teman2....

Tuesday, October 22, 2013

mama & shawl


As salam sume kwn2,

selamat pagi selasa... bersemangat hari ni ko... maklum pakai shawl kaler kunin.... skrg nih kunin ngn oren nampak cantik je kt mata aku... ntah kenapa... al felik betul lah.  org lain dh berkurun2 pakai shawl pg keje... aku baru nk belajar pakai shawl ko... dasar melampau kan

aku nih jenis kene pakai inner baru blh pakai shawl kalu tak mmg fail lah... konon2 aritu tgh thn aritu aku beli inner majik nih, pastu beli shawl, duk beli lah shawl mcm2 sampai adik aku dh perli2 asik duk beli je tp pakainyer idak, nk bukak kedai ke hehehhe.... masa pg melaka aritu baru try2 pakai, ooo senang lah pakai shawl kalu pakai inner majik nih, pastu baru try pg keje ngn shawl nyeh2.... nampak lain skit lah dr asik pakai tudung sarung tuh kan




free style... arini nyer tema nih



ni semalam... mudah nk pakai shawl yg pendek n kecik tak reti nk belit2 kalu yg panjang2



ni minggu2 lps... serabut kt depan tuh... shawl nih panjang skit


halfmoon shawl... ni mudah nk gune... 1s trial pakai gi opis


ni pakai masa kursus kt melaka


ni pun... muahahahha.... 



p/s: serabut ngn kwn2 opis or kwn2 lain yg suke ckp besar n membohong... 
Published with Blogger-droid v2.0.10

19 comments:

JaSSNaNi said...

assalam, dik lawa lah.. x pelik pun kalau kita yg comey comey pakai ni.. al

JaSSNaNi said...

tambah sket lagi tertekan publish sebelum habis bebel..

sape lagi nak puji kita comey kan.. jangan marah na.. akak pun suka pakai shawl.. tapi lom try inner magic tu lagi.. nanti nak sambar gak..

attyfir said...

cantek sgt..rajin2 lah lepas ni pakai shawl.

norhidana miswan said...

k Jassnani- w`slm kak... alah tak comei pun kak sama je, cube lah kak pakai inner magic tuh

k Attyfir- mekasih kak... mood spoil lak jap td baca komen dr anon...

ummuaidan said...

canti shawl nie dana kalau kena dengan pemakainya...agak kat sini dah tul2ketinggalan bab pesen tudung nie..hihih

Cho Zila said...

shawl ni untungnyer harga murah tapi cantik .. nampak muda lagi.. warna macam2...

Qhaifa Nur said...

cantiklah dana bershawl...
kena kreatif bab lilit kan..

hainom OKje said...

Cantik Dana...OKje pun teringin nak pakai tapi tak terpakai hehe...
Apa kelebihan inner magic tu Dana?

aizamia3 said...

cantik.. ;)

wahida said...

ko serabut dgn kawan2 yg suka ckp besar dan membohong, aku pulak stress dgn kawan2 yg baik depan mata, tapi mulut mcm longkang!!


mmg geram dgn org perangai mcm tu...grrrr!!!

norhidana miswan said...

k Ummuaidan- betul tu kak... ikut pd kite nk mengaya camne...

k Chozila- betul tu kak, kadang geram beli sbb cantik tp tak pakai2

k Qhaifa Nur- macih kak, bab lilit2 lah yg selalu fail

k Hainom- macik kak... konon2 kalu pakai inner majik ni lebihmudah time pakai shawl, sbb dia mcm bg shawl tu kekal tak la gerak ke sana sini...

k Aizamia- macih kak

k Wahida- hahahhha... tu lah kan kak... kadang nk bahasakan je tp kang terasa lak...tp yg kt opis ni dh bahasakan tp esok2 bt balik

Daddy Ziyyad said...

Saya ada suggest kat wife, " tak nak try ber-shawl ker? "....

Dia jawab " susahhhhhhhhhh....unless u sentiasa boleh dukung anak ".

Hahahaha

Kakzakie said...

Kakak tak pandai nak melilit tu semua Dana. Salah lilit terbelit leher hihi... tengok Dana pakai cantiklah, kalau kakak mesti kena ketawakan anak-anak agaknya:)

NEKCIK said...

Dana kalau nekcik pakai ni..macam kakzakie jugak rasa nya...dibimbangi terlilit leher..malu masuk paper nnti..nenek terjerut leher!!

Aida Salleh said...

cantikkkk....kita pun suka pakai shawl sekarang...:-)

norhidana miswan said...

Daddy Ziyyad- hhehe yelah doc ada anak kecik pyh nk ber shawl2, msti kene tarik ngn bby n tak selesa gk

k Zakie- dana pun tak reti sgt lilit kak itu yg pakai sekali sekali, time rajin

Nekcik- heheheh tp ada jugak tau yg umur baya2 nekcik tp suke bershawl

Aida- macih dik, akak pun terikut2 lah org sana sini bershawl tp... tak tau lama mana

mamyharraz said...

cun kak.
bestkan lilit2 shawl ni
tp ada gak hari2 tak menjadi bila nak melilit tu hmm mmg stress hehe

ros_reeza said...

Selamat pagi.. koleksi gambar bershawl.. :)

lizz said...

Samala kite br nak berjinak2 ngan shawl hehe...nak try gak la pakai inner magik ni..cam best...kemas pun kemas...semua comey la dia bershawl ni...