teman2....

Friday, April 6, 2012

buah hatiku demam

as salam sume kwn2

salam jumaat yg indah....
maaf utk semua kwn2 sbb smlm aku senyap sunyi tnpa ntry, berBW pun tidak... aiyan dmm smlm
aku pun cuti rehat, kesian lak kt mak ngah sorang2 jaga dia time dmm... itu yg aku amik cuti
kebetulan cuti rehat pun banyak lg...
alhamdulillah mlm dh sejuk dh bdn nyer suhu pun dh ok...pg td pun masa nk gi keje suhu dh 36.3 gitu
kesian btl kn kalu anak2 ni demam tak sihat...kite yg rasa serba tak kena

mlm td nyer gmbr.... tido lena siap ternganga mlt

tuam ngn air asam jawa tp dia suke no tarik buang

29 comments:

kakcik said...

Semoga Ayyan segera sihat dengan sepenuhnya. Amin.

norhidana said...

kakcik Seroja- mekasih kakcik... amin2

lieyalatif said...

demam nak tukar bulan n dpt akal baru la tu...mesti aiyan nak start merangkak ke kot nie...siaple aiyan kan.....

get well soon syg!~

ct rahani said...

alahai ciannya d=si tomei aiyan.. get well soon ye dear.. demam nk pandai sesuatu agaknya dana.. :)

sahromnasrudin said...

kami doakan semoga baby boy yg comel nie cepat sembuh ya

Aine Ainun said...

Ala aiyan sayang....
Ciannya demam,
dana better amik cuti kalo anak sakit kan, kalo keje pon hati xsenang anak sakit...

Moga aiyan cpat sembuh..

intan_blur said...

aalalalla..siannye aiyan..
smoga cpt sembuh ye aiyan syg..
ni demam sbb nak pjg akal nih..
pasni tau la xtiviti baru dia..
soo akk..ready ye..kuikuikuii...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Mmg susah ati anak dmm nie kan?

mamasuri said...

demam2 manja tu jer ...lagipun musim skrang ni..perubahan cuaca ...

Kakzakie said...

Semua budak ak suka ada benda tenggek atas kepala dia lagi-lagi sejukkan kalau malam itu dia nak buang Dana..

Oklah nampak dan beransur sembuh, Mak Ngah taklah susah nak jaga dia...

wahida said...

alololo...sian dia...tgh demam pun nampak comel la si ayyan ni...

cepat baik ye sayang...

norhidana said...

LIeya- agaknyer la tu ko....nk bertambah akal kata org tua2 yek

ct Rahani- hrp2nyer gitu lah.. biarlah makin sihat ps dmm

en Sahrom- amin2.... tq

Aine- mmg tak blh bt keje kalu asik teringt2kan dia dmm je...lbh baik cuti je

norhidana said...

Intan-hrp2nye gitulah... maklum nk msk 9bln

Baby- aah mmg betul,sume serba tak kene

Emy- tp sbb pns sampai 38.3 itu yg serem tu... mmg la cuaca tak menentu kn

kak Zakie- aah kak, cool fvr tu pun kdng2 tgk dh ilang dh siap dia bt main2 lg...

k Wahida- mekasih aunty...kite comel yek...

Fatin Mraz said...

semoga ayyan cepat sembuh..amiin..

norhidana said...

Fatin- hari alhamdulillah, mak ngah ckp dh sjk bdn nyer

Papa Mifz said...

ayyan..cepak sembuh yer...amin...

norhidana said...

papa MIfz- mekasih....alhamdulillah dh beransur sihat

Cho Zila said...

cepat sembuh.. cepat sembuh..

norhidana said...

k Chozila- alhamdulillah dh sembuh kak...

izan mama mia said...

dmm yer cayang....mama doa mg cepat baik yer....makan ubat yer,

Karukord Jagau's said...

alaa kesian nyaa...dmm pulak dia....skrg mcm mana....dh ok ke..?

Ros said...

Assalamualaikum Norhidana,

Kesiannya aiyan ni.....Semoga cepat sembuh ya sayang.....

MaryaYusof said...

As salam,

Hola Norhidana!! Safakallah Aiyan...

P.S. Cili jalapeno tu pedasnya lebih kurang cili api gak.. boleh tahanlah.. Klau teragak nak mkn msk lomak akak guna cili tu je...hik2...

Boleh baca di sini...http://my-mindofmine.blogspot.com/2012/01/cili-lada-chilies-aji-pimiento.html
Ghost Chilies akak xpernah dgr pulak di sini... Tmpt lain kot...maybe di mexico..he3 :)

a.samad jaafar said...

Harapan sy..hr ini buah hati kesayangan itu sudah sihat walafiat.. Benar bye anak adalah segalanya ..

Karukord Jagau's said...

harap2 hari ni dh sembuh...

LYAfrina said...

musim x mnentu skarangkan.. n ramai y cpt kna demam.. skarang ayyan pon kna demam..autie dokn ayyan cpt2 smbuh yer..

Dee said...

header gambar ayyan kt atas tu comel..moga ayyan cpt sembuh ye..sian dia demam..

mia izzati said...

sama la anak saya pun demam..ni demam campak lakk

norhidana said...

Izan- time ksh

k Ros- udah sihat kak, tq

k Marya- oh.... mungkin gk kak... jakun betul sbb kt sini jarang jumpa

en A. Samad- alhadmulillah dh sihat dia

en Jagau- alhamdulillah dh sihat aiyan nih,berkat doa semua

Lya- betul tu cuaca tak menentu...sbb tu nk bwk jln pun risau

k Dee- hehehe mekasih kak

Mia Izzati- bile anak dmm ke tak sihat kite yg risau sgt2