teman2....

Friday, April 13, 2012

apa pesen ni?

as salam sume kwn2,

salam jumaat semua... hepi arini sbb esok dh cuti ... i like mcm2 plan dh bt utk esok lusa nih... hehehhe
siapkan pojek yg tergendala... time ujung minggu lah ada masa lapang betul2...

korang kan jenis bwk kete pakai kasut ke bukak kasut? pastu jenis yg suke letak kasut or sandal dlm kete tak?
hehehehe... aku nih jenis yg bwk kete tak pakai kst, dr mule2 beli kete kancil sampai dh ada myvi mmg tak pndai kalu pakai kst... nk di jadikan cite bile dh ada lebih dr 1 pasang kasut kt tmpt seat driver gini lah jd nyer...
nsb lah masa benda ni jd time aku dh sampai umah... kire takde lah malu sgt sbb tak ada org nampak... huhuhu , kalu ada pun budak2 yg main2 kt bwh tmpt paking tu jelah heheheheh
ptt lah masa aku jln tu rasa lain je... rupe2nyer...

perasan masa nk msk lif naik ke umah... aduh la

21 comments:

izan mama mia said...

heheeh..kasut fesyen baru..lalalaal..sll ada 2/3 pasang kasut dlm kereta tp belum pernah jadi camni lagi..hikhik...nasib baik dah balik rumah..kalau masa tu nak g opis.....??

norhidana said...

Izan- itulah dia... masa nk kuar kete tuh pakai sarung je.... heheheh

Qhaifa Nur said...

mesti banyak simpan kasut dalam keta ni...tersalah sarung rupanya nasib baik bali umah...

norhidana said...

k Qhaifa Nur- tak banyak dh kak sejak2 dh ada anak sorang nih, ada 2 pasang je... jd gini sbb dua2 pasang letak kt tmpt driver... itu jd nyer

mamasuri said...

hahaha..sengal betul..tp kan itupun hint2 nak kena beli sandal baru tu..eehehehe

norhidana said...

Emy- ahak2... ko tau lah aku bwk kete camne kan... heheh itulah dh buruk dh sandal aku tuh... ingt gaji nih nk beli kst lak

Kakzakie said...

Kenapa dana drive tak pakai kasut? Habis kaki ayam ke? Kelakar pulak kakak dengar tau... kalau macam tu mesti pad kereta Dana bersih sebab tak kena kasut hihi...

Tengok tu sampai salah sandal...

ct rahani said...

sama la kiter.. drive mmg x suka pakai aksut.. tp lam kete sy x byk kasut pun.. memang suka pakai sepasang tu la smpai lunyai.. hehe..

Tihara said...

haha stylo laa tu dana :)

norhidana said...

k Zakie- dulu2 masa nk amik lesen pakai kst bile dh dpt lesen ntah la kak selesa tak pakai kst or sandal heheheh... mmg comfirm bersih je...

Ct Rahani- heheheh syok kan tak pakai kst

k Tihara- heheheh sgt2 stylo kan kak... itam merah

۞ s.m.i.l.e ۞ said...

hehe..saya jugak bawak kereta tak pandai pakai kasut...hehhe

۞ s.m.i.l.e ۞ said...

eh lupa... *smile* tertarik dengan stress manusia umpama gula dan semut tu... macam mana ye? hehe

Papa Mifz said...

aseyman mcm mano boleh jadi lagu tuh...haha

Nisa said...

HAHA, kelakar baca entri kali ini. Saya tak simpan kasut dalam kereta, but saya suka tanggal kasut waktu memandu. Rasa tak selesa kalau pakai kasut while driving...

norhidana said...

Smile- hehehe itulah dh terbiasa kan... oh mcm semut ngn gule,kirenyer manusia ngn stress tu tak blh dipisahkan... hehehe

papa Mifz- itulah kalu dh letak sampai 2pasang kst kt tmpt driver kn

Nisa- hehehe samalah kite kan...

a.samad jaafar said...

Xpe.. Tentu dianggap fesyen hihihi ..

inazamri said...

hahaha...pesen ni sama cam akak dulu2 time anak kecik2 lg...coz selalu kalut je kalau pg2 nak kuar gi keja.

Marya Yusof said...

As salam Norhidana,

Akak nak gelak guling2 nih...hahahaa! Mcmana leh silap ni... adui... Akak pun jenis suka xpkai kasut @ selipar time driving tp xpenah lg slh sandle...kekekeek... jgn marah ye tolong gelak...

Dulu ms ade kereta mcm 2 kasut dok dlm keta...lpas tu dah tak tahu letak mana, last sekali mmg kena cr dlm keta lah ;)

Psssst...comelnye gambar Rayyan kat atas tu... kiss & hug utk die tau!

norhidana said...

en A. Samad- hehehe fesyen yek ok gk tu

k Inazamri- heheheh itulah kan kak, kalu dh kalut

k Marya- w`salam kak... heheheh ooo gelak yek, itulah pengalaman tul lah.. dulu2 suke letak kst dlm kete tp skrg takde pun... mekasih nnti dana kim slm hug aiyan yek

Karukord Jagau's said...

Kehkeehkeh...... :D
Naseb bek kasut nya cantek...

intan_blur said...

uits..intan pun kdang2 mcm ni jg..lg2 klu dah kalam kabut..adoii..hand beg pun blh tetinggal