Tuesday, January 29, 2019

PIXAJOY welcome gift

As salam semua kwn2,

Aritukan baca ntry psl pixajoy ni kt blog Aziankhalil  apa lagi terus lah kita try. Kita daftar la pastu tryla , daftar pertama kali tu dpt free gift 1 buku, apa lg kita pun amikla kesempatan nih

Mini book nih ada 106 gambar, 45 mukasurat n kene byr rm16 je. Puas hati lah bila dh tengok semua gambar2nya tuh... suka lah, nnti nk try buat lg lah. 
Jom klik sini 

sekarang ni tgh ada sale sempena CNY tau, baik korang amik peluang nih hehehe... 

ni kotaknya masa sampai... 

ini gambar kulit belakang, siap dpt sampul cny lagi

ini cover depan ni....


kecik tp aku suka

gambar2 dalam tu

gambar cantik... mmg puas hati

15 comments:

wahida said...

wah...mcm nak buat jugak je...

Zurainny Ismail said...

So kiut! RM16 je? Mmg berbaloi! :D

nurbijen said...

Akak biasa guna photobook...
Pernah beli kupon Pixajoy, tapi last2 burn mcm tu jer..
Leceh sikit nak guna software dia tu..

Tapi tak tahu la kot2 skrang dia dah improve..

ejulz said...

cantik :)

norhidana miswan said...

k Wahida- tulah kak, selama ni kita tgk je org buat... dh buat sndiri cun jugak

Zurainny- aah sbb ada promo utk yg pertama kali... sbb tu murah sgt2

norhidana miswan said...

k Nurbijen- mungkin sbb 1st time tu dana pakai hp semua duk dlm hp itu yg mudah, bila nk buat kt pc mcm leceh lak bg dana

en Ejulz- mekasih

Inani Hazwani said...

Murahnyaaa kak Dana, nak buat jugaklah nanti. Heheh :)

aryan azra said...

macam best je nih

mrhanafi said...

hahahaha...sungguh kreatf dan menarik

Siti Yang Menaip said...

CT suka Pixajoy dari yang lain2. arahan dia simple senang faham.
dok buat photobook pun dengan depa. kalo time sale tu betol2 sale =)

ShirVen said...

Bestnya.. rasa nak juga. Nnt stalk site dia

mamapp said...

Cantekk.. mama.pun tgh tunggu 2 photobook Dr pixajoy

Akashah Kassim said...

kasha pon baru dapat pixajoy book
berbaloi material dgn harganya

adianiez AIDA said...

aida ada vocer pixajoy.
tapi, terlambat redeem. burn gitu jer :(
pernah buat tapi dgn photobook. ohsem kan hasil nyer?
mudah nak imbas kenangan dulu.

paridah said...

WAH CANTIKNYA