teman2....

Tuesday, October 20, 2015

Tau order je yek

as salam sume kwn2...

selamat hari selasa semua....

sejak balik dr kampung aritu, ada bdk tuh baru tau mkn roti ngn lepa coklat... sblum2 nih kite offer dia bt tak tau je...
Jdnya balik kl gigihla mama suh papa cari lepa coklat gardenia utk si bujang tuh... saja nk try gardenia nyer lepa, nutella dh biasa n bg aku agak pekat likat utk bdk yg baru nk try mkn roti n lepa coklat nih....

mlm2 dh oder kt mama esok pg nk bwk bekal ke taska roti coklat... oklah mama bt kan
hari 1st smpai taska dia kata takmo lak... dia nk donut...
mlm td pun beria2 nk bekal roti coklat, siap subuh td bangun sama ingatkan bekalkan dia roti coklat...

tp... sampai taska kata tak nak lah roti coklat... eh ehhhhh rasa nk cubit je... mls nk layan

smlm mama potong 4 segi je, arini bt bentuk bear konon nye huhuhi... 

16 comments:

Cikna said...

alaaa, sikit sangatla coklat tu xckp,xckp.....

norhidana miswan said...

Cikna- coklat kt dlm... dua kapit tuh... atas tu konon2 mata ngn mlt

cheq da said...

Comel nya..

Lea Ismail said...

budak2 kan. sekejap je berubah dari nak ke taknak. sedap tu roti coklat

Kakzakie said...

Mungkin kalau bentuk bear Aiyan suka Dana
Tapi walau kata tak nak balik dah tak ada tu tanda dia makan juga tu Dana.

aizamia3 said...

kena letak lebih coklat tu.. ;)

norhidana miswan said...

Cheqda- tulah bkn main dia puji omel2 tp takmo lak

Lea- itulah geram betul

k Zakie- ni bentuk bear la konon2 nyer kak heheheh

k Aizamia- coklat kt dlm kak... di kapit nih... banyak dh tu

Daddy Ziyyad said...

esok, buatkan dia roti ultraman!
hahaha

NEKCIK said...

cumilnya bear aiyan tu....kita kongsi sorang sekor ye Aiyan

iryanty ahamad said...

Kteatif...ragam anak2

hainom OKje said...

Gigih mama buat muka bear tu Ayyan, baik makan....hihi....okje mmg jarang makan dgn lepa coklat ni Dana, selalunya kaya jer

saly said...

Ala Comel sgt roti bear tu.. kreatif mama aiyan.

Sherwieyna Muzzawer said...

Comelnyaaa hahahahaa. Tapi letaklah coklat tu lwbih sikit..hehehe

aTieYusof Family said...

anak bujang sy tu pun suka ni sis.. hihi..comell plak bila buat bento mcm tu.. nak jugaklah buat nti...hehe

aryan azra said...

kreatif mama aiyan ni ye...aiyan suka tak tu?

tiga lalat said...

penat je mak buat roti coklat mioww tuu., ;p