teman2....

Tuesday, October 13, 2015

Aiyan yg Peramah

as salam semua kwn2,

Maaf semalam diam membisu, i cuti rehat semalam... aiyan ada appointment kt IJN, n alhamdulillah doc ckp tgk ok je.... so, setahun lg baru jumpa dia di IJN...

masa menunggu tuh mmg lama tp jumpa doc alah kejap je dh boleh kuar.... sbb kt IJN mesin echo tu ada dlm blik paed doc tgk kejap je echo tuh n dia puas hati blh kuar.... kalu kt HKL mau dkt sejam tgk kt echo tuh huhuhu...

setiap kali ada appointment tak kisahla kt HKL atau IJN aiyan ni mmg peramah, sapa2 yg dia jumpa mcm baya2 dia msti dia nk berkwn2, tp kalu jumpa yg awek2 anak dara pun dia blh sedap2 cuit... huhuhu

nk main game dh bg hp dh kt dia... tp eh2... nampak dia duk sekodeng org sebelah

layan uncle tu main game mario.... selamba je anak aku

12 comments:

Nafira usof said...

Mesra alam neh!
bagus sangat camtu.. senang dpt kawan.
masuk sekolah nanti cepat ade geng!
good boy lah Aiyan.

iryanty ahamad said...

Mudah mesra ye aiyan..berani...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Bagusnya dia..
Mudah bergaul dengan orang..
Ni kalau auntie jumpa.. boleh buat kawan juga kan Aiyan..

Daddy Ziyyad said...

Itu baru betul betul semangat 1Malaysia!

saly said...

Hihi org teganu kata , mudoh sere.. mudah mesra aiyan dgn sesape.bagus aiyan, biase budak2 ada gk jenis takut dgn org tk biase apalg yg x kenal

Kakzakie said...

Aiyan jenis tak takut org
Kalau setengah budak dgn yg sebaya tak ada masalah tapi bila ada org dewasa dia akan malu-malu..

norhidana miswan said...

Nafira- mmg terlebih2 mesra alam kadang... dia geng gangster kot... ganas ini bdk

Iryanty- mmg kadang terlebih berani, kite lk tkt... org zmn skrg ni bkn blh caya sgt kan

k Nurhayati- insyallah boleh, lagi2 kalu org layan dia lagi lah dia suke kak

DaddyZZZ- betul3... warna kulit bahasa bkn halangan

Saly- hehehehe kalu ngn pempuan anak dara lg lah dia suke....

k Zakie- dia terlebih tak malu kak, kadang kite naik segan...

NEKCIK said...

aiyan yang peramah. ..he..he

tiga lalat said...

semoga aiyan sentiasa sehat membesar sbg johann ;p

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Maria Firdz said...

Pandai diaberamah mesra..

aryan azra said...

baguslah mesra...uncle tu pun ok takpe la