Tuesday, January 29, 2019

PIXAJOY welcome gift

As salam semua kwn2,

Aritukan baca ntry psl pixajoy ni kt blog Aziankhalil  apa lagi terus lah kita try. Kita daftar la pastu tryla , daftar pertama kali tu dpt free gift 1 buku, apa lg kita pun amikla kesempatan nih

Mini book nih ada 106 gambar, 45 mukasurat n kene byr rm16 je. Puas hati lah bila dh tengok semua gambar2nya tuh... suka lah, nnti nk try buat lg lah. 
Jom klik sini 

sekarang ni tgh ada sale sempena CNY tau, baik korang amik peluang nih hehehe... 

ni kotaknya masa sampai... 

ini gambar kulit belakang, siap dpt sampul cny lagi

ini cover depan ni....


kecik tp aku suka

gambar2 dalam tu

gambar cantik... mmg puas hati

17 comments:

  1. wah...mcm nak buat jugak je...

    ReplyDelete
  2. Akak biasa guna photobook...
    Pernah beli kupon Pixajoy, tapi last2 burn mcm tu jer..
    Leceh sikit nak guna software dia tu..

    Tapi tak tahu la kot2 skrang dia dah improve..

    ReplyDelete
  3. k Wahida- tulah kak, selama ni kita tgk je org buat... dh buat sndiri cun jugak

    Zurainny- aah sbb ada promo utk yg pertama kali... sbb tu murah sgt2

    ReplyDelete
  4. k Nurbijen- mungkin sbb 1st time tu dana pakai hp semua duk dlm hp itu yg mudah, bila nk buat kt pc mcm leceh lak bg dana

    en Ejulz- mekasih

    ReplyDelete
  5. Murahnyaaa kak Dana, nak buat jugaklah nanti. Heheh :)

    ReplyDelete
  6. hahahaha...sungguh kreatf dan menarik

    ReplyDelete
  7. CT suka Pixajoy dari yang lain2. arahan dia simple senang faham.
    dok buat photobook pun dengan depa. kalo time sale tu betol2 sale =)

    ReplyDelete
  8. Bestnya.. rasa nak juga. Nnt stalk site dia

    ReplyDelete
  9. Cantekk.. mama.pun tgh tunggu 2 photobook Dr pixajoy

    ReplyDelete
  10. kasha pon baru dapat pixajoy book
    berbaloi material dgn harganya

    ReplyDelete
  11. aida ada vocer pixajoy.
    tapi, terlambat redeem. burn gitu jer :(
    pernah buat tapi dgn photobook. ohsem kan hasil nyer?
    mudah nak imbas kenangan dulu.

    ReplyDelete
  12. permisi min numpang share ya :)
    DEWAPK^^ agen terpercaya, ayo segera bergabungan dengan kami
    dicoba keberuntungan kalian bersama kami dengan memenangkan uang jutaan rupiah
    ditunggu apa lagi segera buka link kami ya :)
    :)

    ReplyDelete
  13. hajat hati mmg nak buat.. tapi masa sangat mencemburui...

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...