teman2....

Monday, September 2, 2013

Mini Openhouse Raya 2013

as salam sume kwn2,

dh lama nk cite kt korang psl mini openhouse aku nih tp asiknyer lah lupe je kan... hari ahad raya ke11 aku ada lah bt mini openhouse, jmput membe2 rapat ngn membe2 opis je.  Kalu ikutkan nk bt minggu dpn nyer lg tp duk pkr2 takpelah bt jgk lah tp bt yg simple2 je lah... aku cume bt 2jenis menu je.... mee bandung muar, ns impit ngn rendang ayam, ketupat pls ngn serunding ikan n nasi minyak.* aku dh bt draft ntry nih dr jumaat tp rupenyer tak blh2 upload gambar... jd nyer bwk ke isnin yek

Meh2 lyn gambar tamu2 yg dtg... tak jemput ramai sbb paham2 jelah kan rumah pun kecik...lum sedia nk bt besar2an lg... walaupun tingin sgt2 doakan lah murah rezeki yek

lupe lak nk amik gambar yg bukak sume penutup tuh heheheh... 

ni bahagian biskut n dessert lah konon... 

ni keluarga pertama yg dtg... membe opis yg laki tuh... Fatmee n family

ni 2nd family... membe opis merangkap tuan tanah kedaung hehehe k Ct n family

ni family Ezul merangkap jiran kami... 

ni family kwn aku, kenal ngn dia masa sama2 duk dlm ward kt HKL hehehe... Watie n family

alamak ada gambar belakang je... ni kwn opis aku yg selalu jd bahan usikan aku... Mekdah n family

ni anak2 Mekdah...masa ni tgh berebut menan.. 
Wak aku yg songkok putih tu... abang abah

ni family pakcik aku yg duk kt bdr tun razak... masa mule2 keje KL aku duk umah dia sebulan.... Wak Giran n family

bffku Pn Emy n family n dua anak daranyer

geram aku nengok anak dara dia dua2...comei2 baju

ni family pakwe maktek.... tp yg pakwe dia baju oren tu tgh amik mkn... heheheh Husny n family

bff aku jugak tp bkn 1 tempat keje... kenal dr fotopages masa thn 2009 sampai skrg nih
ni pun bff aku jugak... ni lah geng susah senang aku sume nih kenal kt fotopages dr thn 2009 lagi...
 tuan umah pun tayang muke yg selebet

tetamu yg dtg dh hampir last2 nih,membe opis aku... Sarina n family

ni tetamu last yg sampai dlm maghrib gitu puas hati jmpa lama2 sampai isyak baru gerak balik...
membe yg bt minat aku pd manik, idola aku dlm dunia manik...
kerja tgn dia mmg cantik sgt2... kak Umi pepari n family


p/s: Teringin nyer 1 hari nnti aku nk bt openhouse or mkn2 yg jemput sume membe2 blogger...

24 comments:

Kakcik said...

Tahun ni kakcik tak ada buat makan2 raya sebab sibuk nak beraya ke sana sini... :)

norhidana miswan said...

Kakcik Seroja- thn lps dana tak bt, tu yg thn ni bt kecik2 tu kakcik

attyfir said...

kty skrg pun dh x de buat mkn2 kt umah kty.sbb semua buat kt umah mak..sbb situ je kty selalu ada..umah sendiri balik tdo je..

inshallah satu hari nanti mesti ada rezki dana buat open house besar-besaran..jgn lupa jemput ye..kalau xde hal inshallah kty smpi.

Acik Erna said...

assalam Dana..seronok kalau buat untuk akwan2 ni..kali ni acik tak buat pun..cuma layan kawan2 anak2 je..acik tak panggil pun kawan2 sendiri..tak mau kacau nak nak seronok ngan kawan2 dia

Acik Erna said...

assalam Dana..seronok kalau buat untuk akwan2 ni..kali ni acik tak buat pun..cuma layan kawan2 anak2 je..acik tak panggil pun kawan2 sendiri..tak mau kacau nak nak seronok ngan kawan2 dia

Qhaifa Nur said...

sempat lagi buat open house raya..
ramai juga yang datang dana...

Kakzakie said...

Mini open hosue pun tetap ramai juga yg dtg ye Dana. Bujang dana tu sukalah ramai kawan dtg dapat main sama.

ieda immi said...

haa yg BFF fotopagess tuu akak pun kenal .. dah lama x chat ngan mereka di FB .. FB lama dah x ingat pwd huhuh ..

lizz said...

waa bestnyer dapat makan2 kat open hoese...rajin dana wat open house...siap ader ketupat meleleh nengok tau...nyum2

Hazmin Hamudin said...

Walaupun simple tapi tetap meriahkan. wah. Dekat tempat biskut ada terselit blackberry la.

Aine Ainun said...

aS SAlam dana...
mudahan...murah rezeki dana...
satu hari nanti...kita pun teringin nak jumpa kamu2 ni kawan blogger...=)

Jom jom excited nih...=)

Ibu Lala said...

Masak sendiri ke sume tu. Rajinnya. Seronok kan makan ramai ramai macam ni.

norhidana miswan said...

k Attyfir- untung lah akak umah dkt ngn umah mak, dana nih jauh huhuhhi... amin2 kak tunggu ada umah beso kot hehehe

Acik Erna- w`slm acik... thn lps dh tak bt acik, thn ni bt lah kecik2

k Qhaifa Nur- boleh la kak, kwn2 opis yg rpt2 n membe2 baik... tak berani nk jmpt ramai2 lg kak

k Zakie- alhamdulillah kak...dia la paling suke bersilih ganti jmpa membe2 sebaya dia

k Ieda- heheheh mmg lah kenal kak..kite pun dulu kenal kt fp kan

Lizz- teringin bt sbb thn lps tak bt, thn ni rasa ada lebih skt n adik2 pun ada sekali itu yg bt

Hazmin- heheheh blackberry tu yg menyelit kt situ....

norhidana miswan said...

Aine- w`slm AA, insyallah doa kan yek

Ibu Lala- msk sndiri sambil di bantu maktek ngn makngah je kak... msk sndiri tp yg simple2 je

Papa Mifz said...

tak jemput PM sekeluarga pun...;(

izan mama mia said...

wah ramai yg datang yaa...

Maria Firdz said...

tak macam mini dah gayanya macam mega.. hehe

Maria Firdz said...

tak macam mini dah gayanya macam mega.. hehe

norhidana miswan said...

Papa Mifz- huhuhui tak berani lg nk jmput PM, kalu nk jmput sorang membe blogger kene jmput sume...doakan thn2 dpn mampu nk jemput yek

Izan- alhamdulillah dik, ada lah membe2 opis ngn tmn rpt

Maria- heheheh mini nih dik... kalu yg mega akak bukak kemah

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

meriah juga mini open house akak yer

lelamaisara said...

sedapnye ade ketupat palas...

hainom OKje said...

Cukup tak mee bandung tu Dana hehe.....
Rajinnya lahai Dana ni bukan memanik je rajin memasak pun rajin jugak!

Dzil Khadeeja said...

sesekali buat majlis makan2 kat rumah mmg seronok kan.. =)

ros_reeza said...

best kalau dapat buat open house.. dapat meraikan tetamu :)