Tuesday, October 1, 2019

AIYAN ADA PEMINAT

As salam semua kawan-kawan

Kawan-kawan yang dah lama follow blog aku nih mesti  perasan dan tahu kan yang blog aku ni 70 percent kisah mengenai Aiyan, cuma 30 percent je kisah aku, family, makanan dan lain-lain. Hampir setiap entry aku ada muka budak pipi pau ni.  Ahad lepas kami ada hadiri kenduri kawin, selepas tu edy ajak ke site nya di sepang untuk ambil barang.  Balik dari sepang tu kami singgah ke UKM, saja jenguk paksu kat sana dan ajak dia pergi makan malam.  

Kami makan di bangi gateaway,masing-masing dah kelaparan.  Lepas aku dan aiyan abis makan baru edy dapat makan, sebab CKT dia sampai lambat.  Sambil aku layan hp, paksu dan edy perasan family di meja sebelah ini asyik usha aku dan aiyan. 

Tiba-tiba akak meja sebelah tegur aku dan tanya aku blogger ke? aku masa tu malu jugak almaklum blog suam-suam kuku je. Tapi iyakan jugakla ada blog biasa-biasa. Lepas tu dia dan suami nya kata kenal aiyan, mereka selalu mengikuti dan baca blog aku.  Nampak teruja bila bercerita pasal aiyan, dan apa yang dia tahu seperti yang aku ceritakan dalam blog.  Walaupun dalam hati rasa seronok , ada juga yang baca dan layan blog aku nih tapi malu jugak lah hehehehe. 

 *Terima kasih buat kak Zai dan suami , yang ikuti blog dana ni dan terima kasih juga tegur dana malam tu.  Insyallah kalau kami ke UKM lagi, dana akan call dan singgah rumah akak ya. 


bukan main teruja dapat masuk sini, nasib dapat pujuk dia tak beli mainan

macam apek tua kan haahhahah.... dia berseluar pendek tu sebab dia terkencing, pinjam seluar pendek paksu nasibla muat

k Zai, suami dan anak nya

suruh senyum tapi rupa gitu, dia malu sebenarnya...
insyallah kalau ke UKM lagi mesti aku akan call k Zai 

aku ambik fettucini cabonara, sedap

ini pulak paksu punya....sesekali ngepau kakaknya kan

21 comments:

Anonymous said...

Alhamdulillah...sapa pun geram tgk pipi di pau tu hehe..

AtieYusof said...

Siapa pun bila tengok AIYAN ni geram tau Dana.. cutee ja dia.. alhamdulilah ramai yg mengikuti kisah dlm blog walaupun tak kenal di alam realiti.. rezeki jg tu :)

Hayati Suki said...

aiyan makan ape..tgk mama aiyan punye carbonara tu punye laa sedap..hehe

Sha Mohamed said...

Wah.. peminat Aiyan.. cute sangat pipi pau tu.. hehehe..

norhidana said...

Anon- hhehehe ni k Zai ke?

Atie- cute lah sgt tp huih mmg kene sabar banyak melayan kerenah dia

Hayati Suki- aiyan amik nasi goreng, mama tak amik gambar sbb sama mcm paksu punya

Sha- heeheh pipi pau kan ..

Sheila Arshad said...

famous aiyan ye...

Ain Athirah said...

Wahhh aiyann. kalah maknya hehee.

cahayahidupku.blogspot.my said...

Akak pun minat aiyan ni Dana..
Happy je🤩😍

Nadhie Wueen said...

wahhh ada peminat ya aiyan. hehe.

abuikhwan said...

Assalamualaikum,
wah begitu kisahnya.. ada peminat hehe.. moga aiyan sentiasa diberikan kesihatan yang baik..ameen

RAIHANAH AHMAD said...

dah besar, ada peminat ya. Ibu berdebar kan. hihi

ezy.xixii said...

conel sgt!
sbb tu ada peminat.. hihi

dorsett pink said...

Fuyyooo.. dah jadi artis. tahniah. hehe

norhidana said...

k Shiela- hehehhe tulah famos amos

Ain- tulah hehehhe, mama pun org tak pasan sgt

k Yati CH- hehheh nnti ada rezeki kita jumpa ye kak

Nadhie-aah peminat rupanya, tak sangka

en Abuikhwan- wsalam, amin terima kasih

Raihanah- hehehe itulah, mama gelak je lah

Ezy- tulah, tak sangka ada jugak peminat dia

Dorsett PInk- heheheh artis berpipi pau

Sunah Sakura said...

uikkk, kita pun peminat aiyan tauuu!! hahahahha

Kakcik Seroja said...

Hahaha... mama tulis pasal Aiyan, mestilah orang akan kenal dan minat dengan Aiyan. :)

norhidana said...

Sunah- hehehehhe....

Kakcik Seroja- tulis apasal mama pun banyak kakcik oi, tp org kenal aiyan dulu dari mama heheheh

ShirVen said...

waseh ada peminat aiyan. kalau lah peminat tu dak perempuan, maknya yg berdebar kot :)

Cho Zila said...

of course DANA akakpun kalau jumpa Aiyan mesti nak terpa dia .. tak kira dah... kenal sangat rasanya walaupun tak penah jumpa lagi...
tapi memang ler ramai orang kenal anak dari mak tau... cuma anak akak sekarang dah kurang nak bergambar.. dulu kalau orang jumpa akak mesti kata sebab kenal ngan dua orang budaktu...

mamapp said...

Waa Ayan ramai peminat laa

Ibu Lala said...

seronok kalau ada orang yang tegur dan nak berkawan dengan kita. dana bila nak jumpa akk pula??