teman2....

Tuesday, October 1, 2013

gaya tido


As salam sume kwn2,

Skrg bz nk siapkn fail meja utk kursus kt melaka jumaat ni....nk upload blog pn kene yg pendek2 je....
hrp jgn mrh yek kwn2.... 


syok betul gaya tido gini... (sile abaikan tilam yg tak berlapik itu...baru pas bukak utk cuci)
betul ke kalu bdk tido gini dia ada masalah cacing? tp baru je bg aiyan mkn ubat cacing
kadang2 tgh mkn biskut blh tertido... 


p/s: kadang penat melayan kerenah org sekeliling yg mcm2...

Published with Blogger-droid v2.0.10

20 comments:

lizz said...

amboi ayyan macam2 jenis gaya tdo ni...tdo tgh makan pun jadik yek...

knp lak tu...banyakkan bersabo ek...

Acik Erna said...

assalam dana..mengantuk sangat la aiyan,,sambil makan biskut pun boleh lelap tu he he

Qhaifa Nur said...

comelnya aiyan tido...
punyalah mengantuk dana...baru lepas makan oreo yup..

ros_reeza said...

alahai.. ngantok sangat tu.. sampai ada biskut..

Kakcik said...

Bukan main menonggeng dia! :)

nurbijen said...

Ada juga dengar orang ckp mcm tu...

inazamri said...

heheheh comel je gaya dia tido..seksi la ayyan.Dengar juga tp ntah betul ke idak...tatau la

lieyalatif said...

wow best tu kursus kat melaka dana, jgn lupe pekena coconut shake klebang tau...pekena nasi lemak sempoi die sekali...mmg terangkat!!

aiyan tdo kemain hah...sampai terangkat vontot heheheeheh

Papa Mifz said...

pasal cacing tuh tak semestinya kot , mitos jer tuh...hehe

Dee said...

alahai..siannya aiyan..smpi terlelap eh mkn biskut..

Cheq Sue said...

amboi...kemain ayyan ya...siap tertonggeng lagi. biskut oreo tu paling tak tahannya... :)

Aine Ainun said...

alahai aiyan....
comel....=)
sampai tertidoq mkan ..hihihi

Hazmin Hamudin said...

Ada kursus fail meja ke?

Macam-macam gaya tido. Kadang2 tak terfikir pun gaya macam tu. hehe

izan mama mia said...

hahah..tak menahan cara ko tidur...duhai anak...

Cho Zila said...

akak memang suka tengok gaya budak tidur..

Kakzakie said...

Kalau tertidur masa makan biskut tu kena berhati-hati Dana, takut masih ada dlm mulut takut tercekik...

aizamia3 said...

sangat comel tengok dia tidur macam tu.. tapi.. kena berhati-hati jugak.. jangan biarkan dia makan sampai tertidur.. kita kena beringat selalu.. ;)
masalah cacing.. eeemm.. mungkin tak kot.. ada jugak budak yang selesa tdo cenggitu..

Aida78 said...

ishh...gaya tido menongeng ha3....seronok tengok ni lom penah tgok tido mcm ni hi2

Mimi Azirah said...

klaka tgk gmbr aiyan...tido dgn biskut

Karukord jagau said...

ambooiii...kemain menonggeng lg tdo nyaaa