teman2....

Monday, April 9, 2012

aku mc pulak... ayam golek naraseafood

as salam kwn2,

salam isnin...selamat berkerja utk kwn2 yg tgh kerja, utk aku huhuhui dpt mc 2 hari....btk n selsema... kire sambung rabu dpt lh 3hari..... tp duk umah jelah dh edy ngn tain keje kn... jd lah kn rehat2
td pg gi bwk aiyan ke kenek utk sedut kahak.... so aku pun btk n selsema sekali... itu yg mintak mc...

oklah nk cite psl ayam golek naraseafood,, korang penah mkn tak?
adik aku si tain tuh kn baru keje n baru dpt gaji... so dia nk banjer la kami konon2 nyer
tp tak pg mana2 pun kirim je ayam golek ni kt edy... sabtu tu edy keje site kt bangsar dkt dhla ngn tmpt ayam golek nih... kul5 edy balik keje trus ke sana... nsb lah dkt ngn site dia, itu pun edy kata dh ramai org..so, berayam golek la kami mlm tuh... toce2 utk adiku.. nnti banjer lg yek

mmg terbaik dr ladang... penah mkn dulu masa aku peknen

edy siap amikk gambar lg 

ini lah nama ayam golek itu

17 comments:

mamasuri said...

amboi kwn aku..
makan ayam saja...
ni golek pulak..ni bangsar ke area pantai dlm ni??

nur anis said...

ayam golek memang besttttt..

izan mama mia said...

semoga cpt sembuh yer..

ayam golek tu mmg sedap arr..

Alin's In D House said...

sedap tgk ayam tue. kak dana, alin pon tak sehat. start arinie. mau besok mc nie. mana tak nyer bersin tak berenti2. Mula2 farisha demam nie skrg mama plak demam...

lieyalatif said...

aduh dana....terliur aku tgk ko...geram lak tgk kulit die yg garing2 tu....mmg nampak sedap giler tu........puaskan dpt mkn lepas dok tgk ayam tu tegolek atas api tu....

Puan Fifiey said...

yang belaKANG angkasapuri tu ker? dekat ngan flat pantai dalam?

kakcik said...

Dah mahal ayam golek sekarang ni. Beberapa tahun dulu, seekor dalam RM12 - RM14 sahaja (itupun dah rasa mahal).

Kakzakie said...

Pekena ayam golek dah MC jadinya Ye... itulah makan tak ingat kakak:)

Makan ubat esok je kerja lusa dah cuti balik kan...

Papa Mifz said...

bertambah lapar perut papa mifz skrg nih bilo tgk ayam golek tuh...huhu

ct rahani said...

sedapnya ayam golek.. nyumm..nyumm.. rege leh tahan gak yer..

wahida said...

kalau dpt anak aku si adik tu, mmg suka sgt lah ni...dia suka sgt ngan ayam golek...hehe..

nok, semoga ko cepat baik yer...

intan_blur said...

slm kak..wah best tuuu cuti..hehe
sedapnye ayam golek tuh..ingt akk buat..baru nak minta resepi

norhidana said...

Intan- hehee... cuti skit mcm best tp seksa... sesekali nk mkn gk yg tak pyh msk

k Wahida- heheheh blh geng ngn si adik ni hehehe... mekasih kak

Ct Rahani-mmg boleh thn la sgt...maklum ramai kenal kn hargaa upp

papa Mifz- mmg sgt menyelerakan...stil teringat2

kak Zakie- heheheh itulah yek kak,tak ingt org lain kn dh dmm selsema kn...

kakcik SEroja- aah la kak,rasanyer thn lps baru 16-18 ayam ni dh naik dh.... tp nsblah rasanyer ttp sdp gk

pn Fifiey- ya betuul....

Lieya- hehehhe edy lah siap amik gmbr masa bakar ko... dia lg lah siap bedal peha sekor nk menunggu sampai umah punya lah tak sbr

Alin- sama2 lah kite mkn ubat yek... akak duk umah je tp kene gk melayan si aiyan nih..

Izan- sedap2 time ksh..

Nur Anis- sedap mmg terbaik dik nih

Emy- pntai dlm tu lah, dkt ngn site si edy tuh katanyer

Cho Zila said...

ala jeles tak dapat lagi makan kat situ...

Karukord Jagau's said...

sedapnya ayam goleeekkk....mmmmm

norhidana said...

k Chozila- apa lg... harus try tp kene dtg awal kak

en Jagau- sedap mmg sedap nyum2

norhidana said...

k Chozila- apa lg... harus try tp kene dtg awal kak

en Jagau- sedap mmg sedap nyum2