teman2....

Friday, October 25, 2013

buah hati

as salam sume kwn2,

salam jumaat, biasalah ari jumaat mmg style bt ntry lambat... sile jgn marah yek...

kite bt pendek jelah ayat2 nih... dasar mls menaip   gitu lah jd nyer kan.  Mari kite layan gambar pendek yg ada nih, edy nk balik kerteh ahad nih sbb mil aku nk operate ada cist kt payudara dia, doc suruh operate tkt2 jd kanser, mule2 aku nk ikut edy balik sekali tp pkr2 takpelah biar dia balik sorang. Kami nk jimat2 duit skit, edy balik pun ngn bas je... maklum aku gaji dpt awal bln 10 kang nk tunggu sampai gaji bln 11 bkn main lama, aku doakan dr jauh semoga semua berjln lancar n mil aku selamat, korang pun doakan gk yek


kalu nk minum apa tak bg org pegang... nk pegang sndiri pastu mule lah tumpah sana sini
gaya tido anak bujang aku.... mmg tilam nih dia yg punya
tgk tuh... suke pakai kasut keje aku



ni bkn anak dara aku tp anak dara bff aku... si darin yg gebus...



p/s: tak suke bile ada silent reader yg komen tanpa kenalkan diri, gune anon je.... pastu komen ikut sedap mlt dia je, sudahla tak kenalkn diri, tak tau nama, pastu sedap2 komen menyakitkn hati... camne yek nk bg blogger yg bernama je blh komen kt blog aku nih


Published with Blogger-droid v2.0.10

15 comments:

aizamia3 said...

bila tengok dia tidur.. tenang je rasa kan.. ;)

ummuaidan said...

comel aiyan cuba pakai kasut mama dier...heheh

Kakzakie said...

Budak kecik memang suka pakai kasut org dewasa. Cuba Dana ingat balik dedulu masa kecik Dana suka tak pakai kasut mak? Samalah Ayyan:)

Qhaifa Nur said...

dah besar dana...tu yang nak pegang/minum sendiri....

bab kasut tu...semua budak suka pakai...hairan kot selalu kasut letak luar rumah...tiba2 nampak ada dalam rumah....

norhidana miswan said...

k Aizamia- aah kak betul tuh

k Ummuaidan- keletak keletuk bunyi nyer ituyg dia suke

k Zakie- heheheh aah kan, tp kite perempuan lain kak suke melawo dia jntan no no no heheheh

k Qhaifa Nur- itulah kak, rasa dh besar konon... tp kadang sibk bt main...

Teena Tna said...

Si anak dara tu ingatkan girlfriend si bujang tu. hehe

nurbijen said...

Moga pembedahan MIL berjalan dgn lancar... amin!
boleh setting utk disable anon... blog saya pun mmg anon tak dibenarkan, hihih

Papa Mifz said...

rasanya boleh edit kat bahagian setting , cubalah...

Acik Erna said...

assalam dana..syoknya tengok aiyan tido..relax..

Hilmirda Daud said...

Dia test kasut tu dulu tengok berapa lama lagi boleh tahan.. :).
Semoga pembedahan tu berjalan lancar.

Liza Razak said...

yang tu sis boleh set kat setting sis..sis pergi kat Design -> Settings -> Post and Comments -> lepas tu cari perkataan Comment -> Who Can Comment? -> sis pilih registered user..hopefully dapat membantu :)

cheqna said...

sedap tidur tu..
amboi..nak jugak pakai kasut mama dia ye =)

lizz said...

suka nengok gelagat ayyan ni tau....tengok la gaya tdonyer tu..kemainkan...
melaram pakai kasut mama tu nak gi maner tu ayyan...

Aida Salleh said...

wahhhh ayyan tido mmg stylo tau....hehehehe,....happy Monday sis...

lelamaisara said...

hahah..bukan main lagi enak die tido...:)