teman2....

Tuesday, September 11, 2012

tingin mkn western food

as salam sume kwn2,

selamat hari selasa bersamaan 24 syawal.... lg beberapa hari syawal nk meninggalkan kita, nampaknya raya thn ni kami tak bt OH lg, keadaan tak mengizinkan tp kalu kwn2 nk dtg, no hal dtg je, still ada hidangan spesel utk yg dtg... pas2 balik kg aritu tibe2 muak lak mkn lauk raya kan itu yg konon2 bt gaya western...
kelmarin bt ayam rosemary pastu mlm td bt pasta carbonara... mlm td sblum tido tambahkan sos bolognise lak, bwk bekal ke opis utk pg nih... hheheheh

kadang2 time dtg hantu western merasuk, asik nk msk western je...

ayam rosemary mayo, penuh try aku sumbat ngn segala syr yg boleh

mak tek yg tingin, untuk hidangan buka dia... 



p:s/ nk belajar bt pizza ntah bile, nk bt doh nyer yg lemah

24 comments:

mamyharraz said...

sesekali layan western mmg best.
nampak lazat menu yg pertama tu ;)

norhidana said...

mamyHarraz- betul3... ni hidangan western yg teror bt pun heheheh, lain2 haram

nur anis said...

betul kak..sekali datang hantu western, asyik nak western je..huhu

Kakzakie said...

Kalau anak-anak kakak memang suka western food..

mamasuri said...

cedap2...tp naper ayam golek tu tak bawak sekali g opis..ini tidak adil ..tidak adil...hehehe

Aida Salleh said...

sedapnya ayam rosemary tuh...yummyyyy....

Bitt (double IS) said...

ye la sama...ayam seekor...hehehe
owh u doh ada yg instant tinggal buh topping jek u ;)

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum.. dik.. ado, cuma malas tahap gaban nak berapdet kat blog.. tapi sikit2 rajin sudah mau mari.. ehehehe.. :)

sedapnya ayam rosemary ni... menyelerakan sungguh..

inazamri said...

lepas raya ni mana2 pi asik rendang ketupat lemang je sesekali tukar selera tekak kebaratan camni mmg best

norhidana said...

Nur Anis- kan dik... heheheh

k Zakie- hehehhe western food ni simple rasa pun ok,sesekali ok kalu selalu sgt jemu gk

lelamaisara said...

sesekali makan memang sedap kan...:)

norhidana said...

Emy- ahak2 seekor ayam tu ckup2 mkn 4org kalu nk kang aku bt spesel utk ko ek...

Aida-sedap dik... cube jgn tak cube

k Bitt- aah, kalu bt ayam golek kene golek sekor gini lg menyelerakan

k Jassnani- w`slm kak... heheh sedap2, akak sejak mak yong dh mls msk ek

k Inazamri- betul tu kak, itu yg msk western tuh

Cho Zila said...

dana ko memang hebatler.. akak suka western gak...

izan mama mia said...

sesekali dok layan western mmg mari...

Qhaifa Nur said...

cukup menyelerakan betul dana...
anak2 suka macam ni.....

norhidana said...

Lelamaisara- ya betul kak

k Cho zila- heheheh... best2

Izan- betul tuh... msti mari nyer

k Qhaifa Nur- bkn anak2 je yg tua pun suke kak ehehhe

norhidana said...
This comment has been removed by the author.
Ros said...

Assalamualaikum norhidana,

Tudia aih...sedapnya,lapar lah pulak Kak Ros bila tengok N3 ni he.he.he...

Che Rosliza Che mat said...

sedapnya terliur cr..

Dee said...

wow..sedapnya sis...meleleh air liur tgk ni..

kakcik said...

Semalam kakci beli sayur di pasar tani, lepas tu kakcik tumis campak2 je... :)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

pandai akak masak..
mcm sedap aje..

Wanieys said...

ayam rosemary tu nampak sedap la...blh kasi resepi x hehe

intan_blur said...

sedapnyeeeeeeee kak..!!
nak sikittt...