teman2....

Thursday, October 10, 2013

jumpa blogger idaman hati

As salam sume kwn2,


Sorry yek arini lambat bebeno bt ntry.... pg td mood bkn main spoil...sampaikn  nj bt keje pn serabut...sbb sorang nih aku yg jd tak keruan,  pastu kuar lunch sampai rasa lapo bebeno... tingin mkn pizzahut ko, tp aku nk mkn spageti je kt situ... pastu, boleh lak terjmpaa lak ngn blogger ni, mmg dia nih blogger idaman lah kalu aku dpt jumpa, suke baca blog dia kt sini.http://rimarhythm-5.blogspot.com/.. time ksh bt bffku Pn Emy yg beria pnggil aku utk jmpa ngn blogger idaman ni, sampaikan dia tgh beli brg kt watson laju2 byg cari aku nih...

aku mule ikut blog dia nih melalui bff aku lah Pn Emy, n sampai skrg keep in touch kt blog ngn kt fb, dulu minat nengok dia nyanyi n berlakon... terutama masa dia jd anak A. Galak kt cite roda2 kotaraya dulu.
speechless masa jumpa... pelakon lain aku tak heran tp ngn k rima nih mmg aku minat tul... lagi2 dh ikut blog dia
ni mule2... takmo bergambar malu2... last2 


p/s: mcm tak caya je ujung minggu nih nk balik kg raya haji, tp thn ni balik raya kerteh pulak

p/s/s: di balik awan yang mendung akan ada menteri menceriakan hari... :)

Published with Blogger-droid v2.0.10

15 comments:

mamasuri said...

hahaha..aku rasa aku lak over kan...apapun happy jmp akak rima tadi...

inazamri said...

eh2 tgk kt gmbar mcm iras la pn emy mamasuri ni ngan rima rashidi tu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah jumpa blogger bestnyerrrr

norhidana miswan said...

Emy- hahahah tau pun....

k Inazamri- aah kan kak... dia nyer kulit, mata sume ada iras2

Wanieys- heheheh tau pun

Papa Mifz said...

ooo pelakon ke tuh , tak perasan la pulak yang mana...

adrianna syaz said...

Senyum best x terkata dpt jumpa blogger idaman :)

Kakcik said...

Mula2 fikir, Rima mana?

Baru teringat, Rima Rashidi ya? :)

Qhaifa Nur said...

minat juga dengan Rima Rashidi nih dana...
ada blog yup nanti bole tengok...

norhidana miswan said...

Papa Mifz- pelakon thn 90an dulu..skrg dh tak belakon lg

Adrianna- betul2

kakcik Seroja- aah kakcik...betul3 tuh

k Qhaifa Nur- aah kak.... boleh la terjah blog nyer nnti

:: Cik Viva :: said...

oo..ni pelakon Rima Rashidi tu kan..

Mimi Azirah said...

Wah utg la..nk terjah blog die jugak la

hainom OKje said...

ohhhh ingat ingat Pelakon ni Rima Rashidi ke Dana...hehe ye ye aje OKje ni main teka

Bitt (double IS) said...

tumpang happy juga :)

Azian Elias said...

oooo..singer dia ni kann. dah lama tak keluar kat memana kan..

nn lylyn said...

mcm pernah tgk..pelakon ke pnyanyi dulu2 ek?