teman2....

Thursday, September 12, 2013

boria lg


As salam sume kwn2....


Arini xmo bt photo diaryla...bt esok ek....
Muahahhaah arini aku ngn bffku pn Emy terpakai baju sama lg.... xjnji tp kebetulan...
bkn baru kali nih sama... kadang hampir tiap minggu ada je kami kebetulan pakai baju yg sama kaler, tp kali ni bkn je sama kaler tp sama sebijik lah heheheh... 



vintage style.... 
taraaa.... kalu cukup corum blh bt grup boria... nyeh2


p/s: minggu dpn ada audit 5s, minggu ni dh mule lah serabut mengemas sana sini.... bkn je 5s biasa... kami bt S yg ke 6.... susup ehhehehe... 
Published with Blogger-droid v2.0.10

18 comments:

hainom OKje said...

Macamana boleh sama pattern tu Dana? Baju corporate ke?

norhidana miswan said...

k Hainom- aah baju batik corporate utk seksyen... tp lama dh thn 2008 tak silap

lieyalatif said...

eh same gile kooo...dah mcm baju batik rasmi pejabat dah hah aku tgk heheeheh....okey ape kalo berjanji pun dana...sesekali boria...aku ngan geng2 aku pun selalu janji pakai same....saje bikin gempak kononnyer heheeheheheh

norhidana miswan said...

Lieya- hahahha mmg pun baju batik rasmi jabatan tp jarang dh org pakai baju nih... kalu ramai2 tak terasa lah sgt kn

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

aiceh nampak cun jer pakai boria mcm ni kak :-)

Papa Mifz said...

erk...nak pergi marhaban sama-sama ke tuh...hehe

Mimi Azirah said...

Baju khas utk pejabat ke kak

ieda immi said...

loor leh jadi baju koperat nie dikk ;)

ros_reeza said...

eh, sama :) kalau ROs, tak kisah kalau sama :)

NM03 said...

korang ni dah mcm kembar pon ye...

opis aku smlm dah 5S noks

Kakzakie said...

Kalau dah akrab kadang ada sick-sense yg sama. Dah sehati-sejiwa:)

Dee said...

wah..samalah..leh buat kumpulan duet..or duo..hahaha..

lizz said...

pakai baju sedondon batik opis yek...
kat opis saya ader gak tapi tak berjahit lagik kalo ader majlis satu department boria...eh tapi lawo..

Qhaifa Nur said...

nasib baik tudung kaler lain...
memang sehati sejiwa korang...

lelamaisara said...

amboi2 bukan main lagi berboria ea kak..cantik baju..:)

NEKCIK said...

seia sekata...

Cho Zila said...

beli sama2lerkan...

Maria Firdz said...

comei pe sskali boria.. :)