teman2....

Tuesday, April 10, 2012

Aiyan ngn ayam golek

as salam sume kwn2,

time2 tak sihat ni nk update ntry pun agak mls... lg lah ngn idung yg sumbat je nih... duk umah pun pakai mask je...
oh seksa nyer... dhla batuk2... biasalah bile lelah dh menyerang...serba tak kena jd nyer...
pttnyer gambar ni aku sertakan ngn smlm nyer gmbr tp tertinggal... meh lyn ini budak nyer aksi
saja je aku try dia nk tak... nk gk dia mkn ini ayam walaupun dia isap2 je maklum bdk akde gg heheheh

tgk mata berair sbb nngis kene tinggal mama dia

beria2 je... tp dia isap2 je lah rasa mns masin tuh

14 comments:

lieyalatif said...

ya Allah...sian plak aku tgk si aiyan ni heheheh...

aiyan mamam bubur la yeak...bagi sihat n kuat ...nanti leh merangkak n tatih okey syg.....

Cho Zila said...

ala aiyan dah pandai makan ayam yerk...
sian dia.. harap dah sembuh sepenuhnyer...

Marsha~ said...

ala sayang... pandainye dia makan ayam goreng.... sedap sangat ke?? pandai makan tangan kanan... hehehehe

Fatin Mraz said...

amboi dah pandai mam ayam ya.. gg dah bp btg ni dana?
hehee

mamasuri said...

uit..awat bagi ayam golek nyer mama..

aiyan..suruh mama buat puree..puree epal ke..kiwi ke..brokoli ke..kentang ke..

mia izzati said...

alala dah pandai makan ayam yee...

LYAfrina said...

yumm..yum... sedapnyer dia mkn ayam tu...

Anonymous said...

Anak tu ada masalah kesihatan, jagalah pemakanan si anak, alert lah sikit

Qhaifa Nur said...

cepat sembuh aiyan....
seronok tengok aiyan makan ayam...sedapkan..

Karukord Jagau's said...

aaaaa....makan ayam....mintak cikit...:)

norhidana said...

Lieya- heheh masa nih dh sihat cume mcm pns skit itu yg letak coolfvr... dia mmg kuat mkn bbr ni saja2 je sbb dia beria2 tgk kite mkn

k Chozila- alhamdulillah dh sihat dh kak

k Marsha- dia grm tgk org lain mkn itu yg try bg skit tu... kadang2 je tgn knn pastu tukar kiri blik

Fatin- hehehhe ggi lum ada lg nih... isap2 je ggt ngn gusi

Emy- masa dh pas mkn bbr dh, tp dia grm tgk org mkn ayam so, kasi skit bt rasa2....

Mia Izzati- takdelah pandai mkn ayam tp bt dia rasa2 skit pastu amik semula

Lya- heheh sedap2

Anonymous- trima ksh lah yek , insyallah

k Qhaifa- mcm iye2 je kan kak... heheheh

en Jagau- heheheh dh abis lah uncle

Karukord Jagau's said...

alaaaaa...dh abess....huhuhuhuuuu

norhidana said...

en Jagau- takpe nnti kalu beli lg kite bgtau yek heheh

intan_blur said...

aiyannnnn!!! nak sikit..ooo makan x ajak aunty yeee..huhhuhuhu..aunty puasa nih..nnt minta tlg mama buat kan utk aunt buka puasa nnt ye..
luv aiyan ;)