teman2....

Thursday, April 26, 2012

as salam sume kwn2,

salam kamis, tp arini aku tak pakai baju batik lah sbb nyer adik aku lupe nk ironkan baju batik aku mlm td, uh nyampah tul lah.... tp takpe... esok esok esok msh ada lg...

aku nih nk siarkan iklan tempahan raya 2012 nih, sapa2 yg berminat nk menghantar baju @tudung utk aku manikkan boleh la tinggalkan komen atau msg kt no aku nih yek 0137890798, yg betul2 berminat jgn memalu2 yek utk menghantar msg atau komen... tempahan raya ni akan dittp pd akhir Jun @30 Jun 2012...


p/s: nk balik kg sabtu nih tp hati ngn fikiran dh sampai kt kg... oh tak sbr nyer

23 comments:

kakcik said...

Manik2 kat baju kakcik dah banyak yang 'terbang'... hehehe...

lieyalatif said...

cantik n super duper gojes......berseri baju blink2 ngan manik2 kreatif ko hah.....

semoga bisnes bertambah maju yeak dana...insyaallah....

norhidana said...

kakcik Seroja- heheheh tak sangka manik2 baju kakcik ada syp ek... hehehhe... dana pun dh lama tak memanik kt baju sndiri

POSH76 said...

santek & kemas...bessnyer kalau pandai jahit sendiri!!

wahida said...

aku akan pakai manik2 ni bila si adik tu dah besar sikit...


p/s: hari ni pun aku tak pakai batik...huhu..

Kakzakie said...

Lepas ni tak menang tangan nak buat Dana...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

comel la kreatip nyer...
tp upah mmg mahal la ni..
sy suke letak manik2 gini,
tp bab basuh yg culas sket..
heheheh.. ;-p

norhidana said...

Lieya- amin2 tq beb...

POSH76- mekasih kak, cube2 lah kak mana tau jd kak... dana dulu pun try2 je

K Wahida- heheheh.... tp akak untung dua2 hero, nk melaram kt baju akak je

norhidana said...

k Zakie- insyallah kak, tp hrp2nyer dana sempatlh siapkan sblum raya

k Leily- skrg nih kalu 3d mmg mahal kak tp dana tak reti 3d lg huhuhu, itulah nk membsh kene betul2 kalu tak...

lelamaisara said...

Cantik la...kretif betul...tunggu sicomel saye besar dulu la baru dapat pakai baju cm ni...:)

Qhaifa Nur said...

adik nur ada sorang pandai jahit manik....
baju yang bermanik buat kita vouge dan berkeyakinan bila berjalan..

mamasuri said...

wah dah ada iklan...
aku lupa nk bgtau ko..
kwn aku nk tempah manik pd tudung bawal...nnti kte chat2 yek...

apa2 pun baju aku confirm baju terakhir ko jahit nnti kan...uhuk2...

mamasuri said...

wah dah ada iklan...
aku lupa nk bgtau ko..
kwn aku nk tempah manik pd tudung bawal...nnti kte chat2 yek...

apa2 pun baju aku confirm baju terakhir ko jahit nnti kan...uhuk2...

Karukord Jagau's said...

Semoga selamat dalam perjalanan pergi dan balik kampg ye :)

Ren Din said...

Cantik. Tapi, tunggu aisyah besar sikit baru boleh melawa balik. Nanti habis manik2 dia gigit2 heee...
Semoga sukses! =)

ct rahani said...

nak tempah nak tempah.. kiter dh chop tau.. :)

aimaniman said...

akak dah simpan no hp...

yupp manik kat dada x sesuai kalau ada baby nanti dia tendang..

kalau kat tudung macam nak merasa, tp mahal ke tak ke, dan owningnya x rosak ke,..

Papa Mifz said...

biasa nyer adik ke yg tolong iron baju...untung nyer...:)

LYAfrina said...

wah... minat sgt2..igt nk tmpah buat manik kat tdung bawal... kt bhagian ats kpala..kos upah berapa yer??

norhidana said...

Lelamaisara- mekasih, kalu ada anak kck mmg pyh skit kan

k Qhaifa Nur- hehehe aah gk kak,tp dana sndiri lama tak ada manik kt bju sndiri

Emy- apa2 suh dia pm aku kt fb yek mi, ahak2 ko lmbat jht sndiri

en Jagau- trima kasih

Ren Din- tq, heheheh mmg pun kn, tgn dia msti sibuk nk trk2 kn

norhidana said...

Ct Rahani- heheheh ye ye sile sertakan butiran nyer nnti yek ct

Aimaniman- tak mahal kak,harga dana sgt berpatutan... bt masa nih tak rosak... jnji kite jaga elok2

papa MIfz- mmg dia yg ironkan pun sejak dia duduk sama ni heheheh...

Lya- Lya,harga ikut design.. kot2 awak nk simple ke nk heavy, harga dr rm15-40

Zana Nordin said...

mak encik
kalau jahit manik baju mcm contoh tu berapa erkk ko mesej aku dear

Jo-Blogger said...

macam sama je topi tu.