teman2....

Monday, April 23, 2012

tido mcm org tua

as salam sume kwn2,

salam isnin, arini aku ada kursus lg nih... psl koordinat n ptg psl falaq, mmg takde kene mengena ngn keje aku, mmg utk budak2 ukur tp nk pg gk sbb nk ckpkan kursus... baru nk dpt 3hari nih

ok lah nk tayang kt korang si aiyan nyer gaya tido... mmg gaya tido org dewasa heheheh...
tido kalu tak peluk bantal tak sah...takde bantal tgn aku pun boleh la di bt bantal...
jnji msti ada benda dia nk peluk

tido ttp muke camtu ko

alamak nmpak lak brg2 manik aku

syok je mmg gini lah gaya tdo dia


p/s: bosan nyer nk berkursus nih...

19 comments:

Kakzakie said...

Tak kisahlah Dana janji dia lena... Memang syok peluk bantal masa tidurkan...

kakcik said...

Seronoknya tidur dengan gaya begitu. :)

lieyalatif said...

hahaahaha...betol2 ko...mcm tdo org tua...ni mesti mamanye borak ngan makcik2 aiyan kuat sgt nie...tu pasal aiyan tarik bantal tutup tinge tu hiihihihi...bijak...bijak....

intan_blur said...

hehehe..sbb mama asik mngomel jek..tu yg dia tido ala2 org tua, tutup telinga..hheheheh..
slm kak..ade resepi baru x..?

norhidana said...

k Zakie- heheheh...aah kan kak, mmg dr bby dia tido msti peluk bantal

kakcik Seroja- mmg best pun kite yg tua pun syok tido gitu kn kakcik

Lieya- heheheh... aah pun ko, kalu time dia tido kiteorg bising2 dia tido ttp tinge...

Intan- ahak2...pandai je ko dik... resepi baru takde lg lah... nnti yek

mamasuri said...

aiyan tu takmo dgr mama n acik2 gossip2 tu...hehehe..

comel jer tido yer aiyan..
lama tak jmp aiyan...

wahida said...

selamat berkursus dear!!

Papa Mifz said...

lebih kurang gayo Mifz tido jer...:)

norhidana said...

Emy-ahak2 banyak la ko... dia aku tak gosip pun tido gitu hehehe

k Wahida- thanks kak

papa Mifz- heheheh bdk2 mmg gaya tido kadang2 sama kot

Karukord Jagau's said...

Itu bantal....mesti jd bantal bucuk dia tu...heehee

inazamri said...

syoknye tgk ayyan tido..rasa ngantuk lak ni.

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

anak akak pun ada sorang yg punya habit bila nak tidor... si haziq kalau tak dpt pegang tangan akak masa nak tidor atau hisap susu mmg tak sah... kalau time hisap susu tak dpt tangan akak.. tangan adik dia (masa tu adik dia baby lagilaa) pun okay.. skrg ni sejak akak dah pisahkan tidor.. barulah belajar2 tidor tanpa pegang tangan org.. tp kalau time ayah dia kerja shift mlm anak2 semua pakat tidor sebilik ngan akak.. masa tu dia dpatlah hilangkan rindu habit dia yg satu tu... hihihi...

ct rahani said...

sejuk je hati kan dana tgk muka anak tgh tido.. innocent je muka diorg.. alahai comelnya aiyan tido.. nak dia peluk bantal.. klu aqeef jgn harap la.. dia suka wat kuak lentang.. ekeke..

norhidana said...

en Jagau-heheh tak gak sbb dia boleh peluk mana2 bantal peluk pun

k Inazamri- hehehe apa lg mari kite tido

k Madiha- heheheh mcm2 peel yek kak budak2 ni nk tido... kalu dh bsr nnti camne lah agaknyer si haziq tu nk cari lg tak tgn akak time tdo

Ct Rahani- aah... kadang rasa geram cium2 je time tdo... dia dr bby mmg suke peluk bantal

LYAfrina said...

alahai... msti dia suka tdo mcm ni..sbb rsa mcm org peluk kan..

Dee said...

wah2..xde bantal peluk tu leh lena tak dia?

norhidana said...

Lya- hehehhe agaknyer lah tu kn

k Dee- takde bantal peluk tido tak berapa lena sbb dia akan meraba2 cari bantal utk di peluk time tido...

POSH76 said...

amboi2 kan main titon tutup2 muka clever...

CheNamNam said...

alolooo comel sangat tido macam nehhh...geramm betul tengok diyer..:)