teman2....

Wednesday, September 18, 2013

WW laksa kuah putih

As salam sume kwn2.

Ari sabtu jd gak bt laksa kuah putih.... tp xmkn ngn laksam tukar ngn  mee lidi (dsr mls nk msk laksam)...


gini lah rupenyer...
p/s: geram lak kt jiran yg makngah jaga anaknyer... suke amik kesempatan antar jaga sabtu ahad ngn cuti umum sekali... 

Published with Blogger-droid v2.0.10

25 comments:

Qhaifa Nur said...

anak2 suka kuah putih ni dana...
so kena buat 2 kuah..1 pedas
ganti dengan mee pun sedap juga...

emy pokden said...

sedapnyer...nnti leh lah bt bwk g opis...

Tihara said...

toge banyak memang sedapp...haih dana ni, buat org nidam..
pastu kalau org nak gi jalan2 payah la kan..nak kena jiran tu..haipp!

lieyalatif said...

dlm byk2 laksa yg ade mcm laksa penang, laksa johor, aku paling minat laksam...kene plak ngan sambal belacan power...fuhh terangkat beb...

kalo kat pasar ade jual dah dana mee laksam yg dah siap....

Acik Erna said...

assalam dana..kegemaran acik ni..kuah laksa putih ni

Acik Erna said...

assalam dana..kegemaran acik ni..kuah laksa putih ni

ummuaidan said...

feveret akak laksa kelate nie tp berzaman dah tak makan..

norhidana miswan said...

k Qhaifa Nur- dana pertama kali bt dh terjth cinta

Emy- hahahah tunggu lps2 audit 5s yek makcik

k Tihara- betul2 kak... ntahla kak rehdo je

Lieya- betul2 aku laksa penang kureng skit... ohooo ada jual ek, tp tak tmn melawati tak jmpa lak

Acik Erna- w`slm acik... hehehe msti acik teror msk

k Ummuaidan- apa lg akak kn rajin msk...pasni try bt lak

Fieda Zan said...

ala sedapnyaaaaaaaa.... ni baru betul2 menantu terengganu.

Aine Ainun said...

ingatkan dana masak laksam...
saya suka betul laksam, tapio fail bab buat tepung laksam..huhu

ros_reeza said...

wah memang sedap.. kalau nak makan laksam, selalu beli kat pasar malam je.. nak buat malas. heee.

JaSSNaNi said...

SEDAP LAKSA KUAH PUTIH.. TAK LETAK CILI JE KAN CARANYA?
EHH.. PEHAL DIA HANTAR ANAK NGASUH HARI CUTI SKALI? PELIK TUL, DAH MACAM TAKNAK JAGA ANAK SENDIRI, KAN

tenku butang said...

hu2.. teringat kat laksam yang hubby suka beli time bulan posa.. beli kat bazar ramadhan at sentul.. macam ni lea lebih kurang kuahnya.. putih.. sedappp..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sedapnyerrr klu mkn dgn laksam lg sdp nih

lizz said...

uish sedap tu..kuahnyer tu yang power boleh menambah 2 ke 3 pinggan tu...tangkap leleh nengok tu..

kena caj lebih tu dana...kalo sabtu ahad siap pakej ngan cuti umum tu...

Kakzakie said...

Kakak suka laksam. Kuah putih memang lagi sedap - kena hiris cili padi sedapnya Dana...

Papa Mifz said...

PM tak pernah cuba lagi makan laksa kuih putih macam tuh...hoho

mamyharraz said...

dapat buat sendiri mmg puas kan kak
sedapnyaaaa ni yg buat teringin tetiba

Mimi Azirah said...

sedapnye laksa kuah putih

lelamaisara said...

nyum sedap nye lakse...;)

hainom OKje said...

Sedapnya laksam Dana... OKje layan jugak makanan org pantai timur ni

Hazmin Hamudin said...

Sedap laksa kuah putih ni..

Cho Zila said...

nak buat laksamnyer tu yang payahnyer...

ieda immi said...

perghh terbaik dik !

Maria Firdz said...

mmg biasa lksa kuah putih.. de wrna lain ek.. :)