teman2....

Friday, September 27, 2013

photo diary edisi jumaat

As salam sume kwn2,

Maaf yek smlm xde ntry, ntahla mcm bz mcm xsempat je...sedar2 dh ptg..konon2 ptg nk upload gambar tp asik la lupe jd nyer mmg ilek lah... jgn mara yek kwn2... tp ttp rajin BW cume bt ntry yg tak lepas

Jom kite lyn je gambar yg ada


ni menu minum ptg semalam... roti glg sosej ngn cekodok pisang... 
sejak papa dh keje KL nih... hero aku bkn main suke... tgk nih...
mlm tu pas belanja brg dpr mkn kt oldtown... tp tak best sgt lah... makanan dh tak banyak harga mahai
papa pedajal aiyan... bg minum air limau... masam
dia takmo ddk kt bby chair tuh... papa pegang lah last2 dia syok share mkn ns lemak ngn papa,
ddk lah diam2 kt bby chair tuh
ni lauk dinner mlm td... permintaan edy... asam pedas ayam
ni sapan aku pg nih.... selalunyer mmg ini la versi sarapan paling mudah n ringkas yg aku bwk pg opis

* aku nk mintak tolong pd kwn blog nih... Intan_blur, kalu boleh tinggal email kt akak norhidana@gmail.com atau add akak kt fb tulip_putihdana@yahoo.com rindu beno nk borak ngn dia tp tak tau camne nk berhubung... kt blog dia tak blh komen.

p/s:  takziah n alfatihah pd arwah Tan Sri Azizan bekas menteri besar kedah, moga rohnya dicucuri rahmat... 

p/s/s: gaji kali ni berjimat sungguh2... nk simpan kot2 raya haji nk balik kg kan... huhuhui... 
Published with Blogger-droid v2.0.10

23 comments:

Kakcik said...

Dana sarapan telur je ke? :)

norhidana miswan said...

Kakcik- tp tak selalu kakcik, seminggu 2-3kali je maklum kadang mls bwk bekal lain n mls jugak beli di luar

mamasuri said...

hari ni kan seronok lak rasa..sbb kter bfast yg simple2 je..hehehe..leh je borak2 tanpa nasi lemak..huhuhu

ummuaidan said...

sian tgk muka aiyan kena minum limau masam heheh

lizz said...

cekodok tu sedapnyer...
amboikan ayyan buli papa yek...
kemain lagik muka ayyan tu masam sangat ..tu yang muka gitu...
hari ni saya sarapan nasi lemak...lepastu ngantuk...hehe
samala kiter gaji bulan ni kena jimat2 hehe..

Kakzakie said...

Ayyan seronok main kuda-kuda. Kakak teringat masa kakak kecik dulu pun main macam ini tau Dana. Masa tu dah sekolah rendah tau tapi masih main macam ini dgn bapak kakak. Itu yg terkenang - ada suka ada sayu...

tenku butang said...

alahai.. tersenyum teman nengok aiyan bermuka kelat masam sebab minum air limau tu.. hihihihi

Maria Firdz said...

raya haji gaji awal kn kak... tpi kna jimat smntra nk nnt gaji hujung bln 11 lak nnt...

Qhaifa Nur said...

seronok main kuda-kuda tuh dana..dalam pada tuh takut jatuh juga..

sedapnya asam pedas ayam tuh...

Hazmin Hamudin said...

Simple betul sarapan tu. Telur hancur je.Roti ada tak?

hainom OKje said...

Tengok tu entri kali ni panjang sampai kaki hehe...mentang2 le semalam tak sempat!
Budak2 mmg tak suka duk kat baby chair tukan...

intan_blur said...

dah besar dah diaaa...
meh akk peluk kuat2

norhidana miswan said...

Emy- pasni kite bt camtu jelah mi... boleh je kan...

k Ummuaidan- heheheh papa dia lah nyer keje tu kak

Lizz- sesekali membuli kan, abis papanyer dulu asik takde kt umah je... betul2 gaji kene jimat skit kalu plan mcm2 nk bt

k Zakie- itulah tinggi sgt papa nyer tuh kak itu yg tkt tergolek...

Tenku Butan- hehehe itulah, pastu sogok air tu lg terus laju2 dia geleng kepala

norhidana miswan said...

Maria- aah dik, mmg awal tp seramnyer bile nk nunggu gaji bln 11 nnti tuh

k Qhaifa Nur- tp skit2 je blh la kak... jth sesia je...

Hazmin- takde roti tp ada biskut hehehe

k Hainom- heheheh sesekali kak... membebel panjang lah

Intan- udah lah dik oi....

nurbijen said...

comel muka ayyan bila masam tu.. maintain cute...
Puas tilik gambar last tu.. nampak mcm telur

Zulfadly said...

kak dana, oldtown memula je sedap dulu, tp sekarang, mahal sangat, rasa tak berbaloi makan, kalau amik western, ciput je, sedih je makan, heheh.

NEKCIK said...

asalam Dana..nekcik pergi old town pun baru ni..tak berbaloi..semua sampai ke air pun tak sedap..pergi yang kat jln.pahang..makanan habis..gi danau kota..tak sedap..

Papa Mifz said...

berkerut sungguh muka Aiyan minum air limau yer...hehe

Liza Razak said...

entry kejam ni sis...tak tahan tengok asam pedas ayam tu!!!! hehehe :)

ros_reeza said...

ROs pun suka makan kat old town ni :)

Aida78 said...

diet ke dana

norhidana miswan said...

k Nurbijen- heheheh cute apa kak kalu idung kembang gitu

Zulfadly- betul lah dik,... dh tak mcm dulu kan, sume makin sikit

Nekcik- w`slm nekcik.... aah kan nekcik... dh tak mcm dulu lah oldtown nyer maknan

Papa Mifz- heheheh msm bebeno

Liza- ahak2 sesekali la mana kejam

Hp Android said...

Bagus... terimakasih atas informasinya...