Wednesday, January 23, 2019

pemandangan yg akan aku rindui


As salam semua kwn2,


alhamdulillah ahad baru ni, kami dh pindah kt rumah baru... 
itu nnti aku cerita kt korang lg yek, skrg ni nk tunjuk kt korang pemandangan dr balkoni umah aku.... cantik... pada pandangan mata aku

Sesuatu yg akan aku rindui, pemandangan yg aku pandang selama 8 tahun lepas ni takde lagi dh

pemandangan time tgri... dari tingkat 4 umah sewa

belah tepi tuh kalau musim hujan mesti berkabus tebal sbb tepi tu ada hutan

ruang bilik tidur yg luas... 

pemandangan hampir senja... cantik kan

pandangan waktu malam pulak... 

sekarang ini pemandangan baru balkoni umah kami


15 comments:

AzianKhalil said...

rumah baru ni tingkat berapa?

Carly Fifie said...

tetap simpan dalam kenangan sebab banyak memori indah dirumah lama.

http://www.imaginasiklasik.com

aryan azra said...

mesti akan merindui yang lama jugakan dana, canti view dari rumah dana tu. nanti jangan lupa share deko2 rumah baru ye hehehe

norhidana miswan said...

k Azian- ground floor kak

Carly- betul tuh

k Aryan Azra- betul tu kak... mmg rindu sgt2, entah bila lah nk start deko2 nih

Aiezza Sue said...

rasa bebas puas bila dpt nikmati pemndangan dari atas,Kan..Tak hairanlah knp orang berebut2 beli rumah tinggi2..tapi bila smkin bertambah umur gini,rumah yang bpijak di bumi nyata je la yang Kita hajati🤭..lebih mesra kejiranan di rumah baru👍

ummipia.blogspot.com said...

cantik view tu..kalau saya mmg ambil masa nak move on nak hilangkan rindu tempat lama..

wahida said...

seronoknnya pindah rumah baru...
selamat mendeko2 dana...

norhidana miswan said...

Aiezza- umah sblm ni tak la tinggi mana tingkat 4 je... n kebetulan kami ddk atas bukit sikit tu nmpak lawo

Ummipia- tulah tp nk wat camne... nk tak nk kene simpan je dlm memori

k Wahida- mekasih kak

Azhafizah MN said...

selamat menjalani suasana baru. InshaAllah mood baru dan pemandangan baru yang mendamaikan

mamapp said...

Nampak pokok rumah baru Ni ye. Kalau duduk tingginya boleh the langit, awan Dan sunset..

nurbijen said...

A ah, cantik pemandangan dari rumah sewa tu...
Suka tgk langit dan awan.. tenang jer...

Bestnyer dah masuk rumah baru..
Semoga dipermudahkan urusan :)

adianiez AIDA said...

8 thn memang sgt lama.
mcm2 kenangan dah terbina di situ kan.
memang cantik view nyer, norhidana. menarik.
ada sunset lagi :)

ShirVen said...

Insyallah nanti rumah baru pasti lebih bermakna sebab rmh sendiri kan.

TukangKebun said...

Cantik pemandangan senja tu Dana.

Warisan Petani said...

Selamat tinggal semuanya