teman2....

Wednesday, August 28, 2013

WW tq pemanggang vantage ku

As salam sume kwn2...

Mlm td  terpikir nk bwk bfst ayam bkr...perao siap pg msk je

P/s: intenet opis lembb mcm spt babi.... kata pasang wifi tp lg trk

Published with Blogger-droid v2.0.10

23 comments:

emy pokden said...

wifi in progress lah yg...
ala...nk cr gak pemanggang ajaib tu..

norhidana miswan said...

Emy- huhuhui itulah psl... sile lah cari jgn memalu yek...

Aine Ainun said...

Dana lama da nk beli pemanggang ni..tak terbeli lg.tgu en.somi suprise ja...hahah

Syokla dana..pagi2 da mkn ayam panggang
Yg vantage ni mahal x

ros_reeza said...

mudah je ye kak.. jimat masa.. nak beli jugak la pemanggang ajaib macam ni.. tak terbeli jugak lagi..

lieyalatif said...

mmg skrang wajib ade sebijik setiap umah kan....

aizamia3 said...

tak terbeli2 lagi menda ni.. :(

Marsha~ said...

bestnyaaaa... akak cari jugak kat mall takde jual pon benda alah ni

Qhaifa Nur said...

jeles ni...
kak nur juga tak ada dana..

Kakcik said...

Kakcik jarang sangat guna pemanggang tu. :)

Mimi Azirah said...

sedapnyeeee ayam...

Hazmin Hamudin said...

Internet ofis selalunya tak boleh nak diharap sangat. huhu

JunAina said...

Kita ada juga tapi brand lainlah Happy Call.

Teena Tna said...

Teena pun ada beli pemanggang ni kat Idaman Suri, Langkawi. Masak ayam berempah dalam pemanggang ni aritu, memang terliur.

nurbijen said...

wah, breakfast pun dgn ayam goreng... sedap tu....
bila la nak ada pemanggang ajaib jugak ni....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ayam tu kak perap dgn apa yer

norhidana miswan said...

Aine- cube lah sebut2 tingin dpn dia tak lama tu msti dpt nyer kan... sama harga ngn ajaib tp besar skit

Ros-reeza- betul3 tu dik

Lieya- sbb mak aku kt kg pun dh ada sebijik, itu yg aku pun jeles tuh

k Aizamia- ehehhe sesuai utk org yg mls cam dana kak...cpt je jd nyer

k Marsha- apa lg kak cari kt kl...dana cari kt care4 ni kak

k Qhaifa Nur- cari kak... yg jenama vantage nih ada yg besar 36cm tau rm150 ke 160 tak silap dana

norhidana miswan said...

Kakcik SEroja- org yg `rajin` mcm dana ni suke gune sbb cpt

Mimi Azirah- mmg sedap dik oi

Hazmin- betul3

JunAina- tak kisah brand apa jnji blh gune memanggang

Teena- syok tu beli kt langkawi murah dik, mcm2 jenis ada

k Nurbijen- konon2 diet lah kak, ituyg pagi2 telan ayam

Wanieys- ngn perapan ayam bkr mayo dik bwg ptg+grm+rosemary+mayo+sos cili+olive oil

Che Rosliza Che Mat said...

terliur tgk...nampak gayanya kena cari pemanggang ajaib jugak nie...

Nora Karim said...

ala... pemangang ni still dalam wish list saya... huhuhu jeles!

Ibu Lala said...

Akk siap beli 2 pemanggang ajaib ni. Cepat sikit nak bako bako tu esp klw buat bbq.

Akk tiap2 mgu bfast bbq. Sedapkan..senang. Klw nk mkn bbq boleh buat sendiri. Berbaloi baloi. Tp akk beli dgg yg dah siap marinate kat giant.

Aah yg vantage 36cm tu harga promosi rm150 kat k4.

Maria Firdz said...

wah.. janam vantage tu... sy nye jenama biasa je dr korea.. blh la sbg PA di dpaur.. hehe

Maria Firdz said...

wah.. janam vantage tu... sy nye jenama biasa je dr korea.. blh la sbg PA di dpaur.. hehe

hainom OKje said...

Dana... awak tayang benda tu buatkan OKje mcm teringin je nak beli pemanggang tu
hehhe