teman2....

Friday, September 14, 2012

potluck akhir syawal

as salam sume kwn2,

mintak mahap yek smlm tak bt ntry hehehhe... arini pg2 aku dh bt ntry, potluck... sempena last raya kan, aritu dh bt jamuan seksyen tp makanan ikut tema n dah ditentukan, kali ni makanan ikut suke, dh nama pun potluck kan, dpt lak bos aku cuti arini... merdeka lah sume ahak2... yg tak bestnye selasa nih ada audit 5S... arini dh bz mengemas apa yg ptt lah...

meh layan potluck kami arini

saja tayang tungking kt korang.... disponsor oleh aku ngn kwn opis n dibkr oleh aku

tlr dadar pun aku yg bt hehehe

puding roti pn Emy, triffle yogurt, popia ngn agar2... dessert sume sedap

pulut+kelapa, puding roti marble ngn cream puff pun best (ada gk kuih kole ngn bskt raya)

lauk2 lain yg ada boleh mkn sampai ptg

kew tiaw goreng dr pegawai opis nih... 

air sunquick

singgang daging... tp aku tak mkn huhuhui


p/s: selamat Hari Malaysia utk semua rakyat malaysia, smoga kita dpt hidup ngn lebih harmoni

11 comments:

mamyharraz said...

meriahnya menu..lazat2 belaka.
best kan ada potluck camni sy suka sbb banyak mknan

Kakzakie said...

Waahhh... banykanya makanan Dana. Kakak selalu tengok je ofis-ofis buat gathering macam ini. Kakak tak ada peluang langsung sebab sorang je Melayu/Islam dlm ofis kakak - sedih:(

Acik Erna said...

Assalam Dana..seronokkan bila ada jamuan raya macam ni
diopis acik dah beberapa tahun tak buat..sejak bos besarnya tak seagama ngan kita

Marsha~ said...

telo dadar tu jugaaaaaaaaaak nampak sedap...

Citarasa Rinduan said...

peehhhhhhhhhhhhhhh

mana satu nak ambil nie?
semua best

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Sedap nye.. Opis sy dah lepS potluck.. :-)

Qasey Honey said...

pot luck tu semua sedap2 belaka...paling xthn tgk ayam panggang tu...

LYAfrina said...

marveles..marveles..semuanyer myelerakan la

Marya Yusof said...

As salam Dana,

Apasal dlm byk2 tu telur dadar nampak memikat hati...heheee... Lama tak join mbr ofis gathering raya! Rindulah pulak :(

norhidana said...

mamyHarraz- meriah2 mcm2 ada... seronok dpt bg kwn2 rasa masakan kite

K Zakie- ni utk mkn 40+org ni kak,takde rezeki bt camni kt opis ye kak

Acik Erna-w`slm acik, huhuhui..kami kalu bos bsr takde lg seronok hehehe

k Marsha- heheheh... itu mmg lauk tersedap sepanjang masa

k Ayu CR- heheheh amik sume skit2 baru dpt rasa

PMDR- selalu kami bt time2 tingin je atau ada sambutan apa2

Qaseh HOney- hehehhe sbb sndiri bwk, so mmg tak rasa

Lyafrina- betul3

Marya- w`salam Marya, heheheh tak tau nk plh yg mana ek

QA's ~ mamapapa said...

yummmeyyyhhh!!!sedap2nye :)