teman2....

Thursday, October 29, 2015

Photo diary pendek


as salam sume kwn2,

selamat ber baju batik arini.... aku pun berbaju batik tau arini tp baju batik murah la beli kain kt nagoya je bkn beli kt Kole terengganu nun hehehhe... 

Mari layan PD pendek yek.... heheheh gini lah org yg mls ngambik gambo 


aku panggil urap kalu org melayu panggil kerabu daun  ubi perkh sedap betul kalu mak kau bt kan

isnin aritu takde ntry sbb aku ada lawatan kt DCA airport subang.... baru ku tau camne keje kt pusat kawalan trafik udara

nk tayang kapet patchwork baru beli ngn kwn aku... ngn gaya over bdk yg dok atas tuh

mcm2 pesen dia menulis melukis tuh.... gasak lah yang... jnji awak hepi

illusi tak dpt membantu bila pakai tudung kain lembut muke jd bolat umpama belon

nk share petua kt korang... nk hilangkan bau hapak kepek2 korang goreng semula kepek ngn api besar insyallah hilang bau hapak tuh

14 comments:

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Seronok buat lawatan tengok airport dari dalam.
Api besar tu masa mula-mula goreng atau goreng unutk kali kedua akak?

OhPanduan said...

Macam-macam gaya. Rajin betul hero akak menulis.

Jobdirumah Buat Duit said...

Boleh aje pakai kain batik nagoja. Janji selesa dan sedap dipakai.
Cantik kapet patchwork tu akak.

Acik Erna said...

boleh buat untuk rempeyek jugak ni dana..acik baru beli tapi dah bau dan lemau

aTieYusof Family said...

kami kat Sabah pun panggil Urap kak yg pic 1st tu...
ohh..TQ petua tu kak...

norhidana miswan said...

PMDR- goreng sekali jelah kalu nk bg ilang tengik tuh, btpe grg smpai 2 kali hehehe

Ohpanduan- kene rajin tulis kang msk sekolah pegang pencil pun tak tau

Jobdirumah- hehehe tq...

Acik Erna- aah betul tuh kak rempeyek selalu kalu lemau tak pnh lak try utk yg tengik gini

Atie- oooo ingatkan org jawa je panggil urap heheh

Nafira usof said...

telan ailio jap. hehehe
Zura selalu makan kerabu mangga. kerabu lain jarang cuba.

lawatan sambil belajar or sambil keje kat DCA tuh?
belakang opis Zura jer nih subang epot.

Zura beli set cadar patchwork. sedap pakai kan. berat jer.
kapet x beli lagi sbb lagi berkenan ngan set cadar. ahaks~

kalo kuih bunga durian nih x sempat bau hapak kat rumah. sekejap jer habes. layan makan depan tv. sedor2 habes. hehehehe

nila anggraini said...

Perg sedapp tu kerabu pucuk ubi....

LYAfrina said...

ye la..batik trg beratus la regenya ..

baru tahu petua tu..tq for sharing

norhidana miswan said...

Nafira- sedap oooo ko tuh org key el mmg tak kenal urap pucuk ubi nih...

set cadar serabut lak yg patchwork itu beli kapet je tak la berhabuk mcm kapet biasa kan... oooo kuih bunga durian nama nyer ek

Nila- kan sedap kan... msti phh try ni

Lyafrina- hehehhe lama tka beli batik tganu tuh...

ros_reeza said...

Akak...karpet tu lawo... suka Ros..
Bab kuih tu. Baru tahu cara nak hilangkan hapak dia tu. Senang je ye.. goreng balik..

Kakzakie said...

Lama kakak tak buat bunga goyang tu Dana
Kalau pergi kota tinggi rumah kakak akak mesti ada
Dia jual bila ada org order.

aryan azra said...

dca tu...akak pun pernah pergi, kagum tengok dorang bekerja..

hainom OKje said...

Urap taugeh pun sedap ek Dana....kat esbok byk taugeh tu...sayang pulak.
Untunglah pakej siap ada model carpet sekali hihi....