teman2....

Friday, October 9, 2015

baju bendera

as salam semua kwn2,

selamat hari jumaat kwn2,
mana2 yg tgh cuti tuh.... syok lah korang ek...

mil n fil aku smlm dtg umah n tdo kt umah.... mil aku nih tailor dia mmg rajin lah dok jahit baju2 melayu ke baju kurung free kt cucu2nya... nk sama je lah semua... kalu time dia nk jht baju melayu kain pelikat semua dia suh pilih kain pelikat n nnti dia jahitkan,
aritu sbb sambutan merdeka dia jahitkan cucu2nya baju bendera termasuk cucu yg duk jauh n jarang balik kg nih....

ssh betul nk suh dia diam masa amik gambo... ada je gedik sna sini mcm ulat nangka

p/s: heheheh psl aku share kes aiyan 2 tahun lps punya, ada pegawai  opis nih ingat aiyan nk kene operate n siap bg kata2 semangat lg... walaupun nk gelak tpp hepi ramai yg syg aiyan

14 comments:

aizamia3 said...

cantik.. akak suka.. ;)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Hensemnya dia pakai baju bendera.

OhPanduan said...

Bergayanya dengan baju bendera.

Jobdirumah Buat Duit said...

Segak bergaya. Tabik hormat sikit.

Kakzakie said...

Boleh pulak ngam-ngam sizenya Dana
Pandai mak agak size cucu yg jauh ni ye:)

Kakcik Nur said...

Cantik pulak baju bendera Aiyan ni... :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Wah semangat patriotik si bujang ni ye Dana..
Cantik jer dia pakai tu :P

Sherwieyna Muzzawer said...

Comelnya baju bendera tuuu. Aiyan pun nampak hensem.. :)

lieyalatif said...

aiyan hensemmmmm....

terbayang2 sudirman pakai baju bendera nie dana....

norhidana miswan said...

K Aizamia- dana pun suke... cantik je kan

PMDR- heheheh itulah, jgn dia mintak nk pakai gi sekolah udah

OH panduan- tq

Jobdirumah- tabik jgk

k Zakie- mil biasa jgk btkan baju melayu utk aiyan kak dia dh boleh agak tinggi aiyan sbb sama je ngn cucu lain

Kakcik Nur- itulah kakcik, dana pun suke

k Nurhayati- dia suke kak, baju bendera katanya

Sherwieyna- macih.... nmpak segak sbb kolar dia tuh kot

Lieya- hehehe... pandai mil aku padanan jdkan seluar bhg bintang tuh

mshazadoes said...

ewah2...bergaya saja boy nih

cheq da said...

Wow...

iryanty ahamad said...

Cantik baju melayu bendera..untung aiyan

norey said...

semangat patriotik...comel je aiyan pakai..dan dan teringat lagu sudirman..