teman2....

Tuesday, August 20, 2013

problem di blog n fb aku

as salam sume kwn2,

arini bz ko... al maklum ada jamuan raya JUPEM tgri nih... karang sapa2 yg ada lalu jln semarak jemput lah singgah yek.  Aku tensen nih sejak semalam aku perasan blog ngn fb aku ada problem... ada sesetengah blog aku tak blh nk komen... dh komen panjang2 tp tekan publish tak lepas2.... sakit hati tul lah...
aku rasa antara sbb nyer line internet kt opis nih agak lembab n aku tau ada sesetengah yg di block... huhuhu sadis kan...

utk kawan2 yg aku tak komen korang nyer blog, tolong lah camne bg cara kt aku kot2 boleh ok, kot2 ada jln penyelesaian... huhuhui

rupe gini lah yg aku tak blh nk komen... tekan publish tp tak lepas2.... 

kalu yg jenis mcm ni aku boleh komen.... pilih2 kan

p/s: org lain bergaya2 ngn baju raya, lace sana sini lip lap segala bagai tp aku biasa2 je... takde mood nk memanik lg bt masa nih... baju raya pun manik tak siap huhuhi

16 comments:

Kakcik said...

Kakcik pun kadangkala hadapi masalah itu. :(

Pagi ni kakcik pakai baju yang dipakai pagi 1 Syawal lepas - baju beberapa tahun lalu...

lieyalatif said...

ye la tu dana...mesti ade opis ko block certain2 software....aku dulu opis block blogspot ni....terpakse aku on wifi yes aku...tapi baru2 ni leh plak komen2 bagai...aik tak block plak dah...ape lagi, aktif le aku berbw skrang ekekekeke

Dee said...

aiseh..dee pun tak tau nak tlg camana..tp kalau rupa gitu..yg pop up pya comment dana boleh comment tu..ok lglah..majority bloggers guna pop up comment box..huhu..

attyfir said...

dana x pakai baju manik2 pun tetap cun.

Qhaifa Nur said...

tak tahu sekarang ni dana..ada blog yg tak bole komen..esok boleh pula..sabar

Qashmere said...

yer ke.. siannya... cecuba tanya orang pandai hal ni.. saya pon takreti

Qashmere said...

yer ke.. siannya... cecuba tanya orang pandai hal ni.. saya pon takreti

dya said...

dya lagik lah akk..dh siap tulis..nk publish x bole..geram sgt..dah tekan byk kali..tp hampa..last2 tulis blog gune hp jek..beterabur pic2 raya entry hari ni...

mama aryan said...

kadang2 jdi jugak kat saya macam tu kak

Ibu Lala said...

Sama la prob kita. Akk pun bw dan buar entry pakau fon je. Pc kat opis x boleh bw. Apatah lagi nak komen. Tensen tul kan.

inazamri said...

tatau la akak camne nak buat.mggu ni tenet kt opis sgt tenat.bila kat umah lak..mcm2 kerja umah nk buat.kalau nk komen2 biasanya sambil2 wat keja sambil bw.

Cho Zila said...

akakpn sama tapi sekarang akak guna google chrome ok dah.. guna IE memang tak leh kalau yang komen stail popup boleh...

lelamaisara said...

saya pon biasa2 aje kak...
kak selamat hari raya maaf zahir batin...

hainom OKje said...

Masalah tu Dana...kena kasi settle cepat, nanti tak berblogging parah! Haha

aizamia3 said...

biasanya akak akan refresh balik kalau jadi yang macam pertama tu.. sebab dia tak kuar profil kita kat sebelah bawah tu.. bila dah refresh dan ok baru leh komen macam biasa..

kes cenggini biasanya kalau time internet slow siput..

Mimi Azirah said...

Sy pun pnh jd mcm nih kak..bile kat opis dh gne line tenet sndri aman dunia nk bw n komen