teman2....

Monday, September 30, 2013

sesekali dinner kt luar



As salam sume kwn,

Arini mood bt keje agak lemau tp keje menimbun lak...boss xde tp dia dh tinngal keje bNyak... 
Nk tayang kt korang akticiti mkn kt luar kMi...ni pn edy yg sbk nk bwa kami mkn kt kedai mkn kwn dia... bg aku kire orite gkla...harga pn murah, kire sedap gk lah sume yg kami oder cumenyer tak senang duduk bile si bujang tu tak reti duk diam... kene bergilir2 mkn




mak tokey kedai.... lakinyer driver kt opis edy...
ni kedai mkn nyer... kt kg pandan je
ni antara menu yg ada... harga kire murah n berpatutan lah bg aku
aku amik ciken cop cheezel rm10 je...
ni ciken cop spesel edy nyer.. rm12 je portion besar
balik umah... siap mandi si hero nih... maklum dh lari sana sini... ni dh penat lyn tgk tv lak...

p/s: seksa betul bile dh mula batuk2 asma nih... skrg sore mmg dh serak tahap apa... tiap kali ada org tepon opis msti org tegor sore ku ini

Published with Blogger-droid v2.0.10

25 comments:

❤Kamsiah❤ said...

akak pantang tgk ciken cop...terliur...

adrianna syaz said...

Sya pun suka ciken cop..murah jgk eh...

seri.selaseh said...

Saja blogwalking tgh boring2 ni. Nmpk sedap la. Ada cheese lagik. Tak pernah plak mkn chicken chop siap ada cheese. Menarik nih

:: Cik Viva :: said...

sedap lah..lame dah tak mkn chicken chop ni..

Qhaifa Nur said...

kalau makan kat luar chicken choplah pilihan anak-anak dana..memang tak jemu

norhidana miswan said...

k Kamsiah- heheheh.... pantang tengok rasa nk ngap ek kak

Adrianna- itulah... sesekali lyn ok jgk

Seri- itulah.. harga pun kire murah la... rasa pun orite gk

Cik Viva- sedap jugak dik... skrg ikut kite nk murah or mahal

k Qhaifa Nur- senang kak... tak pedas n mudah nk mkn... itu bdk2 suke

Kakzakie said...

Amboi Ayyan tidur pun dah gaya org besar:) Kenyang perut senang hati!

Acik Erna said...

assalam dana..kemain bujang sorang tu he he..relaxnya dia tengok tv..siap silang kaki

hainom OKje said...

Oooo western le kiranya malam tu yeh Dana...Nampak mcm OK jugak tu ngan herga dia ....siap ada cheesedale lagi hehe...

Dee said...

jaga diri sis..dee tau camana rasanya suara kita bila kena asthma..x sedap..hahaha..

btw..kedai tu kt pandan belah mana ye?

mamasuri said...

sedaplak aku tgk..
dah lama tak mkn chicken chop ...
kalau lunch kat mana leh makan ye kter ni???

norhidana miswan said...

k Zakie- mmg pun, dia tak kenyang prt tp pnt main lari2

Acik Erna- w`slm acik... dia mmg gaya gitu kak

k Hainom- sesekali kak... nk msk sndiri cam tak penah try lg

k Dee- heheheh itulah kak, kg pndan kt area dpn kedai bata kak...

Emy- itulah... kalu time siang2 kt SR la syok lyn CC

lizz said...

sekali sekala makan kat luor best gakkan..
kemain anjer2 lagi ayyan dengan mak cik tu yek...
chicken chop siap adr cheese tu...sedapnyer...

ummuaidan said...

sesekali pekana western memang sedap..best tgk aiyan layan blues dpn tv..hehe

Aimaniman Ezaiza said...

yuupp akak pun peminat chop2 ni, lamb ke chicken ke, semua akak minnnaaattt...

LYAfrina said...

yumm..sedapnyer..tgk cheese bedebok atas chic chop tu..

aiyoo..ade style la kaki aiyan tu

nurbijen said...

sedapnya nampak cheesy chicken chop tu.....
tak hilang lagi ke batuk2? semoga cepat sembuh.. boleh geng dgn Aisyah yg suara dia skrang pun serak2 basah...

Papa Mifz said...

biasanya bila dah ada anak kecik nih memang mak paknya kene makan gilir2...hehe

Hazmin Hamudin said...

Adik saya yang ada anak kecil pun kena makan bergilir. Hehe

inazamri said...

sedapnya akak tengok chicken cop tu ada cheese camtu.terliur

ieda immi said...

boleh tahan portion rm10.00 ok lah kan .. dgn serba serbi mahal nie huhu

dikk kemain layiee si kecik nyee kaki ekeke ;)

ps : dana , macam mana dik ? dah decide ;)

eika_jps said...

relaxnya dia tengok tv..siap silang kaki.....

Cho Zila said...

sekali dua kalakan dana... harga boleh tahan gak diterima dek akal... lagiler berkali kala akak gi...

Aine Ainun said...

sedapnya...
lama dah x mmkn western kot...=)
kemain lagi kaki dia bersilang, comel aiyan..

aizamia3 said...

biasalah.. mood budak mana leh jangka.. maka kenalah bergilir2 makan.. ;)
gambar last sekali tu comel je dia siap silang kaki..
psstt: botol susu kite samaler.. hehehe..