Thursday, January 17, 2019

photo diary #2/ 2019 cacamarba

As salam semua kwn2,

Maaf kwn2 arini lewat sikit bt ntry, pagi td ada mesyuarat terhimpun puspanita.

PD arini mmg banyak gak cerita nya, cerita sepanjang minggu lepas n arini, gambar2 yg random je

macam biasa, mari kita tengok gambar sambil baca penerangan 
awal2 ni meriah lagi lah gambar, masih semangat berkobar2 kan hehehehhe 

ikan pisang, korang kenal? ni 1st time aku jumpa n beli...
maktek kirim 

minggu lepas, beli ikan tenggiri 2 keping n masak kari.... pttla ikan tu mahal yek... mmg sedap betul isi nya bila masak gini

antara kuih peberet aiyan, apam coklat... selalu bekalan utk mkn kt sekolah

alhamdulillah bilik mama dh ada ekon, sampai berselimut dia tidor

gambar khamis lepas masa mama cuti , amik gambar 2 beranak ni masa papa dia nk antar dia balik umah,
kami mmg akan pegang tgn mcmni... 

gini lah gaya dia kalau tido time petang2... mesti nk selak perut

telur grg kicap, ini lah lauk paling simple tp paling layan ok...

masa demam aritu, teringin lak mkn burger special tepi jalan je... sedap betul rasanya

sabtu lps, pi kenduri anak boss dia kt hotel... siap baju melayu, samping n songkok ko...
siap la raya tahun ni aku nk dia pakai samping gini

dh besar panjang ni pun aku masih lg suap lg... 

sekali telan nih... masa demam selsema aritu

5 comments:

paridah said...

MOGA AYAN DH SIHAT..IKAN2 TU NMPK XSEGAR REGANYA KAN MAIN MAHAL

Warisan Petani said...

Pilih ikan tenggiri masak kari.

norhidana miswan said...

k Paridah- alhamdulillah aiyan sihat omaknya yg baru sihat... itulah kak... mmg tak nampak segar tp sbb adik suruh beli kita belikan jelah

wak WP- mmg sedap ikan tengiri ni kan wak, tp klu dana mampu beli slice2 je... nk beli sekor mahal jgk hehehhe

adianiez AIDA said...

tido buka perut? alahai, comel...
selesa kot kan. dpt angin kat perut :)

hungryworm__ said...

permisi min numpang share ya :)
DEWAPK^^ agen terpercaya, ayo segera bergabungan dengan kami
dicoba keberuntungan kalian bersama kami dengan memenangkan uang jutaan rupiah
ditunggu apa lagi segera buka link kami ya :)
:)