teman2....

Friday, August 2, 2013

Manik baju raya lagi... kedua last

as salam sume kwn2,

akhirnya kite jmpa dengan jumaat terakhir sebelum beraya yek, arini semangat bt keje, nk kene setel sbb bos aku last arini isnin dia dh cuti balik kg.... aku  isnin keje lg tp rasanyer msti mls nk bt keje, al maklum hati otak sume dh sampai kg, badan je kt kl ni heheheh...

ni baju bff aku Pn. Emy, ni dh kire slow skit lah aku memanik, ada lg 1 je baju yg tgh nk siapkan... pasni blh rilex2 sambil bt baju aku lak... plan ujung minggu nk bt biskut raya... hrp2 jadi lah plan tuh.  Alah bt yg senang2 je, jgn harap lah aku nk bt biskut mcm2...

Jom tgk jubah Emy yg aku manikkan, nk yg simple je katanyer

kt bahagian tgn nyer

bahagian bdn lak... 

p/s: sakit ati betul ngn blog nih, dr pg td nk upload gambar tak blh2... ke udah nk penuh aku nyer kuota ek... tak paham betul

20 comments:

JaSSNaNi said...

wow.. yang ni cantek betul.. naik serinya.. :) pandai ko dik jahit.. :)

norhidana miswan said...

k Jassnani- hehehe sume baju org aku jht cantik baju sndiri ntah camne kak oi

aizamia3 said...

yang ni cantik.. nak wat cengginilah utk baju raya ai.. tapi sayang bajunya masih kat tailor.. kalau lambat sangat.. pakai je apa yang ada..

norhidana miswan said...

k Aizamia- huhuhui kire baju sblum ni tak lawo ke kak? bt gini cpt skit kak n sesuai ngn lace

Abil Fikri Ahmad said...

Canti,cantik baju raya tu..

ummuaidan said...

cantik manik gini dana..kena ngan warna plain tuh

norhidana miswan said...

en Abil- mekasih...tp baju raya org bkn dana nyer

k Ummuaidan- macih kak, baju dana ntah sempat ntah tak nnti

Qhaifa Nur said...

glamer baju manik tampal macam ni dana...bubuh sikit manik menyerlah..cantik..cantik

:: Cik Viva :: said...

Cantiklah..baju renda tampal gitu..

Ibu Lala said...

Memang cantik. Klw tgn tu kreatif buat apa pun jadi.

Che Rosliza Che Mat said...

cantik....memang kreatif..

Marya Yusof said...

As salam Dana,

Mak aiii! Baju simple bole jadi glam you..! Respek dgn Dana sb rajin... tolong upgrade baju Marya buleh..? hehehe ;))

Selamat berhari raya Dana, Ayyan sekeluarga... maaf zahir batin :))

shikin ali said...

cantekkk la...dh lama berangan nk buat renda manik tampal gitu. tapi...angan2 mat jenin je la pun. bleh buat tutorial ta? ;)

shikin ali said...

cantekkk la...dh lama berangan nk buat renda manik tampal gitu. tapi...angan2 mat jenin je la pun. bleh buat tutorial ta? ;)

Bitt (double IS) said...

kena kecilkan picture dia yang...tak makan space sangat nanti...
btw cantik manik2 tu...creatif!

Selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin ye :)

Papa Mifz said...

pasti customer puas hati punyalah....;)

Marsha~ said...

Cantiknyaaaa.... akak pun tgh sibuk jahit border lace ni ha ... belom siap lagi... huhu tp tak cantek mcm ni.. aritu igt nak cari pearl mcm ni tp x jumpa... huhu

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

cantik la...
kreatif n berseni betul awak..
sy tgk jahit gak ni..
tp nampak cam udoh aje..
huhuh

Aida78 said...

cantikkk...

lizz said...

CANTIK...bukan senang nak memanik...kalo saya tak tau la jadik aper...hehe asal nak memanik jer mata ngantuk...hehe