teman2....

Wednesday, October 28, 2015

WW Delicia yg delices


as salam sume kwn2,

selamat hari rabu yek....

Korang penah try tak lepa coklat jenama gardenia nih? sebelum2 nih biasa beli nutella je tp eh sdp jgk try delicia nih... 

Aiyan yg tak penah nk suke mkn roti boh nutella atau kaya blh mkn berkeping2 roti ngn delicia nih... 


ada coklat je n hazelnut.... sdp korang

13 comments:

Kakcik Nur said...

Baru tahu gardenia pun ada lepa coklat ni... :)

Nafira usof said...

eh eh.. ZUra pon baru try coklat nih. beli yang warna merah tuh.
memang sedap kan! berbaloi2.. harga pon x de lah mahal cam nutela tuh.
hehehehe

Kakzakie said...

Eh... kakak baru tahu Dana
Tempat kakak macam belum ada lagilah.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Saya pun baru tahu. Nanti nak cuba juga.

OhPanduan said...

Wah..baru ni. nampak macam sedap. Nak kena cuba juga.

Jobdirumah Buat Duit said...

Nak rasa juga. Saya baru tahu.

norhidana miswan said...

Kakcik Nur- baru lg nih kakcik, rasa dia sedap jgk aiyan yg selalu tak suke pun blh suke

Nafira- aah... betul2 mmg bahaya kan

k Zakie- kt pasaraya beso dh ada kot kak... cer akak try jenguk2 lg... mmg msh kira baru lg kt pasaran kak

PMDR- cube jgn tak cube dik oi

Ohpanduan- mmg kene cuba

Jobdirumah- mmg tak rugi mencuba nyer

iryanty ahamad said...

Baru tahu..nanti nak cari :-))

hainom OKje said...

Nutella pun mak jarang beli Dana.....selalu beli kaya jer kilauan katanya hihi...

Wa said...

Heehehe...tak tipu ni..ni first time baru nampak ni..

JunAina said...

Nanti nak try jugaklah...

norhidana miswan said...

k Iryanty- cari jgn tak cari kak, compom kata sdp

k Hainom- heheheh yelah kan kilauan minat kaya je, mana tau anak2 akak suke layan

Wa- hehehe ni mmg baru je di keluarkan, jd tak pelik kalu ramai kwn2 kata baru tau

k Junaina- try kak... bg dana sdp lah jgk

LYAfrina said...

baru tahu ade produk ni