teman2....

Tuesday, October 29, 2013

asyikkkkkknye


as salam sume kwn2,

ni lah aktiviti si bujang kalu kt umah...tp takde lah aku bg kt dia 24-7 bg ada time2 je



beria tgk upin ipin kt tab dia
bile ada lagu dia pun siap tepuk2 tgn sekali... time dia tgh baik ok lah... kalu tak  ngaco org je
ni lak godeh hp mama... pakai tekan je, bkn hp mama je tp makngah pun dia bedal...
tekan2 tertepon atuk dia kt kg
bg mkn kt pau... game feveret dia... pandai tuh bukak sndiri cari game pau...
pastu kalu nk bg mkn ngn dia2 sekali nganga mlt


p/s: mil dh selamat operate msk operation room kul9+ ptg kul2 lbh baru setel... edy ckp mil kene buang sebelah kanan payudara nyer sbb lump tuh dh merebak sampai bwk ketiak... sedih betul dgr masa edy bgtau tuh.... yelah kite pun perempuan jgk kan, moga mil aku cpt sembuh, n kuat 



Published with Blogger-droid v2.0.10

16 comments:

Kakzakie said...

Pandai dia main Pou ye Dana. Cerdik dah Ayyan:)

Moga MIL dana tabah dan cepat sembuh.

aizamia3 said...

time mood dia ok, oklah.. cer kena time mood dia mengamuk.. nak blogwalking pun tak dapat.. hehehe..

apa2pun moga MIL Dana kuat dan tabah serta cepat sembuh hendakNYA.

lelamaisara said...

Alesya pon suke godek hp mama die ni..huhuu..kadang tu entah ape2 die tekan kak...

Daddy Ziyyad said...

Gadget ni, mmg mengasyikkan ! Anak anak saya, berhantu pegang gadjet! Mmg kena pantau...risau juga tgk kadang kala

cheqna said...

amboi...main pau tu...
asyiknye dia
betul kata dady ziyyad..memang kena pantau anak2 yang terlalu asyik ngan gadjet ni

norhidana miswan said...

k Zakie- bdk2 mmg cpt belajar kan kak... mekasih kak

k Aizamia- hehehe dana jarang blogwalking ngn hp, payah la kak...

Lelamaisara- betul tu dik ooooi

Daddy Ziyyad- betul3 tuh doc, tu yg tak blh bg selalu, kang dia asik la nk berkpit ngn gadget tu tak bgs gk

Cheqna- itulah kak, betul tu setuju...

Qhaifa Nur said...

leka sekejap bila dapat main...

lega bila dengar mil dah selamat...bab kena buang tuh kita yang pompuan terasa juga..moga cepat sembuh...

adrianna syaz said...

Wah..bestnya golek2 smbil tgk upin ipin ni..hehe..

Semoga mil dana cepat sembuh ya :)

mamyharraz said...

oklah kak aiyan boleh duduk diam bila pasang upin ipin.

Alhamdulillah mil akk ok.semoga dia tabah dan cepat sembuh.

ummuaidan said...

moga MIL dana kuat semangat dan beransur pulih yer..inshaallah..
pandainya aiyan ngan gadjet nie wpun kecik2 lagi..heehe

Aida78 said...

amboi ke main lagi dok godek2 hp..pandai lak tu....bagus juga dia x kacau kita buat keje hi2.

Cho Zila said...

Ayyan... makcik bayangkan Ayyan bukak mulut masa bagi pou makan.. ha..ha.. cute...

Papa Mifz said...

budak2 sekarang mudah mesra dengan gadget...hehe

lizz said...

amboi ayyan kusyuk nyer nengok upin ipin tu...ehehe
sara pun suka main pau tu...asyik bagi makan jer jkerjanyer...
moga mil dana cepat sembuh yek...

hainom OKje said...

Leka yeh tengok upin ipin.....tak pe kartun tu tak ganas pun....
Moga MIL cepat sembuh

Mimi Azirah said...

tekun anak akak ye...