teman2....

Wednesday, October 9, 2013

WW addicted wit orange color


As salam sume korang,

aku tak tau naper aku tgk warna oren, or jingga tu cantik sgt2... gasak lah aku itam ke apa



1st baju yg bt aku jth cinta kt oren... baju raya thn lps mil aku bg











2nd baju yg ada oren2











baju ke 3 yg oren2 jugak... ni ngn membe opis tau bkn edy nih



























gambar arini... ngn baju oren raya pertama thn ni
ni pun ada oren2 jugak... baju raya thn ni mil yg bagi
pun baju raya thn ni gk... oren gk kan... 



p/s: hidup kene diteruskan n kene hepi.... aku takmo bg hidup aku suram je

Published with Blogger-droid v2.0.10

15 comments:

lizz said...

waaaa...oren gitu...
baju yang ke 3 tu lawo sungguh...beli kat mana kainnyer tu..
banyakkan bersabar yer dana...

Papa Mifz said...

cermin mata kene tukar bingkai warna oren nampaknya lepas nih , lagi mengancam...hehe

norhidana miswan said...

Lizz- kebanyakan baju beli kt nagoya je... itu yg paling dekat n harga murah

Papa Mifz- idea yg bgs gk tuh... blh di praktikkan thn dpn

Pokok Manggis Depan Rumah said...

oren nampak menawan.. :-)

lieyalatif said...

ye laa dana....ko byk kaler oren kan...berbeza plak ngan aku...mmg boleh dkire baju kaler oren...bukan tak suke, aku suke tapi tu la bile pi kedai kain tetap pink, biru, purple jeee bijik mate aku ni heheheeheh

Norzila Zakaria said...

zila lum ada baju oren..kak rantai tgn kita sama yg bulat2 mcm biji ketumbar tu...hehehe sempat jugak

nurbijen said...

Kalau saya byk baju kaler coklat....
setuju dgn nota akhir tu.... kita pilih utk happy dan bahagia.... pilihan di tgn kita :)

Teena Tna said...

Banyak nyer baju kaler Oren, meh pass kat kita satu, hehe. Tapi lawa lah, sy suka warna terang2. Nampak macam kita ni berani.

Hazmin Hamudin said...

Klau dah minat satu kaler tu memang tak boleh nak buat apa la. hehe

Munnafendy said...

bleh geng ngan aisy!! brg2 dia byk sy belikan color oren! semarakkk je color tu kn..hihi

hainom OKje said...

Oren ni dapat mengaktifkan diri kita tau dana.... baju yg dgn member office tu cantik!

Marya Yusof said...

As salam Dana,

Marya tgk Dana cerah & gebu gitu...pakai apa pun canteeek! :))

Byknye mil bg baju kat uoll! Best2 :))

ros_reeza said...

wah oren.. ceria gitu :) Ros sudah tentulah purple :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak ni addicted oren gayanya haha

aizamia3 said...

janji Dana suka dengan apa yang Dana lakukan.. ;)
takmo sedih2 dah..