teman2....

Wednesday, September 4, 2013

jamuan raya opis



As salam sume kwn2,


Arini xmo bt WW nk abiskn ntry psl raya...kali ni jamuan raya kt opis lak....22hb ogos lps....mmg saja aku letak last2 raya nih, kang korang bosan dok tgk gambar raya je kan...itu yg selang seli ngn cite lain tuh
jom lyn gambar2 gedik yg ada...mls bebel pnjang nk msk meeting jap lg



rewang nih... siat ayam utk mkn ngn soto


5 mak dara kt opis tingkat 6 nih... geng gosip, geng mkn n sebagainyer
ni hero malaya kt opis... single lg tau, pandai msk mmg sedap.. ni jd penyambut tetamu vvip veteren
ni bahagian dessert yek...buah, biskut raya, agar2, cocktail
meja makanan nyer... ada sate, soto, laksa penang, laksa putih, rendang, nasi minyak
ni bahagian lauk2 kuah2 termasuk lodeh...mls aku nk bukak penutup masa nih heheheh
dh nama bff msti lah ke mana2 ada dua org nih
masa ni tgh gosip nih... bkn blh caya sengih2 gini
gini keadaan nyer opis kami


p/s: serabut kepala bile tibe2 aku kene handle fail meja utk bos ngn kakitangan pentadbiran lain...

p/s/s: hati sakit ngn intenet opis nih... nk upload gambar pyh beno nsb lah leh gune henpon

Published with Blogger-droid v2.0.10

20 comments:

Dee said...

bestkan..majlis raya ni mmg merapatkan silaturrahim semua termasuk boss..

Kakcik said...

Esok di Jabatan tempat kakcik bekerja ni ada jamuan raya lagi... :)

Acik Erna said...

assalam Dana..diopis acik sejak bos besonya nya yang baru dah tak buat dah..dah 3 tahun tak de jamuan raya

Aida78 said...

amboi rajinnya berkerja sama kan.siap masak kat opis tu bestnya....

ummuaidan said...

bestnyer jamuan raya opis camni..dl kat tpt keje akak dl pun tiap2 thn buat

Cho Zila said...

seronoknyer opis kalau ramai yang sebangsa.. cam akakni tak rasa rayapn.. akakpun malaih nak bawak kuih raya.. taujerler diaorangni ramai yang tak reti makan takut gemuk...

lizz said...

bagusnyer siap ader rewang...
lemang tu kemain sedap..terlionyer..
saya majlis raya opis minggu lepas....

Kakzakie said...

Kalau tempat kerja ramai bangsa kita senang nak buat majlis macam ini. Tempat kakak kerja ni sorang je huhu..

Banyak betul makanan habis tu ke Dana?

norhidana miswan said...

k Dee- betul2 tuh kak... setuju

kakcik Seroja- wah2 best lah mkn sedap lg tuh kakcik

Acik Erna- w`slm acik, oooo naper bos bsr tak bt acik? yg kakitangan takde ke yg tingin nk bt?

k Aida78- yg msk tu soto je kak... skit2 boleh la...lain2 tu tempah je

k Ummuaidan- tp lain tempat lain ragam kan kak...

k Chozila- aah majoriti kt sini melayu kak tp pegawai2 lak yg bangsa lain, tp diaorg ikut je...cina kan suke jaga bdn kak, lagi2 yg mude

Lizz- rewang skit2 je lizz... lemang tu mmg sdp, tiap thn kami mmg oder ngn pakcik tu je...kt keramat tu je

k Zakie- betul tu kak... opis gomen selalu mmg ramai melayu kan kak... ini utk dimakan oleh dekat 100 org kak... tgk cam skit sebenarnyer ramai...dana je tak amik gambar sume

Munnafendy said...

mak oii...untung la org2 gomen ni ekk..sy sama mcm kak zakie, sorg2 ja melayu kat opis. mmg xde la jamuan bagai.. :p

jeles ni.jeless..hahahaha


psssttt..akak sy ada cite kat entri ni http://www.munnafendy.com/2013/08/minggu-terakhir-aisy-pergi-skolah.html

LYAfrina said...

minggu ni last syawal kan.. lps ni xde dah xtvt makan2 besaran camni... waa..byknyer hidangan.. smua sedap2

ieda immi said...

wahh dikk
meriahh nyeee
seronok .. teringat time kerja dulu huwaaaaaaaaa

happening bila mula dgn gtg royong nie .. ;)

Liza Razak said...

amboi..meriahnya ! saya pun kena selang seli entry raya dengan entry lain..dah nak abis raya pbn tak habis lagi update entry raya..hehe

Tihara said...

meriah juga yea, teringat zaman akak kerja dulu, open house opis kami, department lain..HQ lain plak..makan aje kejenya..best kan :)

norhidana miswan said...

Munnfendy- hehehe alah kalu tak keje gomen pun kalu bos jenis yg sporting msti ada nyer jamuan2 gini munn...

Lyafrina- tmpt akak sentiasa ada mkn2 gk... majlis birthday, potluck lah hehhehe

k Ieda- hehehe tulah kak... alah kalu akak bt openhouse pun msti ramai gk camni kn

Liza- betul2 tu dik... akak nyer gambar raya rasanyer abis dh ni heheheh

k Tihara- mmg meriah kak.... aah mmg kejenyer mkn mkn n mkn kak

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Wah meriah jamauan raya. Ni mesti pakai baju raya juga :-)

nurbijen said...

rindu suasana beraya ramai2 mcm tu....

norhidana miswan said...

k Nurbijen- kene balik keje kt malaysia kot kak... tp kt sana pun kalu time raya meriah kan kak kt kedutaan...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

weeee bestnyer nengok jamuan raya opis akak..meriah jer

hainom OKje said...

Teringat dulu dulu masa keje...huhu...