teman2....

Thursday, August 29, 2013

Photo diary

as salam sume kwn2....

kejap je dh hari khamis kan kwn2... esok jumaat pastu cuti2, dh dsr mls keje kan... ampeh betul, risau nih aiyan dmm...mlm td pns betul bdn dia, aku perasan sejak makngah jaga ezul aiyan selalu dmm sblum2 ni jarang dia demam or selsema... skrg ni ezul demam selsema itu yg jangkit tuh huhuhu dugaan.
Tp aku lega jugak sbb aiyan makngah yg jaga cube kalu antar nursery msti aku lg riso

dh lama kn aku tak bt photo diary, al lupe maklum gambar raya je letak sampai korang dh naik meluat hehehe... ok lah aku nk kongsi ngn korang gambar2 yg aku letak kt instagram ngn gambar2 yg syok sendiri hehehe

ni budak pantang nampak wallet aku msti nk mintak duit msk tabung dia...
ni duit raya dia aku lum sempat msk dlm bank lg hari2 lah duk kire


try bt rendang kerang
ni pulak rojak pencuk@jelatah tp versi jawa yek... 

amik mood pagi2 gini lah... syok sndiri tp bkn arini lah ari isnin nyer muke
ni gelagat bff aku mencari kain utk dipadankan kain batik tuh...tgh fenin tuh

p/s: udah 2hari opis takde air tensen betul lah... nk gune toilet kene turun tkt2 or tkt1 kt situ je ada air... nsb lah ada lif

19 comments:

Kakcik said...

sedapnya rendang kerang... :)

emy pokden said...

aikhh..muka aku pun ada...hehehe...

Aine Ainun said...

hamboi aiyan banyak duit rya..
irfan punya tunggu abes syawal baru masuk bank...=)

dana.....laparrrr tgk makanan...=)

Qhaifa Nur said...

jelatah tuh sedapnya...letak kacang fuh leleh air liur...

banyaknya duit aiyan...seronok dia dana...

norhidana miswan said...

Kakcik Seroja- mmg sedap kakcik...puji diri sndiri hehehe

Emy- eh terletak lak

Aine- itulah diaorg lg kaya dr kite kan...

k Qhaifa Nur- betul2 tu kak... mkn gitu je pun sedap kan... skrg pantang nampak duit msti nk msk dlm tabung kak...walaupun duit org lain

nurbijen said...

byknya duit raya aiyyan... simpan byk2... nanti besar tak perlu pinjam ptptn.... hihihi

get well soon aiyan :)

norhidana miswan said...

k Nurbijen- rezeki aiyan lebih kot... itulah mmg nk kene simpan tuh kalu tidak asik la nk bt main

Che Rosliza Che Mat said...

banyaknya duit raya...

Papa Mifz said...

terasa lama pulak tak pekena rendang kerang...huhu

LYAfrina said...

waa..byk duit raya aiyan..simpan dlm bank ye syg..utk masa depan

Nora Karim said...

sedapnya rendang kerang... lama dah tak makan...

NEKCIK said...

banyaknya duit aiyan..share ngan nekcik sikit leh tak

Mimi Azirah said...

Kwn akak sme mcm sy...dpt kain batik gi cri kain sme kaler...ble xdo poning kpla...hahaha

ros_reeza said...

kalau tak ada air, cukup letih... moha keadaan kembali pulih....

Aida78 said...

salam amboii banyaknya duit dak aiyan tu cepat2 masuk bank

Maria Firdz said...

rendang kerang tu mcm resepi best je.. leh try nih..

Maria Firdz said...

rendang kerang tu mcm resepi best je.. leh try nih..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

manyaknyerrr duit rayer aiyan hihi

hainom OKje said...

Wah ayyan banyak nampak duit raya tu boleh belanja Auntie ni !