teman2....

Wednesday, April 18, 2012

WW si comot momot

as salam sume kwn2...

salam rabu... meh2 lyn gambar ini budak comot momot.... skrg makin ligat tak reti duk diam time nk mkn... geram tul lah

see betapa comotnyer dia

bile nmpak mama pegang kamera terus gelak besar

sibuk duk tgk mak ngah ngn mak tek...

p/s: tak sbr nyer nk balik kg ujung bulan ni... huhuhui oh rindu nyer dh 4bln tak blik johor

33 comments:

izan mama mia said...

huhuhuu...comot tapi comel jer...hehehe dah makin ligat dia yer

Kakzakie said...

Makan apa tu ayyan... ini mama yg suap tak pandai kot nak salahkan ayyan pulak ye...:)

intan_blur said...

ya Allah....aiyan..comotnye kamu..pastu gelak besar pulak tuu.. suke eh amik gamba..adoii..haru tgk gamba nih..

Aine Ainun said...

Comeynya walopun comot...
Org johor rupanya...sy kalo 4blan x balik mula la x tentu arah...
Mmg ecited kalo balik kg;)

sy dok kulai,
dana kt mane?

norhidana said...

Izan- heheeh geram sgt2

kak Zakie- heheheh mkn nestum kak, mama dh bg betul2 dh dia yg pusing kiri knn geram btl

Intan- heheheh mmg pun, sibuk nk capai kamera tp lps tu bile nmpak cahaya mrh terus glk sbb tau mama nk amik gmbr dia

Aine- heheheh mmg comot sgt, dana org ayer baloi, pontian... mmg nk blik kg sgt tp kene plan betul2 time nk balk sbb adik baru keje tak blh cuti sgt

lieyalatif said...

comot yg comey....ape aiyan mkn tu dana....heheeh.....kemain abis berlemoih hah....ligat nak skodeng aunty die yeak....rakam la wey..kenangan tu sok .....

norhidana said...

LIeya- mkn nestum tuh bbr udah abis masa tu.... dia lah dh msk mlt di luah balik pastu gelak2 camne tak comot... nk rakam cmane wei, dia tau bile mama rakam dia bt aksi baikkkk je... control sgt ko... pandai belakon dia tu

kakcik said...

Amboiiii... apa sajalah yang dia makan tu? :)

norhidana said...

kakcik Seroja- mkn nestum tu kakcik tp dh tak reti duk diam jd apa dh

Papa Mifz said...

ceria jer si ayyan nih...:)

norhidana said...

papa Mifz- sejak baik dmm aritu makin ceria dia alhamdulillah...pastu makin ligat takmo duk diam

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

alahai.. makan ape tu..
sure best can sampai comot sebegitu, heheh...

wahida said...

comotnya anak auntie sorang ni...
suka lah auntie tgk awak gelak besar mcm tu...rasa nak terjah umah awak sekarang nak cium2...

norhidana said...

k Leily- hehehe skrg nih mmg comot momot sgt kalu dia mkn kt seat dia kak...

k Wahida- heheheh.... skrg nih pantang nampak kamera msti gelak besar... jgn cium time comot ni nnti auntie jd comot sama cam dia

Cho Zila said...

pandai dia gelak tengok kamera..
comot dan comel..
samaler rindu nak balik kampung...

norhidana said...

k ChoZila- sblum2 ni kalu nmpak kamera dia control ensem skrg nih gelak2...

aimaniman said...

anak2 nak blajar mkn mcm tu ler comot sangat2 cuma mama dia tahAn ke x nengk je

Ren Din said...

Tu belum makan sendiri lagi, comot diri dan comot rumah sekali... haha mama bersiap sedia nak kemas je la pasni!
*gelak besar tu comel amat!Heee

Fatin Mraz said...

comot yg comel~
=}

Qhaifa Nur said...

biasalah budak2 memang gitu pun....
sabar yup...lepas ni boleh mandi balik...

norhidana said...

Aimaniman- hehehe mmg pun kan,takpe sbr2 mama ok je

Ren Din- heheheh itu pun tgn dia laju je nk pegangn mangkuk sndiri...

Fatin- mekasih aunty ... kite sama2 comei

k Qhaifa Nur- mmg pas mkn tu mandi sbb bdn dh berlengas ngn nestum

mamasuri said...

gelak besar takpe jgan aiyan nangis besar2 dah ler..nnti tercabut kain mama...mama..takde tudung baru ke?mata ni mencari tudung cantik bersama manik ni..huhuhu

Marya Yusof said...

As salam Dana,

Heeeiii... geramlah tgk si tomei ni... Rasa nak peluk & cium2 jek... Dana, cium peluk utk rayyan tau! :))))

Diana @ bilakukatacinta said...

comot comei...hehe

norhidana said...

Emy- heheheh tudung design baru sile nengok kt fb yek makcik...

k Marya- w`slm kak... hehehe ye nnti dana peluk cium kan dia

Diana- bile tgk dia gelak2 gitu nk mrh pun tak jd

Cik FaRiZaM said...

tekejut sy tgk gambar si comel ni......

ingat kan sapa la td.hehehe comot momot betul la dia ni

salam perkenalan & follow ur blog :D

norhidana said...

cik Farizam- heheheh terkejut sbb kecomotan nyer yek... tq sbb folow...

ct rahani said...

comelnya pic aiyan yg senyum lebor tuh.. hepi kemain dia yer klu dpt makan.. hehe..

nk balik kg halaman ke dear.. jom gather2.. hiks..

norhidana said...

Ct Rahani- heheheh comel si comot... aah boleh je... insyallah kalu takde aral berjumpa kite

kayna said...

comotnyerrrr... hahha.. makan eskrim ke?

Citarasa Rinduan said...

hahahahahah...
comot2 pun ttp comel.. dana.. rindunya sis pada bulat.. hehehhe

norhidana said...

Kayna- hehehe mkn nestum tuh... tak blh lg mkn eskrim itu budak

k AYu- heheheh aah kan kak.... meh2 dtg ayer baloi ujung bulan ni.

mia izzati said...

ni kes macam anak saya je..bila comot geram tapi kelakar pon ada...