Wednesday, January 9, 2019

WW Menempah makanan dengan Kakcik Nur Seroja

As salam semua kwn2,

Rasanya dh kali ke 4 aku mengoder sambal merah kt Kakcik Nur Seroja nih, tp kali ni try ayam korea ngn ayam buttermilk, sedap cukup rasa, kwn2 sekitar kl ke selangor klu nk try boleh la try ke blog kakcik.  

* badan rasa tak sihat, rasa mengigil je... tp bdn tak panas cuma tekak jelah bt hal sikit... 
ayam grg korea, mmg sedap pds manis masam ckp rasa

ayam buttermilk ni pun sedap... RM10 utk satu set
banyak ketul tu... mmg sedap

19 comments:

Cantik Sihat Semulajadi by Umi Nazrah said...

alahai terliur lak tengok gambar. hahaha. nasib baik dah odw nak makan lunch ^_^

Amanda Suria said...

Akak jatuh hati ngan ayam korea tu..nampak sedap..dah macam ayam goreng kat Kyochon..bestnyaaa..nak order takut Mak x hantar KL Sentral

norhidana miswan said...

Umi Nazrah- heheehehe tulah nk msk sndiri mls, tp mmg sedap

SA- sedap kak, boleh punya, try wassap kakcik

aizamia 3 said...

Bestnya.. kita belum lagi berjaya menempahnya.. hehehe..

Siti Yang Menaip said...

yummms sedapnya nampak.. kalola dekat !! da order juga..
heheh tingin lak tetiba =D

ummipia.blogspot.com said...

kecur..kakcik dah buat menu baru ye,haritu sampai termimpi2 makan lontong kakcik

ejulz said...

sedap :)

aryan azra said...

kalau dekat dah order nih...sedap nampaknya tu..lap ailio

OKje said...

Dana ko pajak ajelah Kak Chik tu sebulan Dana hehe....
Ayam korea tu nampak mcm sebijik wei. Nampak pun mcm terliur apatah lagi kalau rasa ek.
Teringin gak nak order ngan KC satu hari nanti

ShirVen said...

Dua2 menu nampak sedap lbh2 lagi bg pgemar ayam cam saya ni 😊

paridah said...

SEDAP SANGAT NMPKNYA

norhidana miswan said...

k Aizamia- nnti tryla kak, sdp

SYM- tulah kan, klu dekat msti nk try jgk kan

Ummipia- aah menu baru, mmg sedap lah... tp sambal kakcik mmg tiap kali oder...

en Ejulz- betul sedap

k Aryan Azra- tu lah kak, klu dkt sikit blh jgk nk rasa kan

k Hainom- hehehe melampo sgt sebulan kak, kang laki aku kata mls beno bini nya... tryla oder kak...sdp

K Shirven- betul, mmg tak nyesal oder

k PI- betul alhamdulillah, sdp

AzianKhalil said...

Alahai..teringin nak rasa ayam buttermilk tu...

Kakcik Nur said...

Alahai...terima kasih banyak-banyak Dana tolong promosikan bisnes kakcik. Syukur juga Dana tak jemu order...

mamapp said...

Wow sedapnya ayam Goreng korea

Warisan Petani said...

tahniah sokong dan tolong promot bissnes KC

norhidana miswan said...

Azian- sedap tuh

Kakcik Nur- sama2 kakcik...

Mamapp- mmg sedap kak

wak WP- mmg best wak, tak salah kan tlg promot

adianiez AIDA said...

makna nyer, sedap la tu ekk, norhidana...
kalu dekat, dah oder juga.

hungryworm__ said...

permisi min numpang share ya :)
Hayyy guys...
sedang bosan di rumah tanpa ada yang bisa di kerjakan
dari pada bosan hanya duduk sambil nonton tv sebaiknya segera bergabung dengan kami
di DEWAPK agen judi terpercaya di add ya pin bb kami D87604A1 di tunggu lo ^_^