teman2....

Monday, October 28, 2013

sarapan ngn papa di pg sabtu


as salam sume kwn2,

Hari sabtu ahad tak kemana, lagi lah time petang je ujan kn kl ni skrg nih... lg pun sabtu papa keje, makngah pun kene jaga ezul shif petang jd nyer kami mmg tak kemana2, sabtu pagi tu rajinkan diri bt nasi lemak, lg pun lama dh tak msk ns lemak.... pg tu berselera lah bujang aku mkn ns lemak... dia mmg suke tp dia lyn nasi jelah... bls, kcg, tlr sume dia takmo...


simple je kan... 
skrg dh pandai naik kerusi mkn tuh... tgk tuh beria bukak molot besar sile abaikan sepah2 atas meja tu ek
botol air kosong dia siap ada kt sebelah tu.... duduk ngn bergaya
seronok kalu tgk aiyan selera mkn gini.... pas mkn ngn papa dia sambung lak mkn ngn makngah n ngn mama
p/s: pagi nih mil aku kene operate kt hospital kemaman, aku yg berdebar kt sini... moga semua berjln lancar, edy pun dh balik kerteh utk tmn ma nyer kak ipar aku bgtau bkn cist tp lump yg kene operaete tuh... kwn2 doakan sekali yek




Published with Blogger-droid v2.0.10

20 comments:

NM03 said...

sama la nga qausar noks. dah pandai panjat kerusi dan bukak tudung saji eh...

cheqna said...

wah..sdap plak tgk nasi lemak tu...

attyfir said...

selera aiyan makan ..ni mama kena selalu masak nasi lemak nie .

semoga mil dana cepat sembuh ye..semoga dipermudahkan semua urusan.amen

Acik Erna said...

teringin pulak acik nak masak nasi lemak..esok la..in syaa allah.
semoga mil dana berjaya menjalani pembedahan..dan cepat baik

ros_reeza said...

semoga pembedahan berjalan lancar dan MIL akak cepat sembuh...

Kakcik said...

Sedap nampaknya nasi lemak tu. Berselera Aiyan makan...

Mimi Azirah said...

nak nasi lemakkkk

Qashmere said...

Wah sedapnyeeeee

Qhaifa Nur said...

sedapnya tengok aiyan makan...
moga mil dana selamat dan cepat sembuh...

LYAfrina said...

sedapnyer dana...
y penting penuh kasih sayang kan..

owh.. hosp kemaman? moga MIL dana baik2 saje ye.. doakan...

lizz said...

nyummss sedapnyer...nengok nasi lemak tu..

Cho Zila said...

simple tapi mabeles.. makan tambah2 tu.. kalau gitu carnya...
budak2 gituler...

norhidana miswan said...

k NM03- aiyan bt masa nih dia duk diam lg kt kerusi tuh lum naik atas meja lg tuh... kalu naik abislah

Cheqna- hehehe ns lemak mana ada yg tak sdp kak

k Attyfir- ayoyoyo tak blh selalu kak, kang ngn mama nyer naik berat

Acik Erna- apa lg acik kan rajin msk mcm2... mekasih acik

Ros-reeza- mekasih dik

norhidana miswan said...

Kakcik Seroja- dia mmg suke ns yg ada perisa mcm ns lemak, ns ayam, ns minyak gitu kakcik

MImi- dh abis lah dik oi

Qashmere- mmg sedap...puji diri sndiri hehehe

k Qhaifa Nur- dia ikut mood jgk tu kak... mekasih kak

Lyafrina- hehehe betul3... mekasih lya, amin2

Lizz- kalu bdn kurus mcm lizz hari2 pun blh mkn ns lemak kan

k Chozila- heheh tp aiyan tgk mood gk kak, kadang kite msk pandang pun tidak

Tihara said...

moga mil selamat operate dan cepat sembuh sepenuhnya..

cheq da said...

Bapa mitali sungguh

aizamia3 said...

dapnye.. dapnye.. mintak sikit boleh.. ;)
comel je tengok dia makan bersuap..

lelamaisara said...

wah besau mulut kena suap ye ayan..bagus2...kalu macam ni senag ati tgok kan...

norhidana miswan said...

k Tihara- mekasih kak

Cheq da- dia mmg suke bermanja ngn papa dia

k Aizamia- heheheh abis dh camne nk bg

Lelamaisara- dia tgh berselera tuh, kalu tak jgn hrp nk mkn sesudu pun

hainom OKje said...

Senang mama dia....pandai aiyan buli papa bagi mama layan nasi lemas puas puas hehe