teman2....

Wednesday, October 2, 2013

WW cucur syr org mls

As salam sume kwn2,

Pg td terbangun awal....jd lah benda ni jemput2 sayur campak2....



kentang, carrot, bwg sume potong memanjang... 
saja2 try apps photo grid
sama je.... 



Published with Blogger-droid v2.0.10

20 comments:

Qhaifa Nur said...

sedapnya cucur sayur dana..main campak2 itu yang sedapp..
cantik gambar anak gan mama tuh..

norhidana miswan said...

k Qhaifa Nur- cucur org malas gitu lah jd nyer kak

Ummialyaanas said...

hati2 masa campak tu..nanti tepercik minyak panas..hehe..

Kakcik said...

yang campak2 tu yang selalunya sedap... :)

nurbijen said...

rasanya dah consider rajin tu sbb letak carrot+kentang yg dihiris lagi... kalau version malas saya, blend bawang jer buat cucur... hahahaha

Hazmin Hamudin said...

Macam menarik jugak tu. tak pernah makan. tapi nampak sedap.

NEKCIK said...

tak penah lak dengar cucur sayur orang malas....he..he..
rajinlah tu Dana..kalau malas cuma jadi kuih lingkar jer!!

Dee said...

malas pun boleh gak potong sayur dan masak cucur..org malas tak buat apa pun..beli je..hahaha..

emy pokden said...

nyum2..sedap cucur tu nah...nnti2 nak bt kat umah lah...

ummuaidan said...

sedaptuh bila jd cucur

Kakzakie said...

Kakak lebih suka cucur macam ini Dana. Kadang kakak campur taugeh lagi.. sedap kan:)

lizz said...

sedap cucur macam ni...mudah nak buat kan lepastu cecah sos cili..memang sedap sangat...

waa dah explore photo grid...ni application wajib ni...sellu gak guna ..
anjer 2 la nengok ayyan tu..

Zulfadly said...

cekodok adalah kuih paling best kak, mak saya buat tu je kalau lapar, habis sekilo dan cicah kicap cili, kalau mcm sayur ni, mcm kuih indon, apa tah nama dia, tak ingat

norhidana miswan said...

Ummialyaanas- heheheh yg campak2 tu masa nk bt cekodok tuh bkn time msk dlm minyak

Kakcik Seroja- hehehhe agaknyer kot kakcik

k Nurbijen- hehehe kalu kosong je tak sedap lak kak...

Hazmin- senang n cpt nk bt itu yg bestnyer

Nekcik- heheheh org mls nekcik sbb syr2nyer sume potong beso2

k Dee- heheheh kire mls gk lah kak... selalu bt proper... ni asal boleh je

Cho Zila said...

yang penting masuk mulutkan.. kalau dari tangan seorang isteri dan ibu pastilah sedap....

Mimi Azirah said...

cucur sayur...sedap tuhh

norhidana miswan said...

Emy- bt2 letak mcm2 syr tuh, kobis, kentang, lobak n toge

Ummuaidan- heheh sedap rangup2 kak

k Zakie- mmg ada campur toge kak... lupe nk bahaq

Lizz- betul2 tu lizz... baru menterai photo grid tuh...

Zulfadly- itulah kan... paling ringkas... pulak tu syok kalu layan

Papa Mifz said...

hmm lapar pulak jadinya bila tengok cokodok tuh...huhu

hainom OKje said...

Mmg sedap cengkodok sayur tu Dana.... teringin plk nk buat!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ptg2 cmni tgk cucur akak tu buat saya lapar plak hihi