teman2....

Friday, October 4, 2013

photo diary hari jumaat


As salam sume kwn2,

Smlm sorry xde ntry....ni baru berkesempatan... ptg ni pas jumaat terus nk grk ke melaka sampai ahad utk kursus mpk n fail meja.... xbwk kete naik bas jabatan je... takmo bebel panjang2 sbb kene setelkan keje2 opis dulu nih.... korang layan je gambar2 yg ada yek sepanjang minggu nyer nih




ni masa jln2 ahad aritu... si aiyan mmg suke betul kalu dpt jln2 kuar


tak reti dok diam.... bile papa nk dokong dia takmo, kite nk pegang tgn dia dia saja je jthkan diri...bkn main ligat
ini lah kudapan feveret time peknen kan aiyan
lama tak buat makaroni karbonara... tp kurang pekat kuahnyer
rabu aritu edy beli cempadak nih... cempedak kawin katanyer rm8 sekilo... nsb lah manis n banyak isi
ni dh jd amalan utk aku minum sebelum tido... bt masa nih dh abis 3 botol.... rasa sesuai ngn aku kot
muahahahah kali kedua mama nk pg kursus luar KL... 

p/s: sabar lah hati sabar lah.... selagi boleh mengalah aku mengalah... biar sakit di hati simpan sendiri2

Published with Blogger-droid v2.0.10

18 comments:

adrianna syaz said...

Saam jumaat dan slmt berkursus..masing2 gembira dpt g jenjalan ni.,sya ada masak spagetti haruti..licin..kuhnya je la..spagetti byk lg.hehe

attyfir said...

selamar berkursus dana .

lizz said...

kemain lagi anjer2 ayyan ni...nak jalan sendiri yek...
makaroni tu sedapnyer...
telan ailio nengok cempedak tu...nyum2
selamat berkursus yer dana...banyak2 bersabar yer...

ummuaidan said...

selamat berkursus yer dana..cempedak tuh kalau goreng sedap..

inazamri said...

slmt berkursus dana.akak tgk apple cider tu terus rasa ngilu.ada sebotol kt umah tp minum br 5 sudu kot.masam..tak sesuai kt akak kot

Dee said...

apple cider vinegar tu untuk apakah..ramai gak dgr org amik..

Pn Sheila said...

wah... jejalan ke melaka yer... bestnyer tgk cempedak tu... baunye cempedak goreng mmg xleh tahan... hehe

Zulfadly said...

makan apple tu untuk apa kak?

LYAfrina said...

moga slmat pergi n pulang dr kursus ye.
eyhh tu air utk ape? x pnh jumpa pon

NEKCIK said...

selamat berkursus dana...tabahkan hati!!

Hazmin Hamudin said...

Bab-bab berkursus ni kadang2 malas jugak. Melainkan kursus yang hakikatnya dibuat untuk berjalan2. Hehe

Papa Mifz said...

selamat berkursus yer...:)

Mimi Azirah said...

Cempedakkkkk...dh lme ngidam.mkn cempedak goreng tp xdpt..huhuhu

Marya Yusof said...

As salam Dana,

Dah abis berkursus? Nape mcm cedih2 je ayat kat bwh tu... take care k! Eh, skrg mmg musim cempedak ek... tedapnye... hikhik...

wahida said...

kelako tgk ayyan buat2 jatuhkan diri tu...eeeiiiii, geram je tau dgn budak kecik ni...

Qashmere said...

cempedakkkkkk goreng sedapnyaaa

hainom OKje said...

Tak bestnya kena outstation gi kursus Dana....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

aiyan ni aktif kan..comel jer tgk dia