teman2....

Tuesday, September 24, 2013

roti puri ala Dana

As salam sume kwn2....

Skrg ni masa nk update blog agak terhad.... aduhla....nk share pasal makanan lg ngn korang.... aku baru 1st time buat nih... dh beberapa kali nmpak kt tv, kt fb tp dok fikir mcm susah je nk bt... kelmarin bff aku Pn Emy bwk pastu dia pun bgtau camne nk bt apa lg... berkobar2 aku nk cube... ni menu dinner mlm td utk kami kecuali edy, sbb dia mkn nasi ngn kari ayam... kami mkn puri ngn kari ayam



mcm tak berapa jd tp jnji rasa dia sedap... 
mkn ngn kari ayam.... 
p/s: naper lah skrg ni rasa lemau je nk bt keje... rasa cam nk amik cuti je lepak2 kt umah... huhuhui

Published with Blogger-droid v2.0.10

18 comments:

wahida said...

nampak sedap lah dana...kari ayam ko tu aku tgk pun dah tau mabeles...


take rest la nok...mungkin ko penat sgt kot...

hainom OKje said...

Roti puri? lembut e keras tu Dana? macam sedap je hehe nak try buatlah....
Mmg ada masa kita akan lemau Dana,... itu biasa!

lizz said...

huih sedap tu...nak jugak..sama la kitew lemau sangat ni asik meeting jer ni...memang nak kena cooti ni...

ieda immi said...

perghh terbaik dikk
makan ngan kari ayam .. roti biasa2 pun sodap

rajin ko dik !

norhidana miswan said...

k Wahida- confident je ckp mabeles kak... itulah tp skrg lum blh cuti lg

k Hainom- camne ek.... tak keras kak... lembut mcm rapuh gitu kak...

Lizz- itulah... mosan sgt

k Ieda- betul tu kak

Tihara said...

sedapnya, cicah plak dengan kari my fav.. :)

Hazmin Hamudin said...

Roti puri.. Fmly saya panggil roti mariam. x tau nape. Hehe

norhidana miswan said...
This comment has been removed by the author.
norhidana miswan said...
This comment has been removed by the author.
norhidana miswan said...

k Tihara- betul3 tuh kak

Hazmin- mcm2 panggilan rupenyer, selalu tiap negeri msti ada panggilan lain2

Fieda Zan said...

best2 best

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cicah dgn kari ayam mmg sedap la kan kak

Cik Puan Rara said...

wow nampak sodapppppppppp~

Mimi Azirah said...

dah lama tak mkn roti puri

Sylarius Yusof said...

Roti puri ni berasal dari negeri mana yer agaknya?

intan_blur said...

salam syg kakkkkk...
selamat hari raya maaf zahir batin...
kiss utk aiyan byk2 kali kakkk...

ros_reeza said...

sesekali makan memang sedap ni :)

Maria Firdz said...

wah.. nmpka sedap..