...

huhuhuhu chomei aiyan yang dalam periuk tue. Selamat hari raya...

Alin's In D House said...
This comment has been removed by the author.
Cho Zila said...

siapakah yang masukkan dayyantu... kesian dia tau...

inazamri said...

cutenye ayyan dlm periuk tu hihihi..cerdik ayyan ni tau

Marya Yusof said...

As salam Dana,

Uiikkk muat masuk piuk! Comellah ayyan ni!

Huwaaaaa... lama tak mamam McD apantah lagi GCB!

Che Rosliza Che mat said...

muat2 dia jer dalam periuk tue...

intan_blur said...

aiyannn..ape aiyan buat tu..
smpi masuk dlm periuk bagai