Wednesday, January 9, 2019

WW Menempah makanan dengan Kakcik Nur Seroja

As salam semua kwn2,

Rasanya dh kali ke 4 aku mengoder sambal merah kt Kakcik Nur Seroja nih, tp kali ni try ayam korea ngn ayam buttermilk, sedap cukup rasa, kwn2 sekitar kl ke selangor klu nk try boleh la try ke blog kakcik.  

* badan rasa tak sihat, rasa mengigil je... tp bdn tak panas cuma tekak jelah bt hal sikit... 
ayam grg korea, mmg sedap pds manis masam ckp rasa

ayam buttermilk ni pun sedap... RM10 utk satu set
banyak ketul tu... mmg sedap

19 comments:

  1. alahai terliur lak tengok gambar. hahaha. nasib baik dah odw nak makan lunch ^_^

    ReplyDelete
  2. Akak jatuh hati ngan ayam korea tu..nampak sedap..dah macam ayam goreng kat Kyochon..bestnyaaa..nak order takut Mak x hantar KL Sentral

    ReplyDelete
  3. Umi Nazrah- heheehehe tulah nk msk sndiri mls, tp mmg sedap

    SA- sedap kak, boleh punya, try wassap kakcik

    ReplyDelete
  4. Bestnya.. kita belum lagi berjaya menempahnya.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. yummms sedapnya nampak.. kalola dekat !! da order juga..
    heheh tingin lak tetiba =D

    ReplyDelete
  6. kecur..kakcik dah buat menu baru ye,haritu sampai termimpi2 makan lontong kakcik

    ReplyDelete
  7. kalau dekat dah order nih...sedap nampaknya tu..lap ailio

    ReplyDelete
  8. Dana ko pajak ajelah Kak Chik tu sebulan Dana hehe....
    Ayam korea tu nampak mcm sebijik wei. Nampak pun mcm terliur apatah lagi kalau rasa ek.
    Teringin gak nak order ngan KC satu hari nanti

    ReplyDelete
  9. Dua2 menu nampak sedap lbh2 lagi bg pgemar ayam cam saya ni 😊

    ReplyDelete
  10. k Aizamia- nnti tryla kak, sdp

    SYM- tulah kan, klu dekat msti nk try jgk kan

    Ummipia- aah menu baru, mmg sedap lah... tp sambal kakcik mmg tiap kali oder...

    en Ejulz- betul sedap

    k Aryan Azra- tu lah kak, klu dkt sikit blh jgk nk rasa kan

    k Hainom- hehehe melampo sgt sebulan kak, kang laki aku kata mls beno bini nya... tryla oder kak...sdp

    K Shirven- betul, mmg tak nyesal oder

    k PI- betul alhamdulillah, sdp

    ReplyDelete
  11. Alahai..teringin nak rasa ayam buttermilk tu...

    ReplyDelete
  12. Alahai...terima kasih banyak-banyak Dana tolong promosikan bisnes kakcik. Syukur juga Dana tak jemu order...

    ReplyDelete
  13. Wow sedapnya ayam Goreng korea

    ReplyDelete
  14. tahniah sokong dan tolong promot bissnes KC

    ReplyDelete
  15. Azian- sedap tuh

    Kakcik Nur- sama2 kakcik...

    Mamapp- mmg sedap kak

    wak WP- mmg best wak, tak salah kan tlg promot

    ReplyDelete
  16. makna nyer, sedap la tu ekk, norhidana...
    kalu dekat, dah oder juga.

    ReplyDelete
  17. permisi min numpang share ya :)
    Hayyy guys...
    sedang bosan di rumah tanpa ada yang bisa di kerjakan
    dari pada bosan hanya duduk sambil nonton tv sebaiknya segera bergabung dengan kami
    di DEWAPK agen judi terpercaya di add ya pin bb kami D87604A1 di tunggu lo ^_^


    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...