Tuesday, January 22, 2019

selamat hari lahir papa


As salam semua kwn2,

Jumaat 18hb januari bday papa ke 38 tahun, moga di panjangkan usia, dimurahkan rezeki, di beri kesihatan yg baik n bahagia hendaknya di samping kami ber2 ni.

Malam tu aku adalah masak2 sikit, buat ingatan pada bday dia... jemput sekali maktek sefamily, saja buat meriah2 gitu.  Bday boy nk masakkn ayam masak merah, jadi aku regukan dengan acar mentah ngn masak nasi planta. Tak sempat nk masak sup sampai umah pun dh kul6 lebih.

Cumanya kek je takde, tak sempat nk nyinggah mana2, nk minta tolong maktek dia pulak takde kete sbb kebetulan suaminya outstation.  


aiyan yg buat, habis semua org dia bgtau bday papa dia
sibuk suh mama pegang bg nampak semua... 


nk pegang sendiri tp tak berapa nampak... 

sibuk nk tunjuk gambar ni kt papa dia kan... 

menu malam tu.. simple je

roti coklat tu ada kwn bagi... kita hidang sekali lah

tetamu yg kita nanti2kan... si comei aisyah

beli kek coklat kecik ni je, tp aiyan yg bedal hehehe... 
dh mcm apa kalau mkn kek coklat, mesti comot







19 comments:

paridah said...

WAH MERIAHNYA HIDANGAN BESDAY..SELAMAT HARI LAHIR HUBBY DANA MOGA SHT SJHTRA BHGIA N SUKSES SELALU

Mommy Cici said...

alolo comel je makan kek coklat macam tu. Aunty pun sama , cuma selalu cover cover depan orang . lol

yumms nampak sedap makanan tu.

I am LZ said...

W'salam..
Sambutan sederhana tanda ingatan hari lahir orang tersayang, alhamdulillah selesai sudah.. semua pun happy kann NM..

ummipia.blogspot.com said...

selamat hari lahir papa aiyan, semoga sentiasa dilimpahi kebahagian/kegembiraan, kesihatan yang baik buat keluarga Dana..

norhidana miswan said...

k Paridah- simple2 je kak PI... mekasih ya utk ucapan n doa

Mommy Cici- tak pernah tak comot klu mkn kek coklat dik oi hahahha...

Iam LZ- betul tuh... mmg selalu masak2 bt ingatan , hadiah bini nya kata time gaji nnti

Ummipia- amin, mekasih

Warisan Petani said...

Selamat hari lahir papa Aiyan.
Semoga jadi hubby dan ayah yang mithali

wahida said...

hehe...comel je aiyan ada misai gitu...

norhidana miswan said...

wak WP- mekasih ye wak

k Wahida- itulah, kelakar betul nengok misai dia tu

Amy Hilmirda Daud said...

Selamat Hari Lahir buat papa aiyan.
walaupun comot, aiyan tetap nampak comel :)

Etuza Etuza said...

Bahagianya dapat ucapan itu kan..sedap juadah ya atas meja

aizamia 3 said...

Selamat Hari Lahir buat en. Edy papa Aiyan.
Moga rutin harian dipermudahkanNYA.

Kita berkongsi bulan kelahiran nampaknya tapi akak lambat lagi.. hehehe..

Carly Fifie said...

Selamat ulang tahun. Moga dikurnikan rezeki melimpah buat sekeluarga. Geram sangat dengan akak. Comel. Sama muka mcm akak :)

http://www.imaginasiklasik.com/?m=1

ShirVen said...

Hpy bday tuk suami sis, semoga keluarga hormoni sentiasa. Amin. Tetap nampak meriah walau simple lagipun if dgn family buat apa pun tetap happening kan 😁

Azian Elias said...

hehehehe.. gelak je boleh tak?

happy birthday to yr hubby.

norhidana miswan said...

k Amy- mekasih kak... hehehe untung aiyan ye

en Etuza- msk yg mudah n ringkas2 je

k Aizamia- amin, mekasih kak.... tak lama lg tu cukup umur la akak ye

Carly- mekasih dik... comei bersekutu ye kami ber2

Shirven- ya betul tu, mekasih utk ucapan

k Azian- apa yg di gelakkan tu kak... mekasih kak

AzianKhalil said...

wahhh...sedapnya...ada makan makan makan...
akak paling berkenan ayam masak merah tu...sebab buat sendiri tak pernah jadi

mamapp said...

Sedapnya alahai.. happy birthday papa aryan

adianiez AIDA said...

sedap dah tu semua.
kek tu penambah meriah jer.
yg penting, nasi. nyum nyum...

TukangKebun said...

Happy Belated Birthday,

Sama umurlah kita sekarang ni hehehe...