teman2....

Friday, August 23, 2013

Jamuan Raya JUPEM 2013

as salam sume kwn2....

kejap je dh jumaat yek... minggu ni bz betul, fail menimbun atas meja dh makin surut tp atas meja bos aku lak yg menimbun heheheh.... setelah beraya aku ngn bff aku pn Emy nk start atkin balik... nyeh3 dasar pemalas time raya tak hengat diet...

nk cite psl selasa lepas 20hb kt JUPEM ni ada bt sambutan raya... thn ni seksyen kami nk bt ayam golek, mmg sedap ayam golek tu... terbaik lah.  Takmo cite panjang2 jom layan gambar je kwn2 yek tp aku mmg takde amik gambar mkn2 sume... maklum bz bertugas membagi2 ayam golek...

sebelum pg tu bt senaman mulut dulu... heheheh 

me wit my bff... gedik santai

antara mak2 dara yg mengedik

mcm2 gaya nk ttp perut ko

ni lah dia... ayam golek warisan... 70 ekor selamat tergolek

aku jd watak tempelan lak .... bdk 2 org ni lak yg lebih

sama bolat kan pp... hrp2 nnti blh turun

hadiah pengunjung bertuah milik pn Emy... gara2 nk sgt mkn kambin golek

21 comments:

Munnafendy said...

amboi..untung2... :p

Qhaifa Nur said...

fuh...ayam golek tu dana...sedapnya
puas makan...

norhidana miswan said...

Munnafendy- ada lg 1 mkn lg munn... mmg untung besokan bdn

k Qhaifa Nur- nyeh2... tp kami mkn curi2 sbb bz melayan org yg dtg kak

Qashmere said...

Wah bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaa

Azian Elias said...

Assalam Dana...

Selamat hari raya ye..


Dana ada contact number akak ke? kalau ada boleh call? or will u pass yr number to me?

ummuaidan said...

salam dana..
dana keje ngan JUPEM yer..
tgk ayam golek yg bergolek2 tuh mmg menggiurkan...nak dtglah openhse nie..hehhe

attyfir said...

wah..shedapnya ayam golek ..lapar lak tertiba.

lizz said...

memang kalo raya makan tak ingat...tambah makan ketupat ngan lemang memang balun sakan kan...
ayam golek sedapnyer

Dee said...

syoklah..makan2..dpt hadiah pun makanan jugak..hehehe..

norhidana miswan said...

Qashmere- mmg best2

k Azian- wslm kak... selamat hari raya kak... ada nnti dana msg akak yek...

k Ummuaidan- salam kak,
aah keje kt jupem kak...boleh2 tiap thn tukar2 menu nyer kak

k Attyfir- tp mmg sedap kak... tak rugi oder ngn org nyer

Lizz- nyeh2 ya betul tu lizz... lupe segala diet bagai

k Dee- hehehe... mmg tak hengat kak

Che Rosliza Che Mat said...

seronoknya...selamat hari raya..

Teena Tna said...

Wahhh, siap ada ayam golek lagi tuh...best nyerrr

Bitt (double IS) said...

aduhaii sedapnya ayam golek ituw :)

Mia Liana said...

wahhhh sedap tu... ayam golek...

umiyumi said...

Hepi belated birthday Dana.. sori tertinggal ketapi :p

Wow bestnye jaga gerai ayam golek. Rugi duduk jauh. org luar boleh pegi mintak ayam golek jugak ke? :D

Maria Firdz said...

Ayam golek... Hehe... Nyum3... Makan3..

ros_reeza said...

wah dah buat ye jamuan raya.. bahagian Ros tak buat lagi.. baru dok planning.. tak tahu lagi tarikhnya..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ayam golek xmenahan nengok dh la sy tgh puasa nih kak eheee

ieda immi said...

ayam golek x menahan tuu dana !

hainom OKje said...

Sejak dah tak kerja ni Dana takde dah open house ofis hehe

Mimi Azirah said...

bestnyeeeee