Wednesday, October 2, 2019

LEXUS Chocolate Cream inside, Himalayan salt topping- produk baru MUNCHY`S

As salam semua kawan-kawan,

Family aku peminat biskut Munchy`s terutama yang LEXUS nih, edy suka yang dalamnya peanut butter cream, aiyan suka cokelat tapi sekarang ada yang baru. Sebelum ni ada juga aku nampak yg LEXUS perisa laici tapi tak teruja nak cuba.  

LEXUS Coklat, cream coklat dan ada himalayan salt lagi.  Sedap sebab rasa coklat yang pekat lepas tu hujung-hujung ada rasa masin garam himalayan tu.  Ada jugak LEXUS baru nih yang biskutnya coklat tapi creamnya vanilla.



sedap tau, sila lah mencubanya ye

Hitam legam tapi sedap

memang layan... 
ini antara pelbagai perisa yang memang dah lama ada...
kredit amik dari page shopee

17 comments:

dorsett pink said...

anak saya suka makan ni

AtieYusof said...

Ohh ada baru ye Dana.. Pae sllu beli yg coklat & kacang tu..

Ain Athirah said...

Baru belikan utk nenek semalam. Lahh tak perasan pulak ada perisa baru adehh

Sheila Arshad said...

ammi selalu beli yg peanut butter buat bekal budak2 sambil berjalan ke sekolah

Kamsiah yusoff said...

Akak main rembat ja,tak perasan pun kalau ada prrisa baru..

Sunah Sakura said...

kak...akak buat kita melelehhhhhh ailio

norhidana said...

Dorsett Pink- budak-budak suka perisa dia tak manis sgt

Atie- yg ni lagi sedap sebab biskut dia coklat juga

Ain- lepasni tryla usha2... mula2 jumpa kt giant

k Shiela- semua sedap yg lexus nih kan...

k Kamsiah- aah cuba lah yang ni kalau beli biskut lg kak... sedap bg tekak dana

Sunah- heheheh alah, sesekali abis asik SUnah je bt akak meleleh airlior

ezy.xixii said...

itam bkn sebarang itam ni.. haha
terliur sgt ni!

Kakcik Seroja said...

Anak bongsu kakcik suka biskut LEXUS ni. Kakcik selalu belikan buat bekalan dia di asrama... :)

mrhanafi said...

sedap dan pasti menyelerakan.

dulu saya memang layan pekena roti dalam paket begini.

sekarang tidak lagi dengan alasan nak jaga badan dan kesihatan

Warisan Petani said...

Selalu juga beli biskut Lexus ni

abuikhwan said...

Assalamualaikum, moga sentiasa diberikan kesihatan yang baik
Rasanya belum pernah beli lagi biskut ni. nampaknya kena beli jugak.. nanti orang kata ketinggalan keretapi hehehe

norhidana said...

Ezy- tulah itam di pandang tapi sedap

Kakcik Seroja- boleh buat alas perut kakcik, adik dana pun ini lah bekalan dia kt U sana

mr Hanafi- ni biskut bukan roti heheheh... mmg tak elok makan selalu sebab manis

wak WP- buat alas perut, atau minum petang2 ye wak

en Abuikhwan- wsalam, kalau ke pasaraya insyallah boleh jumpa ni ustaz

ShirVen said...

suka yang lemon tu, dap dap dap

Azhafizah MN said...

waaa..macam sedap je. dahlah suka dengan biskut lexus ni. nak belilah nanti nak rasa jugak

Cho Zila said...

tak pernah cuba dana... mungkinlah nanti boleh cari...

ps thanks dana selalu singgah blog akak yang sunyi tu.. membakar semangat juga nak menulis...

mamapp said...

Nampak lazatlah...xtau plak Ada biskjt baru ni